2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar, bizim doğum günü ve diş buğdayı karışımı günümüz için hazırlık içerisindeyiz .inş istediğim gibi olur herşey .

canım şu kekten çekti yaa
yağ neden yokki allah allah

bende mikrodalgada yapıyorum kek güzel oluyo sünger gibi oluyo aynı bööle

mmf cim öncelikle miden için geçmiş olsun canım.
mikrodalgada keki kaç dk hangi proğramda yapıyorsun.bi kaç kişiden kek yapıldığını duydum ama cesaret edemedim ben yapmaya.birde küçük kek kalıbında mı yapıyorsun.

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar, bizim doğum günü ve diş buğdayı karışımı günümüz için hazırlık içerisindeyiz .inş istediğim gibi olur herşey .

mmf cimiÖÖÜO öncelikle miden için geçmiş olsun canım.
mikrodalgada keki kaç dk hangi proğramda yapıyorsun.bi kaç kişiden kek yapıldığını duydum ama cesaret edemedim ben yapmaya.birde küçük kek kalıbında mı yapıyorsun.

KÜÇÜK YUVARLAK BORCAMDA YAPTIM CANIM
hem ıslak kek varya onu yarım ölçü yapıp koyuyorum o 7 dakkada pişiyo
bide sade kek karışımı yapıp içine kuru incir kuru kayısı kuru üzüm koyuyorum minik minik doğrayıp o 15 20 dakkada pişiyo çok güzel oluyo acil misafirlere falan tadıda harika oluyo

bende hiç mikrodalgada kek denemedim maytap kafa şunu iceee öğret bakalım banada

mucizecim sana kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar

estelcim facen varsa videoyu ordan izleyebilirsin sen oğluşunu rahat rahat göstyermedin ama benim oğluşumu izleyebilirsin :lepi:

Yasminim hayır demek kötü bişey değil ama hayırdan anlamıyor , o kendi hakkı gibi görüyor , yani o memeler onun sadece ben taşıyorum , bakışları bile değişiyor çocuğun bi görsen , bende bu düşkünlüğünden rahatsız oluyorum , yani ne biliyim ben daha çok bebek ama birşeye bu kadar bağımlı olması beni tedirgin ediyor : ((

andina ayni mustafayi anlatiyosun bende biktim artik cok daraliyorum birini somuruken o biriyle oynamasi sinir edi<yo canimida yakiyor meme meme diye arkamdan dolaniyor yemek görünce mama beni görünce meme gece sabaha kadar agzinda meme ama seninki aksama kadar seni görmüyo yinede düskün demek birde bizim beyefendi emer emer sonunda kesin istirir cok canimi yakiyor ama biraktiramiyorum iste keske kendi diksinse diyorum gecen hata baharat sürdüm yine emdi tuz sürdüm yine emdi

andina ayni mustafayi anlatiyosun bende biktim artik cok daraliyorum birini somuruken o biriyle oynamasi sinir edi<yo canimida yakiyor meme meme diye arkamdan dolaniyor yemek görünce mama beni görünce meme gece sabaha kadar agzinda meme ama seninki aksama kadar seni görmüyo yinede düskün demek birde bizim beyefendi emer emer sonunda kesin istirir cok canimi yakiyor ama biraktiramiyorum iste keske kendi diksinse diyorum gecen hata baharat sürdüm yine emdi tuz sürdüm yine emdi
mustafa memeyi baharatlı tuzlu kısacası çeşnili seviyo anası ne güzelll kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
gene erkenciyiz gene erkenciyiz
sabah sabah oynaştınm oğlumla yatakta bunlar sabahları daha tatlı oluyo sanki yaa mis kokulu şebekkk
baba nerde diyorum eeeee diyo yalandan ağlayarak bide suratını kpıyo abi nerde diyorum gene aynı gittiklerini biliyo bide yalandan ağlıyo

gunaydın haftanın son ıs gununde tukkanı ben acıyorum,

oglusumm yıne bızım yatagımıza el koydu
fecı alıstı sıpam gıtmıyor yatagına yaa
aksam mısafırlıkten geldık banyo yaptık bırlıkte ve yatırdım
ne guzel kendı yatagında uyuyordu kı artık kurtlar vadısı bıtıpte bız de yatınca beyefendının kalkacagı tuttu
emzırıp yatagına koyma seferlerımızı hıc saymadım ama yıne 4'ten sonra hep bızım yataktaydı ama yıne de uyumadı
sureklı donuyor

Günaydınnnn maytapçım.Günaydın kalimerocum.Benim sıpamada nazar değdirdim ya.Çok konuşuyorum.Uyku düzenimiz çok iyi diye.aşıdan beri uyku düzeni bozuldu. 10 da yatıp 8'de kalkan çocuk 2'den 3'den önce uyumuyor ve sürekli kalkıyor.Sabahta 6 dedinmi ayakta.Gündüzde horul horul uyuyor.

günaydın kızlar..
yine uykusuz bir geceden sonra yarı baygın halde geldim işimin başına:(((
benim sıpamda gece hiiçççç uyumadı.sürekli bir mızırdanma halindeydi..nezaman şöyle yatıpta derin bir uyku uyuyacak bu kız..çok yoruldum çoookkkkk:(((

herkese günaydıın..

gece uyumayan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum:)

bizde ilk defa dün biraz daha iyi uyuduk..

ama şu yemek işi beni yaşlandırdı..

bi çocuk hiç yemek yemeden nasıl ayakta durur yaaa:((((((((

günaydın kızlar
evett uzun bir süreden sonra ilk defa cuma günü ofisteyim
kendimi çok garip hissediyorum
ama neyseki bugün öğlene kadar kalıcam
öğleden sonra Duru nun dr kontrolu ve aşısı var
oraya gidicem

uykusuz anneler az daha sabır dıcem ..

Günaydın kızlar.Keyifsiz başladık güne.Anılın boğaz enfeksiyonu son sürat devam.Öksürüğü de öyle.Yarın doktora götüreceğim.Hem kan tahlili hem de muayene olacak.Ayy bu bebeler hasta olmasın yerine biz olalım.Ne sıkıcı ya..

Hasta bebelerimize geçmiş olsun.Uykusuz annelere de sabır ve çok hızlı geçecek birgün diliyorum...

Back
X