- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.601
Kızlar hepinizi öpüyorum.Herkes yavruşuna koşsuuun.ıyi akşamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizanası devam ediyorum ses kayıt cihazına, gün aşırı koyuyorum. Bir sorun yok. Yine bağırarak konuşuyor ama seviyor öyle. Banusu şaşırıyor bazen onun sesine. Ama hiçbir zaman onun sesi sonrasında ağlamadı. Aslında bu korkunun sebebi yine ben kaynaklı olabilirim. Eşimle kavga etmiştik bir ara ve ben neredeyse sinir krizi geçirmiştim, kendimi kaybetmiştim. Ne yazık ki kızım da uyanıktı o zaman eşim öbür odada tutsa da onu sesleri duydu, ağladı. Zaten onun sesine kendime geldim yoksa hastanelik olurdum. Sanırım o zamandan kalmış bir şey olabilir. Sence de olabilir mi?
ay benide ağlattınız.
off yaaaa...
işteyim ve herkes şimdi dicek niye ağlıyosun diye..
ben annemi 8 yaışında kaybettim.
5-6 yaşlarındaydım ve köye babaannem ve anneannemlerde kaldım uzunca bi zaman.niye hatırlamıyorum.
biz 5 kardeştik ve hepimizin yaşları yakın birbirine.
kız kardeşim hatta 1 yaş küçük benden.
sanırım zor oldu o dönem ve annem beni köyde bıraktı bi süre.
yazdı..
bi gün at arabasıyla bahçeden akşam üzeri eve döndük.
baktım kapıda annem.
geldi at arabasından beni kucağına alıp indirdi.
bi sarılışım ve iç çeke çeke ağlamam vardı.
hani susamazsınya ağlamakta ve konuşamazsın..
kaç saat iç çektim hatırlamıyorum.
annem tamam kızım geldim,
bidaha seni bırakmıcam desede durduramıyodum kendimi..
hiç aklımdan çıkmaz o an..
allah sevdiklerimizden ayırmasın.
çok şükürki çocuklarımıza her akşam kavuşup kucaklıyoruz..
sağlığımız yerinde..
onlar iyi..
bunlar çok önemli şeyler kızlar..
Miniğim 1 haftadır regl idim bitti bugün.Benimki aradı çok yorgunum akşama çaylar tatlılar senden dedi.Ben de bi daha düşün istersen dedim.Tamam ben hallederim dedi:)) ....... kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.Di mi:)))
Ay Melek sen de beni ağlattın iyi mi :))) salya sümük oldum. Eve gidelim de şöyle doyasıya koklayalım. Gerçi artık koklatmıyorlar da hemen oyuncak, hemen naynaynay