- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #48.141
haklısın yasmin walla yapıcam ya sarıdan çok sıkıldım hem ruh halimi de düzeltir umarım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bu duruma bebeklerimiz açısından üzülüyorum doğrusu çünkü ben bebeğimin ileride babaanne dede dayı amcavs,bunların sevgisini tam yaşamasını ve paylaşımlarının hatıralarının olmasını isterim.ben bunları baba tarafımda tam yaşamadım ve arkadaşlarımda bunları tarafımda görünce eksikliğini hissederdim.şimdi umrumda değil.ama olmasıda çok zor,
ay beyazmeleğim pipi zaten küçücük..kaydirigubbakcemile3
sünnetli ya bizimki..
bezde tam oluyo..
ama çok işiyo galiba..
beze çözüm bulmalı..
atacım hoşgeldin cnm.
gerçekten özledik seni..
bende daha tam liste yapmadım doğum günü için..CADIARZU
anam amma yazmışınız iyiki bir gün uğramadım , oku oku bitmiyo
aklımda kalanları söyliyim
azom leleale katılıyorum , gece altını açma tatlım..
dilek-estel aşının kola yada bacağa yapılması bebeğin damarlarıyla alakalıdır , aşının cinsi ile değil , çok güldürdünüz beni kızlar :))
ben bugün yoğunum giremiyorum ama aklım sizlerde..
meleğim hayırlı olsun kayınbiraderin , ben asla bir 3. şahısla ki annem bile olabilir bu 5-6 ay aynı evde yaşayamam , Allah mecbur etmesin , büyük konuşmuyum ama zor tatlım.. kolay atlatırsın inşallah
ben kaçıyom arkadaşlar..son süt iznim bugün..herkese iyi akşamlar..kociş yemeğe götürecek bizi doğumgünümüz sebebiyle ..gidem biraz süslenem..saçımı bi fön çektirem.