2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..
nihayet dün gece biz biraz uyuduk.
dün bütün gün az uyumuş ve anneannesi ile dedside gelmiş.onlarla tepinmiş,kudurmuş bizim oğlan.ee okadar yorgunluğun üstüne sadece sabah ezanında uyandı 1 saat..
oda ağlamadı çok şükür.
biraz döndik dolandık yatakta birlikte.
sonra uyudu.ve eşimin ilk 2 dersi boşmuş.bende biraz geç kalktım o bıraktı.
saat 8 di ve kaan hala uyanmamıştı:)

noldu bu çocuklara böle geceleri çok uyanmaya başladılar yaa?

turtacım buyrun gelin ben yaparım size kısır:)

maytabım sağol canım.allah hepinizin kayınvalidesini ıslah etsin..onlarda benimki gibi olsunlar inş.
(ne güzel dua ettim ama:))))
sahi miden nasıl oldu?

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım işlerim var çünkü diğer topikleri de gezdim geldim hemen daldım biz iyiyiz çok şükür dün akşam toplantım çok güzel geçt çok güzel övgüler aldım velilerden hepsi gayet mutlu ayrıldı tabi bu beni de mutlu etti umarım bugünkü de öyle geçer bir de pazar günü var sonra bayram sonrasına kadar bitiyor

buraya gelip kalacak olan kayınbiraderim varya o polislikte 1100. yedekmiş, dün 800. yedeği aramışlar yani belki sıra gelme ihtimali var eğer öyle olursa kazanıp gidecek okuluna inşallah bakalım tabi bize de gelmemiş olacak yerimseniben
şimdi böyle diyorum yaa bir de nazilli polis meslek yüksek okulunu kazanırmış ne gülerim kendime o zaman 5-6 aydan kaçarken 2 sene burada olacak :roflol: ama en azından öyle bir durumda hafada sadece iki gün gelebilir hafta sonu tatillerinde sanırım onun dışında orada kalacaktır diye biliyorum ama emin değilim neyse bakalım hayırlısı olsun

kızlar dün kiminle görüştüm msn'de bilin bakalım nette problem vardı bir türlü anlatamadım hani hamişliğimiz döneminden bir arkadaşımız vardı oda nazilli de yaşıyordu sekreter82 gibi bir rumuzu vardı aylar sonra dün msn den yazdı, kız sen nerelerdesin dedim dünya tatlısı bir kızı var dilara ama yavrum bir senedir sürekli hastalıklarla boğuşuyormuş içim parçalandı anlatırken 10 kasımda doğmuş doğar doğmaz ilk problem baş göstermiş göbek fıtığı bir süre onunla uğraşmışlar sonra bağırsaklarında delik mi çatlak mı ne bişey oluşmuş öyle bişey işte ay yavrum bir sürede onun tedavisi gitmiş sonra bronşit olmuş hala daha hava veriyormuş evde falan kızına zaman zaman kuzum ya bir görseniz nasılda cimcime nasıl da kara kara gözleri var işi bırakmak zorunda kalmış çok eziyetli ve hasta bir bebek olunca kimse bakmak istememiş halbuki kayınvalidesi alt katta oturuyor ha bir cevriye de onda var anlayacağınız, 2 ay kadar anne sütü almış sonra mama mecburen ama maddi durumları da çok iyi değildi zaten işi bırakınca daha da kötü olmuş sıfır noktasına geldik resmen diyor o yüzden 6 aylıkken mamayı da bırakmak zorunda kalmış artık yemeklerle inek sütüyle falan idare ediyorlarmış sizlere de çok selam söyledi

hosgeldın melegım

sekreterı ben hatırlıyorum ılk donemlerde yazıyordu dogum on ıznıne ayrılınca yazamam demıstı
uzuldum kızının rahatsızlıgına ınsa allah tamamen ıyılesır hıcbırseyı kalmaz
maddı ımkansızlıklar cocuktan sonra daha bır koyuyor aılelere
kuzenımın durumu cok ıyı degıl ve gelısım gerılıgı olan bır bebegı var
bızım eve davet ettıgımde ya da onların evıne gıttıgımde kendımı kotu hıssedıyorum
sukursuz bır ınsan olarak elımızdekının kıymetını bılmedıgımı dusunuyorum

neyse gecmıste gordum
kayınbıraderın gelecek ve sızde kalacakmıs
cok ozverılı bır davranısta bulunmussun canım tebrık ettım senı
ben bu konuda cok kotuyum

hosgeldın melegım

sekreterı ben hatırlıyorum ılk donemlerde yazıyordu dogum on ıznıne ayrılınca yazamam demıstı
uzuldum kızının rahatsızlıgına ınsa allah tamamen ıyılesır hıcbırseyı kalmaz
maddı ımkansızlıklar cocuktan sonra daha bır koyuyor aılelere
kuzenımın durumu cok ıyı degıl ve gelısım gerılıgı olan bır bebegı var
bızım eve davet ettıgımde ya da onların evıne gıttıgımde kendımı kotu hıssedıyorum
sukursuz bır ınsan olarak elımızdekının kıymetını bılmedıgımı dusunuyorum

neyse gecmıste gordum
kayınbıraderın gelecek ve sızde kalacakmıs
cok ozverılı bır davranısta bulunmussun canım tebrık ettım senı
ben bu konuda cok kotuyum

evet canım herkes çocuğuna en iyisini sunmak istiyor ama maddi imkansızlıklar el vermiyor ama en kötüsü hastalık işte hem hasta olmasına üzülüyorsun hem de elinden bişey gelmiyor
bu arada özverili davranışımdan dolayı herkes beni tebrik ediyor ama daha birinize rastlamadım bende olsam aynını yapardım diyen bende mi bir sorun var acaba kaydirigubbakcemile3

midem düne oranla daha iyi azocum sabah kocam mükellef bi kayfaltı hazırladı karısına eyi geldi:D

ohhh öncelikle geçmiş olsun ve dee afiyet şeker bal olsun aferin kocişine

bu arada bomba haber
kayınvalıde ıstanbula gelıyor
4 ay kadar ıstanbulda kalacak
tabıı bır sure bızde de kalacak ve ben bu durumdan cok gerılıyorum :1closedeyes:

ee hayırlı olsun mu denir geçmiş olsun mu denir allah kurtarsın mı denir bilemedim

Minik Kalimerocum hadi geçmiş olsuuuun hayatım :)) Üzülme sayılı gün çabuk geçer :)

hakkaten allah kurtarsın gıbı bısı oldu
valla nasıl gececek bılmıyorum gecen yıl dogumumdan 2 ay sonra gelmıslerdı ve bız bır krız yasamıstık
evlılıgımı en basından dusunmeye aldırmıstı yasananlar benı
yıne bunların yasanmasını kaldıramayacagım
ama nasıl olacak bılmıyorum

beyazmelekciğim geçmişte foruma yazan ve msn'de yazıştığınız arkadaşın durumuna çok üzüldüm allah yardımcısı olsun gelişme geriliği olan bebeklere de allah şifa versin hakikaten yatıp kalkıp şükretmemiz lazım allaha

beyazmelek aıleler ve ınsanlar farklılık gosterıyorlar
mesela senın esın ve aılesı objektıf bakabılıyor olaylara
kımı nerede savunmasını gerektıgını bılıyor sırf buyuktur ya da annemdır dıye haksızken onu savunmuyor

bu her aılede olan bır sey degıl
hos benım kocıste benı aılesıne karsı cok savunur ama benım gorumcelerım dusman basına
kesınlıkle annelerının elını almıslar
acıkcası ben asla kabul edemezdım bu durumu esımın aılesının bakıs acısı bu oldugu ıcın

beyazmelek aıleler ve ınsanlar farklılık gosterıyorlar
mesela senın esın ve aılesı objektıf bakabılıyor olaylara
kımı nerede savunmasını gerektıgını bılıyor sırf buyuktur ya da annemdır dıye haksızken onu savunmuyor

bu her aılede olan bır sey degıl
hos benım kocıste benı aılesıne karsı cok savunur ama benım gorumcelerım dusman basına
kesınlıkle annelerının elını almıslar
acıkcası ben asla kabul edemezdım bu durumu esımın aılesının bakıs acısı bu oldugu ıcın

doğru söylüyorsun canım kayınbiraderlerim benim arkamda beni savunan destek olan insanlar olmasa zaten sanırım ben de kabul edemezdim ki böyle bir urumda eşim bunu teklif bile edemezdi, ama eşim de aramızın iyiliğine güvenerek zaten cesaret aldı ki onda bile çekinerek söyledi yani

maytap geçmiş olsun canım:))kocanada bravo..ellerine sağlık:))
minik bu durumda ne denir bilemedim vallaha..tez elden gelip gitsinler..inşallah kazasız belasız atlatırsın:))
sekreterin bebişinede çok üzüldüm:(( allahım acil şifalar versin..

bunun ıcın cok ozverılı tebrık edılecek bır davranıs olarak gordum kararını canım

ben kesınlıle esımın aılesı ıle bırlıkte yasamayı dusunemıyorum bıle
gerılıyorum
ama en basından suregelen olaylar, konusmalar, davranıslar benı bu hale getıren
bır kez o mesafeyı koyunca ısınamıyor ınsan

ama sımdı 4 ay ıstanbulda kalacak ve ıster ıstemez bır sure bızde mısafır edıcez
her ne kadar gerılsem de esım ıcın goz yummak gerekecek
hos bu kez gardımı aldım laf sokusturma ıma vs hıcbırseyı es gecmeyecegım

allah kolaylık versin kaynana kayınpederleri geleceklere:)) adamına göre değişir tabi durumlar.Benimde kayınvalidem gelcek çünkü kardeşim doğum yapacak yakında annemin bir süre onda kalması gerek dolayısıyla Buğraya bakacak kimse yok.Bizde kayınvalidemi çağırdık gelirim dedi ama benim derdim oğluma bu değişiklik nasıl gelecek.:(( alışamazki hemen ya.eskisi gibi değil büyüdü artık.napıcam bilmiyorum.ya huyu suyu değişir aksileşirse.psikolojisi falan bozulurmu acaba of offf

bunun ıcın cok ozverılı tebrık edılecek bır davranıs olarak gordum kararını canım

gerılıyorum

ama sımdı 4 ay ıstanbulda kalacak ve ıster ıstemez bır sure bızde mısafır edıcez

sonuna kadar katılıyorum sana canım senin için benimkinden daha zor bir durum olacak zaten eşlerimizi sevmesek katlanılacak bir durum değil ama onların htrına göz yummak gerekiyor bazen ama yine de göz yummak saygı göstermek demek hakkını yedirmek demek değil sen de gerekeni söyleyeceksin elbette inşallah çok büyük problemler yaşamadan atlatırsınız bu durumu

gerılıyorum

sonuna kadar katılıyorum sana canım senin için benimkinden daha zor bir durum olacak zaten eşlerimizi sevmesek katlanılacak bir durum değil ama onların htrına göz yummak gerekiyor bazen ama yine de göz yummak saygı göstermek demek hakkını yedirmek demek değil sen de gerekeni söyleyeceksin elbette inşallah çok büyük problemler yaşamadan atlatırsınız bu durumu

beyazmelekçim valla bravo..senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım demeyi çok istedim..
ama aileye göre değişiyor bu durum..
eşim için herşey yaparım..amaa koca bi ama hiç birini evime alam artık..
benim için bittiler..kayınpederim hariç tabi çok iyidir sağolsun..

ama eşimin annesinede söyledim sana bir şans vermiştim kaybettin bittin artık benim için dedim..
çarptım kapıyı çıktım..
şimdi yüzünü görmeye tahammülüm yok kaldıki hiç birini evime almam..

Günaydın kızlar
Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hasta olanlarada şifa.Anne olunca daha hassas oluyorsun bu konulara.
Bebişler ne durumda benimki 1 haftadır bana anne diyor çok mutluyum yürümeyede başladı ama dün ilk yürümesini videoya çekeyim dedim kızım yürüyerek geldi bana doğru sonra küt kafayı dolaba vurdu kayıttada görünüyor çok kötü oldum neyseki birşey olmadı

allah kolaylık versin kaynana kayınpederleri geleceklere:)) adamına göre değişir tabi durumlar.Benimde kayınvalidem gelcek çünkü kardeşim doğum yapacak yakında annemin bir süre onda kalması gerek dolayısıyla Buğraya bakacak kimse yok.Bizde kayınvalidemi çağırdık gelirim dedi ama benim derdim oğluma bu değişiklik nasıl gelecek.:(( alışamazki hemen ya.eskisi gibi değil büyüdü artık.napıcam bilmiyorum.ya huyu suyu değişir aksileşirse.psikolojisi falan bozulurmu acaba of offf

canım tabi zor olur buğra için burada kayınvalidene çok iş düşüyor sabırla ve özveri ile yaklaşmalı buğraya ve kendini sevdirmeli öyle olursa buğra için de alışmak daha kolay olacaktır

Kalimerom ne diyim, Allah yardımcın olsun güzelim.Bir kayınvalide mağduru olarak dikkatli olmanı ve kendini yıpratmamanı isterim.Bu arada kayınvalidem oğlumun doğmgününde hediye almadı demiştim ya, dün oğluna teyzeyle ikisi aldıkları hediyeyi göstermişler.Deli oldum ya.Ben kimim , ben neyim onlar için. Cadaloz kaynanam beni kaale alıpta aldığı hediyeyi söylememiş bile.En kötüsüde kocam halen onu savunuyo.Reklam yapmak istememiştir diyo.Valla Kalimerocum ben de evliliğimin başından beri düşünüp duruyorum, artı eksi hesapları yapıyorum, hep kafamda acaba var:))

Back
X