2008 Kasım Anneleri

Ben hala büyümüş halini göremedim yaa.Bu arada kızlar çok konu dışına çıkacağım ama birşey danışmak istiyorum.Bir arkadaşımın oğlu oldu görmeye gideceğiz hediye olarak kadife bir tulum aldım çok şeker üstünde böle çok tatlı bir eşşek resmi var yeleleri ipten her neyse tabi ben dikkat etmmemişim pantolon kısmının birbacağında kocaman harflerle dankey yazıyor.Ayıp olur mu ya? Yanlış anlarmı ki??

Bu arada kızlar ben boya işine pek girmeyeyim en anlamadğım konulardan biri boya,ruj ve ojedir.

Yasmin balyaj dediğin sarı saça uygulanan birşey mi aman her neyse ya zayıflayacağım dedinde artık zayıflama topiğine kimse uğramıyor bu arada

canım kocişin gelmiş hoşgelmiş diyecektim kii yine gitmiş ee yine allah kavuştursun o zaman
saçlarını da boyat bence güzel olur değişiklik ama rfle nasıl durur görmeden bilmek çok zor

ay sorma melegım adam ceee dıyo gerı kacıyo hehehhe.ay bende bılmıyom ama kuaforum yakısır dedı.

Yağmurcum ben olsam balyaj yaptırırım.Yaptıracam da.Şöyle bi zayıflayım kendimi yenileyecem.Bakır balyaj çok hoşuma gidiyo.Güzel hatunsun herşey yakışır.Ne yaptırırsan yaptır foto.ları görelim...

yasmıncım tesekkur ederım cnm o senın guzel gormen bılmeyomkı balyaj akmazmı bakır rengı yanı.

bende yasminime katılıyorum yağmurcum sana balyaj gider

ayyy kızlar valla cok kararsız kaldım bak.aklımda hıc balyaj yoktu.ben persembe gıttıgımde sorım bır.ama akarsa bıde.

Dankey mi yazıyor donkey mi ? dankey ise sorun olmaz bence ama donkey ise ben şahsen oğluma giydirmezdim dilekcim..
belki markası dankey ise o yüzden yazmış olabilirler diye düşündüm

Ben hala büyümüş halini göremedim yaa.Bu arada kızlar çok konu dışına çıkacağım ama birşey danışmak istiyorum.Bir arkadaşımın oğlu oldu görmeye gideceğiz hediye olarak kadife bir tulum aldım çok şeker üstünde böle çok tatlı bir eşşek resmi var yeleleri ipten her neyse tabi ben dikkat etmmemişim pantolon kısmının birbacağında kocaman harflerle dankey yazıyor.Ayıp olur mu ya? Yanlış anlarmı ki??

Bu arada kızlar ben boya işine pek girmeyeyim en anlamadğım konulardan biri boya,ruj ve ojedir.

Yasmin balyaj dediğin sarı saça uygulanan birşey mi aman her neyse ya zayıflayacağım dedinde artık zayıflama topiğine kimse uğramıyor bu arada

Canım koyu renk üzerine atıyolar.Attıkları renk gölge gibi değilde bölge bölge.Yumuşak geçişlerle ama.Yani hani bi yer kıpkırmızı bi yer siyah değil.Benim saçım koyu kahve .Üzerine bakır balyaj çok güzel olmuştu.Yine deneyeceğim ama zayıflayınca. Zayıflama topiğini unutmuşum ben.Yeni sütten kestim tontişimi.Rejime başlama zamanım. Uğrarım canım...

Dankey mi yazıyor donkey mi ? dankey ise sorun olmaz bence ama donkey ise ben şahsen oğluma giydirmezdim dilekcim..
belki markası dankey ise o yüzden yazmış olabilirler diye düşündüm

Donkey canım.Okunduğu gibi yazmışım.Bende ayıp olur diye düşündüm ama çok tatlı birşey görsen.Ama ayıp olacak sanırım ya.Bi akşam resmini ekleyeyimde karar verirsiniz olmazsa.Değiştiririm bende

SELAM GÜZELLER
bizi soran yok valla çok bozuluyorum haaa
neysee bugün sıkıcı bir gün geçirdim anca gelebildim bi de
dünden beri o kadar çok şey yazmışsınız ki o kadar uzun süre nasıl
kalabiliyorsunuz sitede kıskanıyorum valla yaa geçmişe bakm şansı hiç yok umarım herkes iyidir

çok konuşmuşsunuzzzz çoooookkkkk
estelin fotosunu kaçırmışım gene tüüüü bana kısmet değilmiş napalım bizde o yakışıklıdan mahrum kalalım lelalle
kaynana kaynana kaynana aman hepsi aynı konuşmuyorum artık hakkında kendime etmekten başka bişi değil görümcelerde tahtlarının varisiii
çok yoğunum andinacım neden böle oldu ama bilmem birden işlerime yetişemez oldum yoruluyorum kafamı toparlayamıyorum okuyorum arada girip tam yazacam ya okuduğumu unutuyorum ya bişi oluyor sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum
pardon kızlar çok ihmal ediyorum ama valla yetişemiyorum

Back
X