2008 Kasım Anneleri

slmmm fistiklar sayfa yine hata veriyor sürekli dusuyorum...

deniz` 6-7 adim atti ve surekli ayakta kalmak istiyor,cok mutlu oldu

yuruyunce..ben ondannda heycanliyim..

bende geldim
karnımı doyurdum
ohh allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin

azo geçmiş olsun tatlım
ilerlemeden kontrol ettirin

bizde cuma günü kontroldeydik
çok şükür gelişimimiz gayet güzel dedi doktor
ama bu sefer doktor kontrolu birkabusa dönüştü
Duru ciyak ciyak vaziyetteydi
kilo ve boy kontrolunde kudurdu resmen
ama aşının nasıl yapıldıgını anlamadı o sırada benım kucagımda aynaya bakıyordu :))
çıkarkende gülüyor nasıl kriz yarattım diye :)))

çilek gözünaydın canım ne kadar mutlu oluyor insan değil mi? devamı gelsin o zman gör sen mutluluğu...
lelalim duru akıllı kız nerde nasıl davranılacağını çok iyi biliyorr:))

ayyyy cok mutlu oldumyaa,harika bisiymis bunu yasamak..

yalniz benim edepsiz adim attikca kahkahalar ucustu evin icinde nasil gülüyor kendine anlatamam..

daha sonraki denemelerimizde gülmekten ilerleyemedi cünkü bir eliyle agzini kapiyor dolayisiyla dengesi bozuluyor:)))))))

çileğim maşallah denize
piroş 9-10 aylıktan beri adım atıyor ama hala koşturamıyor:)) 3-4 gündür baya yürüyor odanın içinde yürüyerek gidiyor istediğini almaya ama pek telaşlı koltuğu nasıl tutacağını şaşırıyor:99

çitosum benimde geçen hafta bitti ve perşembe nöbetim vardı nasıl zor geçti o öğleden sonra anlatamam, yavrum burnumda tüttü resmen çok özledim:( anlıyorum seni canım kolay gelsin
hem sen geçen telefonuma niye bakmadın onu söyle bakalım?

Ah canım benim geçen bakamadım koşturmadan ama kısmet şimdiyeymiş.Sesini duymak çok güzeldi..

Azocum geçmiş olsun.Bizimkininde hırıltısı vardı.Ciğer rontgeninde bronşlarında hafif iltihap görüldü.Aksatma ve tedavisini yaptır bence.Ne kadar erken olursa o kadar iyi.

Kızlar Anıl ayakta duruyo uzun süre.Hatta yaylanarak popoyu sallıyo, bir adım atıyo ama 2.si imkansız. Yürümemekte çok ısrarlı:(((

çilek gözün aydın canım,

azocum geçmiş olsun, hırıltı varmış, ben olsam hemen götürürdüm, ilerlemesin diye

az önce çitosla görüştüm çokkk mutlu oldum,

piroşada maşallah,

denizde bir süredir yürüyor artık koşuyor hatta, olduğu yerde dönmeler falan ilerletti, en çok sevdiğide o önde ben arkada koşuyoruz yakalamaca oynuyoruz:))

lelalcim duruyada maşallah, belli zaten herşeyin iyi olduğu:) denizde aşı olurken ve kan alınırken yıktı hastaneyi ama sabit tutuyoruz diye kızdı:)

bende acıktım ama deniz kalksın meydana gidicez, eşim orada yeriz diye bişii yaptırtmadı ama baya acıktım

Back
X