- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.881
ayyy denizanacım valla benide duygulandırdın arkadaşım ,tam tamına 1 yıl vayy beeee..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizanasııı süpersin yaaa senağlamasenağlamaüşenmedim geçen sene 13 kasımda yani doğumdan önce yazdığım son mesajı buldum, kendimde habersiz asorti ve zeyna için dua ediyormuşum:)) duygulandım valla
kızlar herkeze iyi akşamlar nasılsınız ben çok sinirliyim tel. arkadaşla konuşuyordukta yeni doğum yaptı oda bir kasım anası annesi ablası yardıma gitmişler dikişleri çok kötüymüş çünkü kalkamıyormuş yerinden sadece emdiriyormuş sütünü sağmasınada izin vermiyormuş annesi yani icat istemezmiş manyak karı bebek sürekli ağlıyormuş ama durmadan anesi diyomuş ki sen pek kucağına alamıyon ondan ağlıyor anne doktora görürelim dedmişler eşinle anneside ablasıda ne gerek var boşuna masraf sen bebeğin ağlamıycağınımı zannettin bebek bu ağlar diyormuş en sonunda 6 gün geçmiş doktora götürmüşler meğer annenin sütü gelmiyormuş 6 gündür bebek açmış doktor demiş 1 gün daha geç kalsanız bebek açlıktan susuzluktan ölcek ayy nasıl sinirim bozuldu neden bu anneler her yaptığımıza karşılar yeni şeylere karşılar hep eski bilgilerle mi büyücek bu çocuklar gelişiyoruz işte die sevinceklerine siz bilmezsiniz havasındalar arkadaşım annesinide ablasınıda yollamış evden kendisi bakıyomuş kafası rahat en azından mamaya başlamışlar ne acı verici bir durum değilmi kızlar allah kimseye yaşatmasın ...
üşenmedim geçen sene 13 kasımda yani doğumdan önce yazdığım son mesajı buldum, kendimde habersiz asorti ve zeyna için dua ediyormuşum:)) duygulandım valla
arkadaşlar oğlum uzun zamandır parmağını uzatıp buee diyodu ben tevafuk zannediyodum ama meğer bu ne diyomuş:)))
şimdi herşeye parmağını uzatıp bu neee diyor:) inanılmaz tatlı ya:))![]()
![]()
selamlar,
kızlar kaan çok hasta ne yapacağımı şaırdım bir akıl verin bana..
dün ateşlendi gündüz doktora götürdük ateş düşürücüler antibiyotik vermişti birde iğne yapmışlar ateşi düşsün diye 38. küsürlerdeydi..
akşama doğru biraz hafiler gibi oldu ama gece yine ateşi çok arttı bizde başka bir hastaneye götürdük enfeksiyon kapmış boğazı kızarmış ateşi bir düşüyor biraz iyi oldu diyorum yine çıkıyor dr. bol sıvı ver dedi ama ne yerse içerse kusuyor ilaç içti su istedi üzerine biberonu gösterdi verdim içti yine kustu bir akıl verin şimdi halsiz yatıyor...
selam kızlaaar bebişlerin doğumgünleri geliyo artık.doğum günü geçmişlerin ve yeni kutlayacak olan herkesin bebişine sağlıklı uzun ömürlü mutluluk dolu bir hayat diliyorum.hepsi de iyiki doğmuş.hayatlarımızın gökkuşakları bu minik varlıklar.walla benim cep herkülüm de sizin saydığınız şeyleri yapıyo demekki çocuklarımızıngelişimi çok güzel maşallah:))bizim oğlanın doğumgününe de az kaldı.dün gibiydi burda gün sayıyodum doğum yapanların hikayelerini merakla bekliyordum çok büyük mutluluk bu allah herkese tattırsın inşallah.bütün bebişlerin yeni yaşları kutlu olsun hepsini ve onları başarıyla büyüten annelerini tebrik ediyorum
selamlar,
kızlar kaan çok hasta ne yapacağımı şaırdım bir akıl verin bana..
dün ateşlendi gündüz doktora götürdük ateş düşürücüler antibiyotik vermişti birde iğne yapmışlar ateşi düşsün diye 38. küsürlerdeydi..
akşama doğru biraz hafiler gibi oldu ama gece yine ateşi çok arttı bizde başka bir hastaneye götürdük enfeksiyon kapmış boğazı kızarmış ateşi bir düşüyor biraz iyi oldu diyorum yine çıkıyor dr. bol sıvı ver dedi ama ne yerse içerse kusuyor ilaç içti su istedi üzerine biberonu gösterdi verdim içti yine kustu bir akıl verin şimdi halsiz yatıyor...
çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallh.çağanda hastaydı çok bugün iyi artık çok şükür.allahım korusun bebişlerimizi:Saruboceq: