- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #49.041
ne sepeti gülizim ben anlamadım ki
bu arada tekrardan selamlar ohh yemeğimi yedim geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim vermem gereken 30 kilo var beni ancak birlikte buharlaşalım topiği paklar:)))
selam kızlar
öğretmenler günü kutlamalarınız için teşekkürler, bende diğer arkadaşlarımın gününü kutlarım,
benim dışımda herkesin programı var sanırım:)
bugün deniz beni çok yordu, sabrımın sonuna geldim valla, aslında çocuğun suçu yok ama ben onunla iş yapmaya kalkınca ne benim işim oldu ne çocuğumun gönlü oldu, yoruldum artık kendimi çok yanlız hissediyorum
gülizcim duyu sepetinden bahsetmişsin, ben bahsetmişimdir belki ama daha yapmadım canım, dediğin materyaller güzel, yanına mesela ilk aklıma gelen ceviz ekleyebilirsin, tahta kaşık, plastik spatula gibi materyaller olabilir, plastik şişe kapakları olabilir yutamayacağı büyüklükte tabii, büyük boy boncuk değişik dokularda kullanabilirsin, aklıma gelirse yazarım sana
Benim vermem gereken 30 kilo var beni ancak birlikte buharlaşalım topiği paklar:)))
denizannemin dediği sepetten canım..içine ne koysam diye sormuştum sabahtan sağolsun denizannem cevaplamış..ne sepeti gülizim ben anlamadım ki
eylülün dediği gibi hiçte o kadar kilon yok..gördük seni facedeeee..Benim vermem gereken 30 kilo var beni ancak birlikte buharlaşalım topiği paklar:)))
tşkler canımcın ..hemen sepete bunlarıda ekliyorum..değişik fikirlerin olursa beklerim opuyorumnanaktançok tşkler tekrarselam kızlar
öğretmenler günü kutlamalarınız için teşekkürler, bende diğer arkadaşlarımın gününü kutlarım,
benim dışımda herkesin programı var sanırım:)
bugün deniz beni çok yordu, sabrımın sonuna geldim valla, aslında çocuğun suçu yok ama ben onunla iş yapmaya kalkınca ne benim işim oldu ne çocuğumun gönlü oldu, yoruldum artık kendimi çok yanlız hissediyorum
gülizcim duyu sepetinden bahsetmişsin, ben bahsetmişimdir belki ama daha yapmadım canım, dediğin materyaller güzel, yanına mesela ilk aklıma gelen ceviz ekleyebilirsin, tahta kaşık, plastik spatula gibi materyaller olabilir, plastik şişe kapakları olabilir yutamayacağı büyüklükte tabii, büyük boy boncuk değişik dokularda kullanabilirsin, aklıma gelirse yazarım sana
Denizannem seni çok iyi anlıyorum.Denize kızdığında kendine de kızma sakın.Belki farkında değiller ama çok yoruluyoruz.Sonuçta biz de insanız.Anıl oldum olası böyle. Kocamda gece mesaisinde 2 aydır.İş falan yapamıyorum.Bazen ağlayarak annemi arıyorum.O da çıkıp geliyo.Sıyırmak üzereyim:)))
guliz sanslısın ozaman valla benim eşim de yardım ediyor ama pek beceremiyor yav
benim görümcemin kocası öyle çok titiz görümcemin yaptığı işi asla beğenmiyor habire söylenir durur.