2008 Kasım Anneleri

mınık demek kolay tatlı ıstıyorsun
bak sımdı hazır baklava yufkası alıyorsun
onu masanın uzerınde bır guzel erıtmıs oldugun yag ıle yaglıyorsun
sonra üzerine dovulmus cevızı koyuyorsun
bir güzel oklava ile sarıyorsun
oklavadan büze büze yufkayı cıkartıp birer dilim olacak sekılde kesiyorsun ve yağlanmıs tepsine diziyorsun
piştikten sonra da aynı baklava mantıgı ıle serbetını dokuyorsun
hem normal baklavadan daha hafıf hem de cok lezzetlı hem de cok pratık bır tatlı
afıyet olsun kızlar :))

ayy geçmişe bi baktım gözüm yemedi valla herkes nasıl iyi mi
bu kız bugün sürekli mızıldadı niyeyse deli etti beni yaaa off daraldımm

bende burdayım yarın ,ama öleden sonra kayınvalidemlere gidebilirim ..yine bu bayram külkedisi olacağım ve eşimin tüm sülalesini kaynanamda ağırlayacağım ..pofff her bayram aynı terane ,kendimi enayi gibi hissediyorum ..önce milleti gez gönülleri hoş et ardından çalış babam çalış ,allah bi sülale vermiş gerisini koyvermiş ,ucunu bulana aşk olsun 300 kişi var nerdeyse ya en yakın akraba olarak..

slm kızlar
doktordan geldik önemli bişey yok hafifi bi mikrobik olaymış hafif ishalimiz var gibi kusmamız daha olmadı 3 kez çıkardı ama maşallah diyeyim bu hastalık kızımda hiç huysuzluğa sebep olmadı hala aynı 2 dk otuırmuyor keyfi yerinde yaniii
birazdan kayınvalidem ve eşimin yengesi gelecek çay içmeye off hiç halim yok yaaa:(
kayınvalideme dedim anne çok yorgunum diye o anlayış gösterdi ama eşimin yengesi çok anlayışsızlar yaa o yüzden iki geliniyle de kötü offf sinir oluyorum kötü kaynanalaraaaa

eylülüm sende bayramlaşmaya git sonra evine geç hayatım mecbur değilsin ki yaa hiç uğraşamam kimse kusura bakmasın valla...
yarın evi kaldırıcaz yine cuma günü yaş günümüz var malum annemle teyzem yapacak yaniiii kızıma da babannesi bakacak bende yarın öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonra da eksikleri tamamlarım ancakkk

eylülcüm kolay gelsin sana canım ne sevap kazanıyorsun canım
ayrıca kendini enayi gibi hissetme ne mutlu sana ki
bayramı kalabalık geçiriyorsun bir de kapının çalmasını bekleyenleri düşün
o yüzden en iyisini yapıyorsun bende aynı şeyi yapıcam hem annem hem eşim tarafında
bayramın böyle geçmesi beni daha çok mutlu edio biraz yoruluyorumm ama görmediğim kimse kalmıyor
o yüzden çok sefiom bayramları

Babasiyla Deniz`i markete gönderdim cünkü cok feciii cikolatali bisküvi cekti:))))

Gitmisken biraz gezin tosun dedim bakalim ne zaman gelicekler.

Eylül benim kendi ailem o kadar kalabalikki sabah 8`de cayi bir koyarsin ocaga

gece 2-3 anca kapanir..gelen giden arkasi kesilmez,birde bizde rahat edip yiyip ictikleri icin masa hep

aciktir,sürekli servis vardir falan filan..ama esimin ailesindede bi o kadar kimse yok,ben cok yadirgadim

ilk bayramda..halada alismis degilim.bazen tatli bile yapmazlar nasil olsa gelenleri gidenleri yok.

bosver tadini cikar hersey kalabalikta güzeldir,evet yorulursun biraz ama olsun hos muhabbet

herseye deger.

iyi akşamlar kızlar.
hala işteyim:(
yarın çalışmıcam diye işleri toparlıyorum.
eşim gelip alacaktı 7 de oda gelmedi..
unuttumu beni neeeeakannehir

çilekcim kaçırmışım ben yaaa..
kusura bakma.
kardeşine çok geçmiş olsun.
neyi var?

lavişim senin kızda hastaymış.geçmiş olsun bitanem.

minik kalimerocum yarın için kolay tatlı olarak revaniyi önerebilirim.
ben yaparım arada bayramlarda iyi oluyo..
benim annemde sizinkiler gibi çok hazırlık yapardı eskiden bayramlarda.
şimdi yaşlandım yapamıyorum artık deyip kenara çekildi.bir iki bişey yapıyo okadar.
kız kardeşlerim bayrama gelirken hepsi birer bişey yapar getirirler sağolsunlar.
hepside ev hnm olduklarından..

eşiminde akrabaları hep memlekette.
biz bi annemlere gittiğimizde kalabalık görüyoruz o yüzden..
bende kalabalık bayramları severim:)

bayramda görüşemeyeceğimiz arkadaşların bende şimdiden bayramlarını kutluyorum.
ben yarınki doğum günümüzden sonra girer fotoları koyarım inş.
yani buralardayım:)
şimdilik hoşça kalın..

ha unutmadan lelalim yazın çok güzelmiş teşekkürler..
bende kuyumcusunu bulanlardanım çok şükür:)

eylülcüm kolay gelsin sana canım ne sevap kazanıyorsun canım
ayrıca kendini enayi gibi hissetme ne mutlu sana ki
bayramı kalabalık geçiriyorsun bir de kapının çalmasını bekleyenleri düşün
o yüzden en iyisini yapıyorsun bende aynı şeyi yapıcam hem annem hem eşim tarafında
bayramın böyle geçmesi beni daha çok mutlu edio biraz yoruluyorumm ama görmediğim kimse kalmıyor
o yüzden çok sefiom bayramları

ya canım aslında bende seviyorum kalabalık olmayı ,herzaman görmediğim insanları görmeyi sohbeti filan ama ,hizmetçi gibiyim be canım ,tamam geleni ağırlarımda ,onca kişiye sabah kahvaltısı ,bahçede mangal ,akşam çayı ,kahve yap ,baklava dağıt bulaşıklar bi tepe ,e artık bende oturup bi kahve içmek istiyorum yani..

Offff biz dizi dolma yaptim yarin icin,yoruldum mutfagi toparlarken..

Deniz`n ik iazi disi daha geliyor hatta üstten birisi inci gibi parliyor:)

cok zor oluyor bu azilar yavrumun eli hep agzinda ki hic elini almazdi agzina.

Back
X