2008 Kasım Anneleri

[Bhayatımızın her anında risk altında değilmiyiz arkadaşlar bu şeye benziyor ya dışarı çıarsam da başıma bişey düşer ölürsem deyip dışarı çıkmamaya benziyor
sizi temin ederim aşı olanlara hiç bişey olmayacak deyip de beni rahatlatan doktoruma tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum kafamda en ufak soru işareti bırakmadığı için
çocuğumuza yaptırdığımız herhangi bir aşının prospektüsünü okudunuzmu aynı şeyler ordada yazıyor fatihe ecz aldım s.çiçeği aşısını demiştimya kutusunu cebime alıp ave gelmiştim içini okuduğumda şok geçirmiştim aynı şeyler yazıyo ve bebekelrimizin vurulduğu her aşıda bu risk var ama bu aşı gündeme oturdu bence türkiyede yapay gündem oluşturulmaya çalışılıyo dağdan inenler mahkemeler göz ardı edilsin diye
[/B]

maytapcığım ben de koyu kırmızı renkle işaretlediğim kısmı diyordum her sene insanlar eczaneden alıp aşı olmuyor mu
diğer aşılar 2 yılda bir çıkmıyorki her eylül ekim aylarında o yılın grip aşısı piyasaya sürülüyor yani aynı acelelikle

evet canım haklısın
kaynanamın manevi kızları var eczacılar kesinlikle ne aileme ne kendime yaptırmam diyo ve hacıanne sana eczaneden grip aşısı vuralım olsan bile hafif atlatırsdın diyolar
bunlar senelerce okumuş insanlar ben okumadım ama ben bile biliyorumki normal bi grip aşısı bu virüslere etkili değilllll
ben herkese kulaklarımı tıkadım bizim için en yetkili ağızdan dinledim ve tatmin oldum
kimisi bana gelip noolur vurdurma diyo
kimisi ne kadar inatçıymışsın diyo
taktın kafana diyo
okadar çok tepki alıyorumki
ama ben düşünmek zoprundayım evde ufak bebeğimvar fatih okuldan geliyo ne kadar hijyen sağlasanda kaçamazsın bu virüsten yani mümkün değil çocuğa bi ara canlı bomba gözüyle bakıyordum neyseki o psikolojden kurtuldum
ne kadar kaçarsan kaç virüs girdimi hepimize uğrayacak ben ayakta durmak zorundayım kendimede yaptırıcam pazartesi gidip görüşücez s.ocağı ile eşimle birlikte
ben bişey olacağına inanmıyorum Allahın izniyle

inşallah canım
ben de doktorumla kesin konuştuktan sonra pazartesi haberleri veririm

bu arada andina doğum günü hazırlıklarında okusa bunları bize çok kızacakkötükedihüso

slm şekerler buaralar taşınma işleriyle uğraşıyorum daha doğrusu taşındım evi düzenlemekle uğraşıyorum yeni evim fındıkzade de çalışmayı düşündüğüm için anneme yakın olmak istedim ardayı anneme bırakıcam çünkü yakın zamanda internet bağlatıp aranıza katılıcam hepinizi öpüyorummmmmm

hoşgeldin bea sedoşum valla özledik kıı seni yeter artıkın gel sende dicem ama
ben bile şu cadının yüzünde giremiyorum

ayrıca pc nin tam 4 tuşu yok yaa hepsini kopardı cadı onlar yapılacak aslında pc
iyice yavaşladı bide antikaya alacaz neredeyse yaaa

beni özlemediniz mi yaaaa:( işlerimiz çok yoğundu giremedim bugün de izin aldım dinlenmek için ama nerde evi sildik annemle çamaşırdı ütüdü başım döndü 15.00 gibi de kuaföre giitim ve saçlarımı röfle yaptırdım sarıya döndüm yaneee benden böyle bi bakayım geçmişe kızım babasıyla oynarkennn

selam kızlar ben geldim

biraz rahatsızım gibi ama dünki nöbettenmi üşüttüm yoksa grip mi henüz ankamadığım için maskeyle dolaşıyorum evin içinde :(( çok bişeyim yok ama akşam üstü bi üşüme geldi ve baş ağrısı var.

Domuz gribi Asortie ye bulaşma bana da bulaşma :))

Lavişcim güle güle kullan saçını yakışmıştır eminim

meerhaba hatunlar
zeynam gecmıs olsunnn bende halen bı kontrole gıdemedım 1 yıl oldu hem kadın doguma hemde toıttlerım ıcın gıtmem lazım smear testı yaptırmam lazım enfeksıyon vardııı ne olduu kasınmadıgıma gore gecmıstır demekkııı ( kasıntı cok kotuu allah bıdaha vermesınn :)))))

valla bende chicconun ateşölçerini almıştım ,hemde dijital 5 saniyede ölçer,ama hiç memnun değilim ,gittim ezcaneden 5 tl ye aldım daha memnun kaldım ,iki ölçüm arası 3 dakika mesela ikisini de farklı çıkarıyordu..basit bişey bile daha sağlam ölçüyor..
giysi konusunda ise ablamın kızlarından kalan pijama takımları filan vardı vallahi pazar malı bile daha kaliteli çıktı ,onlar beş para etmez ,asla chicco dan alışveriş yapmam..
kızlar ben yağıza domuz gribi aşısı yaptıracağım
sağlık ocağından randevu aldım şimdi
ben yaptırdım estelcim
büyük oğlumda tecrübem olduğu için gözüm kapalı yaptırdım hemde

SAĞOL ICIRCIM GİTTİM DOKTORA ÜŞÜTMEDEN DOLAYI İLTİHAP DEDİ ANTİBİYOTİK VERDİ KREM FALAN VERDİ SMEAR TESTİDE 10 GÜNE KADAR ÇIKARMIŞ AMA TEMİZ ÇIKACAĞINA EMİNİM DEDİ

EYLÜLE KATILIYORUM CHİCCONUN ATEŞ ÖLÇERİNİ ALDIM KIZILÖTELİ FALAN FİLAN ÇOCUĞUN ATEŞİ 42'DEN HİÇ DÜŞMEDİ BİZİMKİDE 30'DAN YUKARI ÇIKMADI kaydirigubbakcemile3 BENDE MEMNUN DEĞİLİM 5 LİRALIK MİS GİBİ ÖLÇÜYOR

REMEDİOSCUM HAYIRLI OLSUN AŞINIZ BİZ HALA KENDİMİZ KORUNMA TARAFTARIYIZ BU YAŞIMIZA KADAR NORMAL GRİP AŞISI OLMADIM BUNUDA DÜŞÜNMÜYORUZ TEVEKKÜL ALLAHTAN

SU ÇİÇEĞİNİ DEVLET NEDEN KARŞILAMIYORRRR :umursamaz:

bilmiyom zeyna kafa isteyen vurdursun diye herhalde o diilde şu zatürre iyi oldu her seferinde 130 bayılcaktık

çitos hanımlarda gelmiş
ifadeni alalım nerelerdesin kaç gündür

Back
X