2008 Kasım Anneleri

doktorumuza telefon açtımbende bugün 3 de öğleden sonra gene ateşlendi bizimki
aşıdanmı oldu acaba dedim olmaz dedi
panik yapma bekle dedi pazartesiye kadar geçmezse getir bi göriim dedi
teyzemin oğlunu söyledim kalktı ayağa artık dedim möehmet akifde kalkıcak annesi sen yeterki panik yapma ateş düşürücüyle kontrol altında tut ateşini dedi

beyaz melekcim biraz masa alırsan daha iyi olur
bide büyütebilirsen cafeni
para biriktirince benimkafeme bak servis elemanlarını servis sehpalarının arkasına koy geçemesinler masa tarafına

nazlıcım çok geçmiş olsun canım yaa ,ne desem bilmem ,arkadaşlar söylemiş gerekeni,ıhlamur ve nane limon iyi gelir..yavrum yaa ..tez zmanda şifasını ver allahım..

nazlımelekcım cok gecmıs olsun cnm.verdıgın sıvıların ılık olması da onemlı cnm..lımonlu corba yapıp ıcırsen ıcıne nane de atsan mıdesını bastırır belkı cnm.

Son düzenleme:
iyi akaşmalar kimsecikler yok anlaşılann
nazlımelk geçmiş olsun canım kaanaumarım atlatır bebişin..
bende yağmuru yeni uyuttum kociş geç kaldı bu akşam birazdan gelir herhaldee off çok canım sıkılıyoooo:(

selam kızlar, doğum günümüzü kutladık, az ve öz misafirle atlattık şükür şimdi eşim ilkenin sitesine resimleri yüklemekle meşgul, doğum günü tpiğine ekleyecem bende ama o zamana kadar merak eden olursa İlke Deniz adresinden bakabilirler.

nazlı nasıl oldu kaan canım, inşallah düzelmiştir biraz daha,

mmmf memonun ateşi çıktımı tekrar, inşallah o da iyidir. allah şifa versin kuzucuklara

Denizcim mutlu yılllar sana iyiki doğdun iyiki seni tanıdıkkkkkkkkkkkkk

Saphişcim pek eğlenemedim walla.Ağladım biraz üzüldüm kızımızı çok huysuz birine verdik.ikiside çocuk daha

kızlar sağolun kaan şimdi uyuyo bnde yatacağım bilg açıkken bakayım öyle yatayım dedim..
bugün eşim işten erken geldi mecburen.. tek kaan olsa tek idare ederim sürekli kucağımdaydı yavrum hiç hali gücü yoktu keremde kısaknıp yanıma benide al diye çok geldi yavrum benim.. ama kardeşinin hasta old. anladı sanırım geldi öptü kaç kere kaanı.. şimdi öpmeyi öğrendi kerem bey..
eşim gelince akşam şurup olmayınca ikinci dr. iğne verdmişti iğneye götürdük bir saat sonrada ben ateş için fitil verdim akşam 10 gibi kendine anca geldi gözünü açamıyor kolunu bile kaldıramıyordu.. bende ıhlamur ve nane yaptım pekmezli verdim az içti..biraz kermle oynadılar ama o vakte kadar kusmayada devam etti her yediğini daha doğrusu içtiğini.. sonra mama diye benden süt istedi biberona mama diyor verdim 150 cc içti kusmadı şükür.. dr kaanın bıngıldağının tam kapanmadığını söyledi onun için supravit vitamin verdi devam sütüne koydum bende.. bu arada kendine gelince az meyve yedi azda büsküvi çorba içiremedim hep şurup diye geri çevirdi.. ama 12 gibi gibi yine devam sütlerini içip uyudular.. ateşide normaldi .. gece inşallah yükselmez yine..bizden son durumlar böyle.. tavsiyeler için tekrar teşekkürler..
doğum günü kuzularınıda öpüyorum doğum günlerini kutluyorum..

günaydın herrkese iyi pazarlar
nazlımeleğim inşallah bugün daha iyidir kuzucuğumuz
ben her zamanki gibi dershanedeyim çalışmakla meşgulüm

beyaz melekcim biraz masa alırsan daha iyi olur
bide büyütebilirsen cafeni
para biriktirince benimkafeme bak servis elemanlarını servis sehpalarının arkasına koy geçemesinler masa tarafına

canım biraz daha parar biriktireyim masa almayı planlıyorum bir de büyüteceğim tabi ama paralarım bitti şimdilik
zaten bir masaya bir kişi oturuyor sanırım iki sandalye koysamda kimse gelip oturmuyor
bir de neden geçemesinler otarafa servis elemanları kötü mü oluyor geçmeleri

kızlar biliyorsunuz ben yarın tatilim o yüzden Eylül'ü size havale ediyorum lütfen benim yerime kendisiyle gerektiği şekilde ilgilenin bu konuda size güvenim tam opuyorumnanaktan

ha konunun ne olduğunu yılbaşı çekilişi topiğne bakarsanız anlayabilirsiniz şimdiden teşekkürler Şeniz

merhaba kızlar
bugün biraz fırsat bulup geçmişe bakabildim
nazlımelek ve mmmf geçmiş olsun kuzularınıza inşallah bugün daha iyidirler kıyamam hiçbirine inşallah hemen düzelirler
doğum günleri olan tüm bebişleri kocaman öpüyorum sağlıklı nice yıllara
benim kuzumun doğum gününede 3 gün kaldı çok heyecanlıyız

merhaba kızlar
bugün biraz fırsat bulup geçmişe bakabildim
nazlımelek ve mmmf geçmiş olsun kuzularınıza inşallah bugün daha iyidirler kıyamam hiçbirine inşallah hemen düzelirler
doğum günleri olan tüm bebişleri kocaman öpüyorum sağlıklı nice yıllara
benim kuzumun doğum gününede 3 gün kaldı çok heyecanlıyız

ecemim hoşgeldin yılbaşı çekilişi var girmek istersen listeye ekle kendini kaçırma

kızlar afedersiniz size birşey sormak istiyorum tecrübelisiniz. ben 37+4 deyım dün kasılmalarım oldu doktora gittik 1cm açılma var dedi suyuda azalmış bebeğin. Bugünde devam ediyor kasılmalar. Lavabodan çıktım demin ve tuvalet kağıdıyla sildiğimde sümükümsü koyu kahve birşey geldi ama çok değil. sizce bu nişan denen şey mi ne yapacağımı şaşırdım ilk gebeliğim çok tecrübesizim

kızlar afedersiniz size birşey sormak istiyorum tecrübelisiniz. ben 37+4 deyım dün kasılmalarım oldu doktora gittik 1cm açılma var dedi suyuda azalmış bebeğin. Bugünde devam ediyor kasılmalar. Lavabodan çıktım demin ve tuvalet kağıdıyla sildiğimde sümükümsü koyu kahve birşey geldi ama çok değil. sizce bu nişan denen şey mi ne yapacağımı şaşırdım ilk gebeliğim çok tecrübesizim

canım nişanın gelmiş,belki birazdanda suyun gelir ,bence telaşlanmamak adına hazırlan ve hastaneye git derim ,hayırlı doğumlar diliyorum ..

Back
X