2008 Kasım Anneleri

azocum işine karışmak gibi olmasın ama bence geceleri altını değiştirme olayını yapma derim ben
çocukları tuvalet eğitimine alıştırmadan önce bez ile kontrolü sağlamalarını önerirler
geceleri bezi değişen ve tekrar kuru alta kavuşan bebekler ilerde gece kaçırmaları falan yapabiliyormuş
yani şöleki bez ıslak olunca ona göre davranıyorlar ve ilerde de daha rahat ediliyor

elmalıcım hiç üzme kendini
aynı durumda olan ben de varım
kayınvalidem doğum gününe geldi ama yüzünden düşen bin parça
sadece pasta üflenene kadar yanımızdaydı sonrasında arka odaya kaçtı bir daha yüzünü bile görmedik
ne babası ne kardeşi yani eşimin tarafından hiç kimse bir telefon açıp da kutlama yapmadılar
ama onlar kutlama yapmadı die üzüldüm mü hayır
eşim üzüldü mü hayır
verilen değeri görüyoruz bölece
zaten doğum gününden sonra eşim de ailesi ile tartıştı ve bizimde artık babaanne tarafı bitti
artık eşimde onlarla görüşmeme kararı aldı
bölece beykoz gezimiz bitti çok şükür :)))

Benim kayınvalidem getirmedi bişi.Ama eşimin teyzesi oğluma bankada hesap açmış. Biraz esrarengiz bişiler dedi.Dedi ki ben öldüğümde Anıla kalmak üzere, Anılın adına bişiler hazırladım.Belki kaynanam da ona bişiler atar:jeyyar:

azocum işine karışmak gibi olmasın ama bence geceleri altını değiştirme olayını yapma derim ben
çocukları tuvalet eğitimine alıştırmadan önce bez ile kontrolü sağlamalarını önerirler
geceleri bezi değişen ve tekrar kuru alta kavuşan bebekler ilerde gece kaçırmaları falan yapabiliyormuş
yani şöleki bez ıslak olunca ona göre davranıyorlar ve ilerde de daha rahat ediliyor

elmalıcım hiç üzme kendini
aynı durumda olan ben de varım
kayınvalidem doğum gününe geldi ama yüzünden düşen bin parça
sadece pasta üflenene kadar yanımızdaydı sonrasında arka odaya kaçtı bir daha yüzünü bile görmedik
ne babası ne kardeşi yani eşimin tarafından hiç kimse bir telefon açıp da kutlama yapmadılar
ama onlar kutlama yapmadı die üzüldüm mü hayır
eşim üzüldü mü hayır
verilen değeri görüyoruz bölece
zaten doğum gününden sonra eşim de ailesi ile tartıştı ve bizimde artık babaanne tarafı bitti
artık eşimde onlarla görüşmeme kararı aldı
bölece beykoz gezimiz bitti çok şükür :)))

lelalcim ne denir bu durumda bilmem hayırlı mı olun denir geçmiş olsun mu denir nihayetin kurtulmuşsun oh olsun denir kaydirigubbakcemile2

şekerler merhaba hepinizeee walla unutulmadığımı görmek beni çok sevindirdi beni mesajlarında anan tüm arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler.

bebişlerin bazıları hasta olmuş sanırımçok geçmiş olsun anneciklerine de allah sabır versin çok zor gerçekten.kuzulara kıyamıyo insan.

bizim başladı doğumgünü telaşımız.yarın ama c.tesi akşamı kutlıycaz.30-35kişi olucak sanırımyandım yandım.ne yapayım onu düşünüyorum.pasta kuru pasta falan tamamda başka ne yapayım kızlar bifikir verin bana:((((temizlikle boğuşuyorum biyandan da.belki yarın kuaföre gidip saçlarımda radikal bir değişimyapabilirim.karamel yapmak istiyorum ama kararsızım daha.üff bi fikir verin kızlar napiim

canım radikal değişiklilere he zaman sıcak bakmışımdır o yüzden tavsiye ederim benim ruhuma çok iyi geliyor şahsen zemuszemus
pasta konusunda benden çok daha hamaratları var ben fikir veremeyeceğim zira oğlumun doğum gününde bütün pastaları ananesi yapmış biri olarak konuşmam pek doğru olmaz sanırım :kedi:

Hayırlı olsun Lelal'cim :) Zaten negatif enerji vereceklerine hiç olmasınlar daha iyi. Bahsetmiş miydim bilmiyorum ama babanne bizdeyken gece en fazla 1 kere kalkan Bengisu çığlık çığlığa 10-20 kere kalkmaya başladı. Ne zaman babanne gitti kızım huzura kavuştu. Bazen onların hayatımızdan çıkması bebeklerimiz adına da hayırlı oluyor...

teşekkür ederim tatlım .. gerçekten gözüm aydın oldu :))
bence de bu şekilde davranacağına keşke hiç gelmeseydi ki oğlu bile aynı görüşte .
bizde de aynı şeyler oluyor Duru asla onunla yalnız kalmak istemiyor .
doğum gününde en çok kızdığım kızı uyuttuk pastasından sonra bizde bişeyler yiyoruz o ara kayınvalidem ortadan kayboldu zaten ben de konuşmadıgım için aramadım hiç nerede diye . eşime sordum nerde diye kızın odasında uzanma koltugunda o da uzandı dedi .. pes dedim ama yine bişey demedim kırılmasın diye . 45 dk sonra bir baktım kız kucagında geldi içeri .. haydaa dedim resmen. kız iki mıkırdanınca almış gelmiş kızı. zaten Duru korkuyor ondan gitmek istemiyor gözünü açınca odada da onu görünce kalkmış iyice ..
neyse insan ektiğini biçer ..

walla dilekçim akrabalar hepsi çağırmazsam olmaz arkadaş sadece 1 kişi çağırdım inan.ilk doğumgünü diyede bütün büyükleri de çağırıcam sonrakilerde çağırmama gerek yok zaten.bakalımallah yardım etsin bana artık allahtan yardım edicek insan çok oyüzden çok takılmıyorum

mucizecim walla eskisi gibi sık sıkgiremiyorum benim oğlan kıyameti koparıyo bilg. başına otursun bayılıyor oyüzden o uyanıkken girmiyorum.e uyuyoken de ortalıktopla iş yap bi bakıyom uyanmış.:)))hep aynı döngü:))

Atatanem karamel rengi güzel bi renk.Ben kullandım daha önce.Yüze yumuşak bir ifade veriyo ve genç gösteriyo.Çok esmer değilsen kullanabilirsin bencee...

Beyazmelekçim sağol canım.Estelim şimdi beyazmeleğe baktım oda bacaktan yaptırmış ayy yanlış mı yaptılar oğluma aşısını acaba doktorumuza sorayım hemen.Ya oğlumun dişi için napacağım kızlar ya doktor bişe olmaz diye grilik çok belli oluyooo

ya şeker hamurlu pastaların görüntüsü çok hoş ama tadı kötü.renkli pasta zaten yaptırmam kreması renkli olunca boyuyo iğrenç oluyo.kreması renkli ama üstünde jöleyle nemo figürleri olan bi pastayı seçtimama hala kafam orda

Hayırlı olsun Lelal'cim :) Zaten negatif enerji vereceklerine hiç olmasınlar daha iyi. Bahsetmiş miydim bilmiyorum ama babanne bizdeyken gece en fazla 1 kere kalkan Bengisu çığlık çığlığa 10-20 kere kalkmaya başladı. Ne zaman babanne gitti kızım huzura kavuştu. Bazen onların hayatımızdan çıkması bebeklerimiz adına da hayırlı oluyor...

canım ben bu duruma bebeklerimiz açısından üzülüyorum doğrusu çünkü ben bebeğimin ileride babaanne dede dayı amcavs,bunların sevgisini tam yaşamasını ve paylaşımlarının hatıralarının olmasını isterim.ben bunları baba tarafımda tam yaşamadım ve arkadaşlarımda bunları tarafımda görünce eksikliğini hissederdim.şimdi umrumda değil.ama olmasıda çok zor,

mucizecim walla eskisi gibi sık sıkgiremiyorum benim oğlan kıyameti koparıyo bilg. başına otursun bayılıyor oyüzden o uyanıkken girmiyorum.e uyuyoken de ortalıktopla iş yap bi bakıyom uyanmış.:)))hep aynı döngü:))[/QUOTE]

valla aynı beni anlatmışsın canım bende aynı durumdayım aklım da burda kalıyor geceleri bakıyorum ama .

Son düzenleme:
Beyazmelekçim sağol canım.Estelim şimdi beyazmeleğe baktım oda bacaktan yaptırmış ayy yanlış mı yaptılar oğluma aşısını acaba doktorumuza sorayım hemen.Ya oğlumun dişi için napacağım kızlar ya doktor bişe olmaz diye grilik çok belli oluyooo

dilekcim aşı da bir yanlışlık yoktur korkma içerik anı sonuçta ha bacaktan ha koldan farkenden bişey olacağını samnıyorum ben
kollar bacağa göre daha zayıf olduğu için aşılamak zor oluyor o yüzden bacaktan yapıyoruz demişti sanırım bir ara hemşire seninkinin kolunu yeterli büyüklükte görmüştür yapmıştır

hımm anladım cnm.
bunu bilmiyodum.
benmi amacım üstüne çişi çıkıp hasta olmasın..
remodiosun dediği bezi bi denicem..
sağol tatlım..

Atatanem en çok kızıl yüzü renklendiriyo.Hafif bi makyajla gider karamel rengide.Ben genelde makyaj yaparım ama evde yapmam ve hafta sonları da yapmam.Evlenirken karamele boyatmıştım ve güzel olmuştu.Dene istersen.Absürt bi renk olmadığı için ah vah etmezsin.Doğal bi renk..

Back
X