- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.561
Andicim aman tikkaaaat diyim sana. Gerçi belki isteyebilirsin ama benim gibi senin de bakıcı dertlerini bildiğim için böyle diyorum.
Yasmincim o ne be tuvalete de mi birlikte giriyorsunuz. Duş desen anlıycam ama :))) tuvalet niye ki kuzum ya :))
Ya birkaç gündür kızım çok irkiliyor kızlar. Oyuncağıyla oynamaya dalıyor o sırada yüksek bir sesten falan çok irkiliyor. Bir arkadaşımın babası pedagog ona sordum telefonu kapattığımda ağlıyordum. Bana işi bırak 3-4 yaşına kadar da kızının yanından ayrılma dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin, anne desteği olmazsa kalıcı olabilir korku dedi. Çok üzüldüm anlatamam. Ama arkadaşım babam öyledir, miden bile ağrısa işi bırak der dedi. Hala içimde vicdan azabı. Neden kızımın yanında değilim diye. Kendi kendime kızıyorum, bir yandan da çalışmadan olmuyor işte.
julicim üzme kendini yaa abartmış bence biraz hepimiz zaman zaman vicdanen rahatsız oluyoruz bu durumdan ama napalım hepimiz işimi bırakalım bak denizanası çocukgelişimci çocuğa bu boyutta zararı olsaydı önce o bırakırdı işi