2008 Kasım Anneleri

Ben geldim,,aksama misafirim gelcek sayfalar acik kaldi yazamadim bisiy.

dolayisiyla gecmisede bakamiyorum,simdi tombalagi uyutup bi kahve icmek istiyorum cok yoruldum cokk...

milföy,bugday salatasi (meze niyetine)
cikolatali kek
mercimek köftesi

yeter dimi bunlar ? gelecek olan iki kisi yeter galiba.

maytabım biz kimse deyilmiyz yaaa.Gülizim tehlikeli olup lmadığını bilmiyorum ama benim doktorum diğer özel aşılar için hiç gerek yok yaptırma demişti.Bunu sormama bile gek kalmadan şubatta gel yapalım dedi.Gerek gördüyse vardır bir hikmeti

Bu arada beyazmeleğim sen hangi doktora gidiyosun kuzum.Bırak doktoru bunu sağlık ocağındaki hemşireler bile sölüyo.Bizim doktorumuz herşeyimizi söler kullanıcağımız sabuna kadar yani anlamadım bu aşı önemli niye sölemezki bi insan

canim asurelik bugdayi haslayip sarmisakli yogurtla harmanliyorum.ceviz ve zeytinyagla susluyorum nefis oluyor tadi.

kisir neysede mercimekli cok yag aliyorya,bende dayanamayip yiyorum vallahi...

yerim caniim merak etme:)

canim asurelik bugdayi haslayip sarmisakli yogurtla harmanliyorum.ceviz ve zeytinyagla susluyorum nefis oluyor tadi.

kisir neysede mercimekli cok yag aliyorya,bende dayanamayip yiyorum vallahi...

yerim caniim merak etme:)

ayy kolaymış canım yapımı bide.Yarın deneyeceğim yeni bir tdım daha var.Azonun tarir ettiği keki de yapacağım yarına.

maytapcığım aşı yaptırmak isteyen bir sen bir ben kaldık galiba
o kadar tepki görünce herkesten gözüm korktu açıkçası

canım biliyosun ben doktorumla görüştükten sonra buna karar verdim
ve konuştuktan sonra bu birazda bana hükümete karşı gövde gösterisine dönüştü gibime geliyor
sağlık bakanımızda çocuk doktoru biliyorsunuz ve prof.
başbakanla bakanı bile bu konuda çelişti bu çok yanlış bi davranıştı gözler önünde olması yani herkesin kafası haklı olarak karıştı
ve tabiki benimde
ama doktorumla görüşünce ve bu başbakan olmuyo acaba bişeymi var konusunu sorduğumda
adam risk grubunda değil geçirse bile hafif atlatacak hatta belkide anlamayacak ama bunu kamuoyunun gözleri önünde yapması saçmaydı dedi
hatta ben ölen yakınlarının yerinde olsam başbakanı mahkemeye verirdim dedi ki doğru
ve istatistiklerden bahsetti
sen bunları bi kefeye koy bakalım hangisi ağır basacak diyince
ayrıcada ben eşim ve oğlum bu aşıyı olucaz diyince bende çocuklarımı yaptırmaya karar verdim canım
ayrıca bu adam bizim akrabamız eğer kötü bişey olsaydı aşıyla ilgili benden duymuş olmayın ama böyle böyle demesi gerekmezmiydi
bütün bunları düşünerek bu kararı aldım canım

off ya bu aşı olayı beni çok geriyo.eşim yaptırmama taraftarı doktorla konuşmadık bile ama domuz giribi olup da geçiren bebekler nice insanlar tanıdım herkes normal grip gibi boşuna aşı yaptırmayın dedi..ayrıca aşıdan ölen çocuk haberlerini duydum radyoda dün.yurtdışında birileri ölmüş tabi nedendir bilmiyorum ama aşının ertesi günü ölmüşler sebepsiz.allah korusun çok arada kaldık.allahım hayırlısı neyse onu yaptırsın hepimize inş.

amin derincim
ben genelde sağlık bakanlığından bir yetkilinin çıkıp yaptığı açıklamaları dikkate alıyorum
tabii yurt dışındakileri bilemem
medya hastane kapılarında bekleyip ölen biri olunca etraftan 1-2 kişiyii ayarlayıp ölenin ykını gibi gösterip d.gribinden öldü dedirtiyormuş buna bire bir şahit olan tanıdıklarım var ve bu kadarda vijdansızlık olmaz diyorum reyting uğruna yaani
s.bakanlığına göre 70.000 kişi yakalanmış ve 80 kişi hayatını kaybetmiş geçen gün s.bakanından duydum tv de binde bir yani

Norvecte 1 yas alti bebekleri asilayip bitirdiler simdi risiko gruplarina gectiler.

burada hayatini kaybeden 28 kisiden yalnizca iki tanesi risiko grubu disindaymis ve asisizmis.

cevremde tanidigim bicok norvecli aile boyu asilandilar..bende düsünmeye basladim büyük ihtimalde

hem kendim hemde Deniz`e yaptiricam..ama bi tarafimda hayir diyor..offf gerildim iyice.

bide şöyle bişey var ben her sene fatihe grip aşısını yaptırıyorum 2 yaşından beri doktorumuzun önerisiyle bu senede yaptırdım
d.gribi aşısının içeriği aynı sadece virüsler farklı yaani neden bu kadar büyütülüyo anlamıyorum
kesinlikle yaptırmayın şöyle böyle diyenleri
bu sabah doktorum programında bi prof vardı
genelde çıkıyo o programa bayan
ateşlenince novaljin içmeyin dedi novaljinin yan etkisi o çok korkulan d. gribi aşısından çok daha fazla dedi
kiii
bizim evden eksik olmaz başımız karnımız ağrıdığında hemen yutarız

işyerimden bir arkadaşın 3 yaşında oğlu bugün aşı oldu
doktoru çocuk için ya grip olur da ağırlaşırda bir şey olursa ne yaparız demiş
aşısı varsa vurulması gerekir demiş

bu arada gene bir hematoloji prof.unun yanında asistan olarak çalışan arkadaşımı aradım biraz önce 6 yaşındaki oğlu için siz ne yapacaksınız diye çocuk domuz gribi geçiriyormuş evdeki 3 yaşındaki yiğenine de bulaştırmış ikisi de ateş içinde yatıyormuş
hematoloji prof.u 5 yaşının altındaki çocuklar ve risk altındaki hastalar vurulsun demiş

bizim burda eczacı bayanlar var.Onlarda mesela aşı yeterince araştırılmadan yada acelece yapıldı diyorlar.seneye oluruz sorun yok diyorlar.ama bu sene kesinlikle olmayız kimseyede önermiyoruz diyorlar.benim anlamadığım neden devlet büyüklerinden birisi ya kardeşim saçmalamayın bişeyi yok bu aşının olun aşınızı demiyor.eve gelen kağıtlarda beyin felci yapabilir diye imza alıyorlar velilerden.bu nolcak ne bu şimdi.

bide şöyle bişey var ben her sene fatihe grip aşısını yaptırıyorum 2 yaşından beri doktorumuzun önerisiyle bu senede yaptırdım
d.gribi aşısının içeriği aynı sadece virüsler farklı yaani neden bu kadar büyütülüyo anlamıyorum
kesinlikle yaptırmayın şöyle böyle diyenleri
bu sabah doktorum programında bi prof vardı
genelde çıkıyo o programa bayan
ateşlenince novaljin içmeyin dedi novaljinin yan etkisi o çok korkulan d. gribi aşısından çok daha fazla dedi
kiii
bizim evden eksik olmaz başımız karnımız ağrıdığında hemen yutarız

maytapcığım ben de koyu kırmızı renkle işaretlediğim kısmı diyordum her sene insanlar eczaneden alıp aşı olmuyor mu
diğer aşılar 2 yılda bir çıkmıyorki her eylül ekim aylarında o yılın grip aşısı piyasaya sürülüyor yani aynı acelelikle

Back
X