2008 Kasım Anneleri

yok çilekçim iyi yürüdü..benim kuzen 25 aylık yürüdü..

geçen oğlumla kahvaltıya gitmiştik.ordaki bi kız yiğenim 20 aylık hala yürürmüyo dedi..dayısıda 2 yaşında yürümüş zaten:))

ben geldım
eve gıttım oglusumla oynastım ama wc ye gırmeme bıle ızın vermıyor cıglık cıglga bagırıyor annnnneeeee dıye
onu uyuttum erken kalkmıs yıne uykudan
yemek yedım ve ramazan bayramında dogum yapn bır arkadasım baska bır arkadas gelmıs onların yanına gıttım
2,5 aylık ama tam bır kucuk hanımefendı mınoosu sevdım mıncıkladım geldım
alısmısım kucuk danama kucagımda mınıcık kaldı yavru kus

cılegım hayırlı olsun canım
zor bır amraton senı beklıyor
10,5 aylıkkenden bu yana yuruyen oglum artık kosuyor hatta bızı hıc aramıyor basına buyruk dolasıyor ortalıkta

cıtos canım uzuldum sut ıznının bıtmesıne
ama en azından daha gec vakıtlerde ayrılmıyorsun ısten
cok ıyı denebılecek bır saat tabıı alısana kadar zorlansan da

azo gecmıs olsun omer kaan'a
hatırladıgım kadarıyla daha evvel bır bronsıt olmustu
gecıktırme derım canım

estel sen her gun parka goturuyormusun oglunu

denızanası cok gorusemez olduk canım
ders gunlerın yogunlastı sanırım

minigm tskler canim..Deniz cok hareketli bi cocuk hepiniz biliyorsunuz bundan sonrasini

inanin düsünemiyorum bile,iyice yürümeye alistiginda fena bisi olcak bu belli.

çilek başına gelebilecekleri ben az çok tahmin ediyorum
andinalarda kulaklarını ben bol bol çınlattım
çileğin denizinin kız versiyonu Duru diye :))
ben sana söleyeyim deniz ezergeçerus olacak önünde hiçbir engel tanımadan rap rap gidecek :))))
sen de peşi sıra

artıkın sizin yazdıklarınıza yetişemiyorum şöle üstten bi göz attık kaynana görümce zedeler artık unutun gidin boşver geleceğe bakın derim bu benim fikrim
denizannem dişleriniz takıldı gözüme maşallah bizim 5 tane var bakalım ne zaman gelecek gerisi ama sorun değil ne kadar geç o kadar sağlıklı
çileğim maşallah senin küçük adama şimdi başlıyo işin asıl özgürlüğün tadını bir alsın kim tutar denizi
benimkide 10 gündür yürüyo ama son 2-3 gündür tamamen ben oldum artık edasında düşen şeyini eğilip alıyo bize minnet etmeden gidip gönlünce dolapları karıştırıyo yalnız çok komik hem açıyo hem cısss diyo kendi kendine açılmaması gerekeni biliyo ama dayanamayıp açıyo sonra cıııısss deyip geri kapatıp kaçıyo yaramaz danam benim
bunun dışında saçlarımı kestirdim kısa küt bakalım kociş ne diyecek hiç istemiyordu ve az kestir deyip durdu accık fazla oldu sanırım
benden bu kadar görüşürüz canlarım

selam kk nın güzelleri
ben malesef pek fazla giremiyorum:((( çok üzgünüm çok...
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun..allahtan acil şifalar diliyorum..
benim kızımda baya baya yürüyor artık fakat sadece iki dişimiz var..daha doğrysu 1,5 dişimiz var..
üsten çıkan diş yeni patladı:))))))
bu hafta abartı derecesinde huysuz ve uykusuzdu.sanırım dişten kaynaklanıyor..bunun haricinde bide burnumuz çok tıkanıyor..serum fizyoloji damlatıyorum çok tıkandığında başkada bişey yapmıyorum..
başka ne vardı acaba hııııııııı
çileğimin kuzuşuda yürümüş..gözün aydın olsun arkadaşım..allah peşinde koşuşturman için sanada güç kuvvet versin..
ay vallah geçmişe şöyle bi bakabilmiştim..hiçbişey hatırlamıyorum..
kusuruma bakmayın artık..öptüm hepinizi..

Ay çileğim evet partide lelal söylemişti denizin dişi versiyonu diye , felaket bişey duru da , bizim koltuklara çıkmaya çalışıyo , şaştım kaldım ve işin en güzeli ne ??? batu da ondan gördü sanırım , dünden beri koltuğa bacağını atıyor , daha önce hiç denememişti bile.. ya çocukların biraraya gelmesi süper birşey , birbirlerinin gelişimine yardımcı oluyorlar , taklitle , gözlemleyerek birşeyler kapıyorlar.. şu oyun grubunu faaliyete geçirelim biran önce , gerçekten çok faydalı olucak bebelerimize : )

estel sen her gun parka goturuyormusun oglunu

YAKIN ZAMANA KADAR HERGÜN BABAM İNDİRİYODU CANIM AMA ARTIK İŞLERİ YOĞUNLAŞTI ONUNDA HEP AYNI SAATTE GELEMİYOR..

bende 11-12 arası çıksın istiyorum ve ben indiriyorum..
hergün indirmeye çalışıyorum ddiğim gibi çok seviyo koşturmayı..ev yetmiyor ona..
kışında bu böyle devam edecek inşallah..
soğuk olması önemli değilde çok sert rüzgar olmadığı sürece tabi..

Ay çileğim evet partide lelal söylemişti denizin dişi versiyonu diye , felaket bişey duru da , bizim koltuklara çıkmaya çalışıyo , şaştım kaldım ve işin en güzeli ne ??? batu da ondan gördü sanırım , dünden beri koltuğa bacağını atıyor , daha önce hiç denememişti bile.. ya çocukların biraraya gelmesi süper birşey , birbirlerinin gelişimine yardımcı oluyorlar , taklitle , gözlemleyerek birşeyler kapıyorlar.. şu oyun grubunu faaliyete geçirelim biran önce , gerçekten çok faydalı olucak bebelerimize : )

estel canım vaktın ve yerın musaıtse elbette parka goturmen cok faydalı olur
bızım yakınımızda park yok ılle de arabayla goturmem lazım
bu sıralar esım arabayı hıc bırakmıyor bana

zeyna yenı sacların hayırlı olsun kokos hatun

andına koltuklara ınıp cıkma deyınce aklıma geldı
benım oglus zaten kendı kendıne ayaklarını asagı sallandırıp yataktan ınebılıyordu ama
hıc bır yere tırmanmayı basardıgını gormemıstık her ne kadar cabalasa da
gecen gun ıs yerıme geldıklerınde hafıf olan baston bır arabası annemle bızım evın arasında kullandıgım
onu koltuga dayamıstım kenarda dursun dıye
arkamı bır dondum kı kucuk dana onun ustunde nasıl cıktıgını goremedım ama tek basına cıkmıstı

Back
X