2008 Kasım Anneleri

meleğim yanlış anlama tatlım ben mizaç olarak yapamam , ben annemin evinde kaldım geçen sene bir ay mecburiyetten , kendi gençlik odamda kaldım buna rağmen darallar geçiriyordum , en yakın arkadaşım bile bana kalmaya gelse max. 1 hafta dayanabilirim sonra güle güle derim , yapı meselesi bu bana gelirler evde kalabalık olmamalı , 1 kişi bile batar yani öyle diyim.. bu tamamen benden kaynaklanan bir sorun yani : ))

estek maşallah emire çok güzel, allah nazarlardan saklasın, bir ayrıntı ilkenin şapkasıda aynı rengine kadar, çok şeker oluyorlar birde köpekli çantasını takıyorum sırtına, kendide minik köpek oluyor:))))

off zor okudum valla

yasmincim çokkk geçmiş olsun anıla

atatanem, mucize tekrar aramızda olmanız çok güzel, hoş geldiniz

azocum kaan çok şeker görünüyor oda tombilibu olmuş, acaba içine giydirdiklerinmi fazla geliyor, ben alta külotlu çorap, üstede body üzerine ince bir pijama üstü giydiriyordum, ve önünü tam kapatmıyorum neredeyse göbüşe kadar açıyorumki çok daralmasın, bende geçenlerde bez değiştirdim arada bir çıkıyor sabah, ama gece açmıyorum hiç,

kayınvalide madurlarına geçmiş olsun diyorum, kendileri bu bebişlerin büyüdüklerine tanık olamayacakları için üzülmüyorlarmı acaba nasıl insan bunlar anlamıyorum, benim kayınvalidemde ilke hastalansa benim hasta ettiğimi düşünür ama kendisi cidden iyi bakar:)) doğumgünündede kıyafet oyuncak biz alıyoruz diye cumhuriyet altını almış dedeyede ayrı aldırmış, hesabına ekledik, bizim tarafta kargoyla göndermiş ankaradan bişiiler,

sıvı konusunda ilke bayılıyor, elma suyunu, pekmezli suyu, normal suyu, sütü bayıla bayıla içiyor biberondan,

beyazmelekcim sanada kolay gelsin, iyi insanlarmış inşallah sorunsuz atlatırsınız, eşin için iyi yapmışsın

bu arada saçlarımı kısacık kestirdim yine, rahatladım:)

sağol hayatım böle iyi şeyler söleyinde kafam daha fazla karışmasın kaydirigubbakcemile2

bu arada saçların hayırlı olsun canım yakışmıştır eminim iyi gelir sana da

meleğim yanlış anlama tatlım ben mizaç olarak yapamam , ben annemin evinde kaldım geçen sene bir ay mecburiyetten , kendi gençlik odamda kaldım buna rağmen darallar geçiriyordum , en yakın arkadaşım bile bana kalmaya gelse max. 1 hafta dayanabilirim sonra güle güle derim , yapı meselesi bu bana gelirler evde kalabalık olmamalı , 1 kişi bile batar yani öyle diyim.. bu tamamen benden kaynaklanan bir sorun yani : ))

ben ne zaman yazmışım bunu dedim, sonra baktımki andina yazmış, resmen beni anlatmışsın, annem doğumdan sonra 20 gün kaldıda yetti arttı bile

azocum canım bende çkk özlemişim burda sizlerle olmayı sohbeti.inan çok iyi geldi bana da.azocum bende gece hiç değiştirmiyorum altını sabaha bez tokmak gibi şişmiş oluyo hemen değiştiriyorum.1 kere üstüne geçti çişi o da pipisi yukarı doğruymuş ondan bi daha olmadı hiç.

kızlar ne aşısı vuruluyo bebişler domuz gribi aşısımı yoksa

yok canım 1 yaş aşıları kkk ve pnomokök aşıları..

beyazmelekcim kızlar ne dediler kayınvalideleri için ektiklerini biçiyorlar, kötü insan olsalar sen zaten he demezdin, bu da senin yatırımın olacak.

saç içinse teşekkür ederim, bu kesim güzel oluyor bana

ben ne zaman yazmışım bunu dedim, sonra baktımki andina yazmış, resmen beni anlatmışsın, annem doğumdan sonra 20 gün kaldıda yetti arttı bile

Alemsin denizannem amma çok benziuz birbirimize , iyi birşey değil ama böyleyim napiyim , dayanamıyorum ev içinde yabancı insana , fazla özgür ruhluyum galiba : ))

ben de aynı sizler gibiyim bazen düşünüyorum bencillik mi ya da yabanilik mi diye ama değil tamamen yapı meselesi

beyazmelekciğim seni de tebrik ediyorum bu özverili davranışın için

estek maşallah emire çok güzel, allah nazarlardan saklasın, bir ayrıntı ilkenin şapkasıda aynı rengine kadar, çok şeker oluyorlar birde köpekli çantasını takıyorum sırtına, kendide minik köpek oluyor:))))

di mi ya çok tatlı oluyorlar:)
çamtada mı takmaya başladınız siz, bende 2 yaşına gelsede kendi eşyalarını kendi çantasında taşısa bende eski şık çantalarıma geri dönsem diyorum..

Estel'cim çok güzel bir bebek, Allah bağışlasın canım.

amin canım hepimizinkini inşallah..

Andinam kaynana mağdurları olarak sen de bizimlesin biliyorum.Estel de öyle.Canım ayaklanalım, haklarımızı arayalım.Bir dernek falan kuralım 'Kaynanalar mor çatı altına' olur mu derneğin ismi?Ya gaza geldim yine:)))

Denizannem geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.

Estelim bir kere daha maşallah kuzuna...

Yasminim ben şanslıyım yanlız , benim kaynana 1000 km uzakta yaşıyor ve senede sadece 1 kere görüyorum kendisini , gerçi o 1 kereden sonra 1 ay toparlanamıyorum ama olsun yinede durumum iyi sayılır sizlere göre : )) ama her türlü kaynana düşmanı kuruluşun destekçisi olur , içinde yer alırım seve seve : ))

beyazmelekcim kızlar ne dediler kayınvalideleri için ektiklerini biçiyorlar, kötü insan olsalar sen zaten he demezdin, bu da senin yatırımın olacak.

saç içinse teşekkür ederim, bu kesim güzel oluyor bana

ben de aynı sizler gibiyim bazen düşünüyorum bencillik mi ya da yabanilik mi diye ama değil tamamen yapı meselesi

beyazmelekciğim seni de tebrik ediyorum bu özverili davranışın için

ya kızlar ne deseniz sonuna kadar haklısınız kimse istemez en yakınını bile uzun süre evde, sonuçta orası senin ailene ait bir yer kocan çocuğun vs... ben de tek çocuğum o yüzden böyle kardeş mardeş alışık değilim aslında hep yalnız yaşadım çünkü ama napayım kocamı bu mevzuu için kırmak istemiyorum bir de dediğim gibi anlaşamadığım biri de değil o yüzden sıkıntı çıkmaz gibi geliyor tabi arada bana da gelecekler terelelliler onu da biliyorum -tatlicadiarzu-

Back
X