2008 Kasım Anneleri

Lavinyacım ben özledim seni canım.:))Kaç gündür yoksun canım.Merak ettim.Benim oğlum gene hasta boğazı dolmuş zor nefes alıyo meleğim hırıltılı çıkıyo böle sesi bile değişti yavrumun.Bize gene Vahap bey yolları göründü.Yaa valla daha onbeş gün olmadı atlatalı napcem ben ya

kızlar ıyı geceler.ya benı merak eden yokmu???yarın dogum gunu var.kac gundur evde bır calısma calısma.hepsı mınık kuzum ıcın.o kadar cok yorgunumkı buraya ugramadan yatmak ıstemedım.evı susledım.pastanın sıparısını verdım ınsallah guzel olur.seker hamurlu kurabıyeler yaptım ama cok yorucu bır ıs.3tepsı kurabıye oldu.hedayelerı aldıgım ozel posetlere koydum.keselere mahnetlerı ve cukulataları koydum.detaylı resımlerı ınsallah yarından sonra yuklerım buraya.bu arada beım vınnnınm tamırde kocısın vınınnndan gırıyorum.o yuzden gunduz gıremeyebılırım hafta ıcı.herkesı opuyorum...ben gıdıp yatayım.tabı once oglumun sutunu vermem lazım.

kızlar ıyı geceler.ya benı merak eden yokmu???yarın dogum gunu var.kac gundur evde bır calısma calısma.hepsı mınık kuzum ıcın.o kadar cok yorgunumkı buraya ugramadan yatmak ıstemedım.evı susledım.pastanın sıparısını verdım ınsallah guzel olur.seker hamurlu kurabıyeler yaptım ama cok yorucu bır ıs.3tepsı kurabıye oldu.hedayelerı aldıgım ozel posetlere koydum.keselere mahnetlerı ve cukulataları koydum.detaylı resımlerı ınsallah yarından sonra yuklerım buraya.bu arada beım vınnnınm tamırde kocısın vınınnndan gırıyorum.o yuzden gunduz gıremeyebılırım hafta ıcı.herkesı opuyorum...ben gıdıp yatayım.tabı once oglumun sutunu vermem lazım.

selam kızlar, birkaç gündür giremiyorum yorgunluktan,

dark hoşgeldin canım

dilek geçmiş olsun , bizimde burnumuz aktı önceki gün şükür devam etmedi

zeyna sanada geçmiş olsun tatlım

şu domuz gribi aşısında umarım hiç birimiz verdiğimiz karadan pişman olmayız

SEKRETER canım seni untmadık tabiki zaman zaman hep düşündüm nerede neler yapıyor diye, hatta yeni okudum beyazmelek heberlerini ulaştırdı bebeğinin sağlık sorunları varmış sanırım çok geçmiş olsun canım, uğramaya çalış şimdide hamileliğimiz gibi destek olmaya çalışıyoruz birbirimize, birde sen aklıma gelince hep bebişinin cinsiyetini çok geç öğrenebildiğin geliyor aklıma, yanlış hatırlamıyorum dimi, uzun zaman göstermemişti utangaç bıdık:)

ay evet ya cok zor bi dönemden gectim allah sabrımı sınadı resmen ama yıkılmadım ayaktayım ve bu geceden itibaren artık aranızdayım yaşasın
ayyyyyyyy sizlerle yeniden beraber olmak ne kadar güzel yaaa cok mutlu oldum ben

günaydın arkadaşlar:)

azocum benim tontikte seninki gibi alıyo cep telefonunu eline kulağına götürüp konuşa konuşa geziyo:))

ne yapsak biz bunları yesek mi yaaa:))

yalnız alınca teli kapatıyorum ev telimiz yok bizim arayan bulamıyıor:)

bende burdayım örtmenim:)

yiyelim estelcim yiyelim..
her akşam eve gidince yatana kadar yiyorum ben zaten.
bide gıdıklayınca hoşlarına gidiyo sıpaların..
kıkır kıkır gülüyolar..

Back
X