2008 Kasım Anneleri

ben geldım
oglumla oyanstım sevdım karnımı doyurdum gezdım geldım
ne cok ıs yapmısım yaww

kocalara donmus mevzuu
benım koca da bır cok konuda bana yardım eder
hatta ev ıslerınde gelın kaynana gıbıyız
ıs yaparken soylenmeyı sevıyor
her ne kadar gozyumsam da bazen bende onu cıleden cıkarabılıyorum

yasmıncim sen butun gece çocukla ilgilenip sonrada işe git gel bu tempoda eşinin şükretmesi ve sana gönüllü olarak yardım etmesi ğerek .bir anlamda zorunda tabiki herşey ortak.valla çalışanlar siz iyi dayanıyorsunuz maşallah.

Dayanamıyorum valla.Yıllık iznimi bekliyorum.Çocuğu tek başına büyütüyorum resmen. Dün 7 de evdeydim.Anıl 11,30 da uyudu.Salonda yerde oyuncaklarıyla oynuyoduk.Bir ara yerde yastık vardı, kafamı koydum dalmışım.Anıl parmağımı gözüme sokarken irkildim.O da korktu ben de:)) Çok yorucu canım ya...

Denizannem,melegim ögretmenler gününüz kutlu olsun fistiklar..

atladiklarim varsa kusura bakmayin nolur kafam bugün bi milyon:(

Deniz sabaha kadar uyumadi uyutmadida,azi disleri cok rahatsiz ediyor tamamen damagi sismis

ve kirmizi gece agri kesici verdik banamisin demedi.bi babasi bir ben sabaha kadar kucakta tuttuk..

ben sersem gibiyim esiminde konferansi vardi ne yapti bilmiyorum yazik adamada cok üzüldüm haline.

Söyle bi gecmise baktimda konu yine temizlik filanmis..

Ben Deniz`i dogurdugumda annem bana;bi konu icin yemin etmeni istiyorum dedi!

evinin temizligi icin asla bebegini ihmal etmiyceksin!ne alaka filan dedim ki sonrasinda anladim..

benim annem inanilmaz titiz bir kadin,sabahin 6`nda aklina gelip cam silen birisi o kadar yani.

evimizden gelen giden eksik olmaz cok sever misafiri ama o kadarda temizler iste.

15 yasinda bi erkek kardesim var ve iki yildir diyabet hastasi malesef.hala hepimiz yeni yeni

alisiyoruz bu gercege cok üzdü bu olay hepimizi.ve annem sürekli kendini suclar keske Burak

kücükken yok sunu yapmasaydim yok bunu yapmasaydim diye.tamamen psikolojik tabi annemin

bu duygulari Burak`n hastaligiyla ne alakasi olcakki annemin titizliginin.ama demek istedigi suki;

cocugunu ihmal etme temizligin icin.onun icin ben cok takmiyorum artik eskisi kadar.yapabildigim

kadarda kaliyorum artik..

tamamen konuyla alakasiz oldu belkide ama anlatmak istedim rahatlarim diye.cünkü gecen hafta

Burak cok hastalandi ve sandikki h1n1 virüsü..aman allahim tamamen yikildik annemi babami

anlatmiyorum cünkü ikiside iptal oldu.neyseki negatif cikti sonucumuz ve derin bi ohh cektik.

her hafta doktoru bravo size bu kadar iyi bakiyp dikkat ediyorsunuz koruyorsunuz sekerini desede

annemde hep bir vicdan azabidir kaldi gitti icinde.kemik yapisi,sekeri,gelisimi ayni hastaligi yasayan

tüm akranlarinda önde cünkü bakimi hic ihmal edilmiyor ama yinede anne iste dayanamiyor galiba.

bu aralar duygusal yogunluk yasiyorum galiba toparlayamadim kusura bakmayin nolur.

Çileğim Allah daha büyük dert vermesin.Şeker genetik bişi aslında.Kolesterol de öyle.Hiçbir anne bebeğini bilerek hasta yapmaz ki annenden kaynaklanmıyodur.Durumu biraz bilimsel anlatan biri olsa keşke anneni ikna etse.D.gribi de değilmiş ona sevindim.Üzülme canım benim..

Back
X