2008 Kasım Anneleri

günaydınnnnnn

eylülüm lahana bebek yorumuna çok güldüm , demek arkadaş herkese günaydın diyor kaydirigubbakcemile3

zeynam çoook geçmiş olsun tatlım , biz de 2 gecedir kötüyüz , burun tıkalı ve öksürüyo ciğerleri çıkacak gibi , haftaya olan aylık kontrol için randevumuzu bugüne çektim , öğlen 1 de götüreceğim inşallah ciddi birşey değildir :(

bide dün akşam annemlere geçtik , babam bakıcının orda bakması fikrine karşı çıktı , gönderin olmaz böyle şey yeni bakıcı bulun diyo , nasıl üzüldüm anlatamam , napıcam ben , o kadar memnunum ki bu kızdan off yaaa bıktım valla bu dertten , babamın kabul etmeyişi de kardeşim yüzünden , sonuçta o evde de kardeşim var , kocanı istemeyen adam kardeşini mi isteyecek hem de bekar çocuk dedi bu zihniyetteki insannlar kimbilir neler çıkarır hiç uğraşmayın çözüm bulmakla gönderin gitsin dedi..
günaydın canım
üzüldüm şimdi babanı ikna edemezmisin canım kızdan memnunsan
kardeşinde evdemi bütün gün

gunaydınn
ben de geldım
butum gece ayaklarımın altı zonklar derecede yandı
gece 3'te kalkıp soguk suyla yıkadım ama nafıle ınsanın ayakları neden yanar kı
hamılelıgımde basıma gelmıstı maden sularıyla yıkamak kesmıyordu bıle ama hala yanıyor

ah canıım kıyamam sana kaydirigubbakcemile3
sende kocana yok benim tatlıya falan ihtiyacın ama senin varsa gel tatlın olayım anamm :roflol: de şaşırsın kalsın

oyle bır sey demedım ama adamın nıyetı bozukmus ben ne yapayım

Miniğim 1 haftadır regl idim bitti bugün.Benimki aradı çok yorgunum akşama çaylar tatlılar senden dedi.Ben de bi daha düşün istersen dedim.Tamam ben hallederim dedi:)) ....... kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.Di mi:)))

canım benım kocıs maasallah zaten aksamları benden cok ıs yapıyor
malum ben cok tembelım yaa
ne dıye benı aldın dıyorum senceeee dıyor
sanırım bır sebebı var

maytabım kardeşim bütün gün evde , okuyo normalde ama gitmiyo derslerine tabi arada dışarı çıkıyo ama baktığında bekar ve işsiz adam sonuçta evde , babam da olayın zihniyetine karşı , kocan ne yapıcak ki kıza , sapık mı bu adam evde çalışan kıza yan gözle bakıcak nasıl bir mantıktır bu diyo , kız önceden fabrikada çalışıyomuş , fabrika da erkek dolu , erkekleri kafese mi kapatıyorlarmış dedi.. ay bi ton konuştu işte , gece gözüme uyku girmedi valla , bizde bakılması çözüm değil diyor..

azocum bılıyordum annenı cok erken kaybettıgını allah mekanını cennet etsın canım
cok uzuldum yıne allah sana sabır ve dayanma gucu versın

andına cok uzuldum
bakıcının bu bakıs acısı hakıkaten tuhaf
ama baban haklı canım
cunku guven sozkonusu degılse heryerde aynı sorun cıkacaktır

günaydın miniğim , geçmiş olsun ayak neden yanar ki? çok mu ayakta durdun dün?

hayır canım normal sıradan bır gundu
hıc yorulmadım hatta ısyerınde ama ne oldu anlamadım
esım ayaklardakı yanma ve herhangı bır tepkının ıc organlardan kaynaklandıgını soyluyor ama anlamadım

günaydın arkadaşlar:))

oğlum dün gece ilk defa yanımızda yattı ..

o kadar keyifliydikki bi babası bi ben şap şup öpüp durduk sıcacık miiisss gibi kokusu geldi bütün gece canım benim:)

ben bide odasını çok erken ayırdım..ama mutlaka denemek lazım bi gece çoook güzeldi bugün çook mutluyum:)

ayy minikcim hamileyken benimde yanardı ayaklarım
ıslak havluyla sarar uyurdum sonrada üşütürdüm iki ucu naynaylı değnek

andinacımne diyim valla adam haklı Alah yardımcın olsun

off off miniğim ben bu kızı seviyorum , güveniyorum , içim çok rahat , aklım evde kalmıyor , ne yapıyolar demiyorum , yemeğini yedi mi hiç diye düşünmüyorum , biliyorum ki iyi bakılıyor , oğlumun gözlerinin içi gülüyo akşam eve gittiğimde , o yüzden napıcağımı şaşırmış durumdayım

o kadar keyifliydikki bi babası bi ben şap şup öpüp durduk sıcacık miiisss gibi kokusu geldi bütün gece canım benim:)

ben bide odasını çok erken ayırdım..ama mutlaka denemek lazım bi gece çoook güzeldi bugün çook mutluyum:)

mehmet akif uyumuyo yanımızda canım istiyo yanımıza gelmek ama dört dönüyo yatağın içinde kalkın oynayalım diyo

off off miniğim ben bu kızı seviyorum , güveniyorum , içim çok rahat , aklım evde kalmıyor , ne yapıyolar demiyorum , yemeğini yedi mi hiç diye düşünmüyorum , biliyorum ki iyi bakılıyor , oğlumun gözlerinin içi gülüyo akşam eve gittiğimde , o yüzden napıcağımı şaşırmış durumdayım

bu zamanda böyle bakıcı zor canım bence kızı kaçırma ve ikna etmeye çalış şimdi bugün nasıl bakıcak sizin evde diilmi

minikcim aklına kötü şeyler getirme , bi doktora git danış istersen hiç bilemediğim bir konu yorum yapamnıyorum o yüzden..

estelim ben aylardır oğluma sarılarak uyuyorum , şimdi babası geldi yatakları ayırmanın planlarını yapıyoruz bakalım başarılı olacak mıyız , hatta dün gece adam bana bu gece kiminle yatıcaksın benimle mi oğlunla mı diye sordu koptum orda :roflol:

maytabım napıcam ben yaaa , tamam babam haklı da kimi bulucam şimdi

bugün zaten yarım gün çalışıyo ben öğlen eve gidicem o yüzden bizim evde , ama anneme dedim ki öğlen ben gelmeden bana git bi konuş kızla , ikna et dedim , olmadı babasına kocamın işe başladığını söylesin , olmadı daha geç gelsin daha erken çıksın dedim , bakalım bi konuşucak inşallah ikna olur

mehmet akif uyumuyo yanımızda canım istiyo yanımıza gelmek ama dört dönüyo yatağın içinde kalkın oynayalım diyo

bizimkiside oynamak istedi çok bi babasına bi bana döndü çok uzun sürdü uykuya dalması..tam oyunbaz:))bide babası tam uykuya dalacak gibi olursa pat pat vuruyo burnuna:)

andinacım inşallah bakıcı sorununu gönlüne göre halledersin..memnunmuşsunda ne güzel...

andınam hakıkaten zor canım
ınsa allah bır cozum yolu bulunur canım

estel benım kucuk kuzumda her ne kadar yanımızda uyumak ıstesede bız yatagına gecırıyoruz
ama sabah keyıf ıcın gelıyor oynasırken uyuyor
bır de sarılısı var kı butun kuralları alt ust eden bır durum olusuyor

mmf ben ılk kez hamıslıgımde tanıdım ayak yanmasını
soguk suyla yıkamak kesmezdı dolaptan maden suyunu cıkarır yıkardım
sımdı ne oldu anlayamadım ama farklı bu kez sadece tabanlarım zonkluyor sıcaktan resmen

slm kızlar herkes iyidir umarım.son sayfadan anladığma göre zeynanaın oğlu hastaymış geçmiş olsun canım.çağanda hasta yine çok üzülüyorum geçmiyo bi türlü hastalık.daha 2 gün önce kontrolden geldik bişeyciği yoktu dün akşam öksürmeye başladı bugünde ciğerleri çıkıcakmış gibi öksürüyo.bide bugün aşısı vardı hepsi üst üste geldi mızmız kucağımdan inmedi hiç.uyuttum şimdi babası sallıyo beşiğinde bıraktıkmı uyanıyo hemen.yarına aşının acısı geçse bari.tabiii yarından önce bu gce var sabaha kadar otururuz kesin
cagancuk çok geçmiş olsun çağanımıza canım..

ayyy estelim şimdi anladın demi bizi..çok güzel bi duygu..insan çok mutlu oluyo..

andinam..işin zor canım ya..ikna olmazmı ki evinde baksa..memnunmuşsunda o kadar..

miniğim hamileyken benimde ayaklarım çok yanardı..ama doğumdan sonra hiç olmadı..bi doktora git canım..ama ayakta çok kalıyorsan..yorgunluktandır canım

maytabım milliyette bu haber vardı , sen fatihe almıştın diye hatırlıyorum , yerine normal kolonya mı versen ne yapsan gülüm ya

Annesinin domuz gribi korunması için eczaneden alıp çantasına koyduğu antibakteriyel el temizleme jeli gözüne sıçrayan 7 yaşındaki küçük kız kornea hücrelerinin erimesi sonrası görme yetisini kaybetti.

bu arda günaydın canlarımmm..ay ben çok heycanlığım bizde pazar günü kızımın doğum gününü yapacaz..çok işim var çokkk...yalnız bi sorun var kızlar..kızıma elbise almıştım..dün akaşam denemek amaçlı giydik..kızım istemedi sürekli ağladı ..hep pantolan giydiği için değişik geldi..şimdi ne yapsam ..başka alt üst takımmı alsam ki..çokta şeker oldu ama. giymek istemiyo..

birde geçen haftadan beri kızımın vücudunda kırmızı pütürlü bişiler çıkmıştı.artık geçiyo..ama çevrede görenler buna 6. hastalık bu diyorlar..hiç duydunuzmu..kötü bişimi ki..

Tatlım 6. Hastalığı bende geçen gün bi arkadaştan duydum ama nedir bilemiyorum bi googla da araştıralım..

Ay güliz çok güldüm kıza habire pantalon mu giydirdin , biz erkek anaları elbiseler etekler için ölürken siz kız analarının gidip de pantalon giydirmesine bir anlam veremiyorum ben , giydir ayol elbiseyi alışsın kızcağız , nasıl da yakışır eylülüme elbise , hatta resmini de çekip ilgili topiğe koyuver bi zahmet

Back
X