2008 Kasım Anneleri

ben geldiiimmm
ama konuşmussunuz yaw
ben tam okudum bitirdim bu tarafa geldiimm :))

zeynacım çok geçmiş olsun tatlım ya
hala geçmedi mi .. ne zaman kontrole gideceksin

mmf sana ne oldu ?uzun hikaye falan demişssin anlamadım ..

kalimeroyu görmeyenler parmka kaldırsın kampanyası yapalım :))
bunca zamandır yazısıyoruz ben görmedim mesela

sonra sonra piroşa geçmiş olsun toparlanmış çenesi bilem açılmış iyi olmuş

ya ben çok fenayım kızlar iş yerinde
bu hafta başı itibari ile başımıza bir genel koordinatör adı altında biri geldi
biraz fena gibi geliyor hatun
yani ben şimdilik iyi anlaşıyorum ama masalarımız arkalıklı
dolayısıyla her açtığım sayfayı gayet net görebilir
hem bu sebeple hemde işten kafamı da kaldıramadığım için giremedim bugün
hatta sabah toplantımız vardı andiş aradı açamadım anca öğlen geri döndüm ama onu da konuşamadan resmen yüzüne kapar gibi oldum bir daha akşam işten çıkarken arayabildim
elmalı aradı 1 saat sonra ona da anca geri dönebildim iş işten geçmiş oldu
yani özetle fenalardayım biri gelip beni kurtarabilir mi???

diğer site çok ilginç yaa ,biraz gezeyim diyorsun bir konu görüyorsun bir bakıyorsun en son yorum 2008 de yazılmış :)) yorum bile yapamıyorsun ,ne kadar inaktif bir site öyle ..kk gibisi varmı yaaa

lelalcim allah kolaylık versin canım umarım sorunsuz bir şekilde alışırsınız birbirinize,

eylülcüm haklısın önceden çok aktifti ama müdavimleri dağıldı, herkesin hayatında önemli değişiklikler oldu az kişi kalınca o hale geldi, burası iyi ama bu arızalardan gerçekten gına geldi artık, yazıyorsun gitmiyor bir açılsa bir açılmıyor keşke düzelse

herkese iyi geceler kimsecikler yok sanırım.herkes iyidir umarım.çağan hastaydı yine ama şimdi iyi biraz kulak iltihabı tekrar etmiş yine.haftaya kontrolümüz var yine geçmemişse kulak burun boğaz dr götürcez.bıktım artık hastalıktanmafoldumben

kızlar çok özledim buraları yahu..
annemle babam varya sık giremiyorum gerçi onlardan öncede kuduruklardan sadece okuyabiliyordum bazen yazamıyordum bile..
ben ve bıdıklarım iyiyiz şimdilik.. kerem artık güzel yürüyor kaanda ona bakınca bugün kendini ortaya atıp birkaç adım atmaya başladı...aslında keremden daha düzgün adımlar atıyor ama koca poposunu kaldıramıyor tembel totoşum...
kelime haznemiz genişliyor her geçen gün..
her denileni anlıyorlar getir götür gel otur kalk ne dersen yapıyorlar..
kaan keremden daha totoş ya hareket artınca biraz attı o totoşluğu üzerinden boyları 82-84 cm.. uzadılar bayaa..
burada bir iki sayfa önceki geçmişten okuduklarımdanİ;
zeynam geçmiş olsun ya bu yöndeki sıkıntıların kısa sürede geçer inşallah..
çağan oğlanada geçmiş olsun..
aslında tüm hastalara geçmiş olsun...a.s.
yarın yazamayabilirim o yüzden gece de olsa bir iki bişey yazayım dedim hepinizi çok sevyom benopuyorumnanaktan

iyi geceler herkeze,gecmise söyle bir baktim ama cok yorgunum hatirlayamiyorum inanin yazdiklarinizi.

Ben bu aralar cok mutsuzum,hicbirseyden zevk almiyorum ve sürekli negatifim..

ayrica kocamdanda nefret ediyorum,evet yanlis yazmadim gercektende nefret ediyorum.

nedeni ise beni,bizi bu kadar ihmal etmesi..herkezin bi isi var,herkez ailesini iyi yasatmak icin calisir

ama benim kocam motor gibi tamamen calismaya endeksli bi adam.sabahin 7`nde cikiyor evden aksam

7-8 gibi geliyor yemek yiyoruz Denizle biraz oynuyor ve hemen aciyor pc`ni basliyor calismaya..

artik iki cift edemez olduk,ben bundan rahatsizligimi bildirincede;sizi iyi yasatmaya calisiyorum

yok ben böyle calismasan sen onu alamazsin yok söyle yok böyle..

hersey almakmi yaa cok üzüldüm bana bunu demesine,ben doyumsuz birisimiyimki bu kadar hirpaliyor

kendini?

3-4 gündür ne konusuyorum nede ilgileniyorum onunla,yemegini bile kendi hazirliyor konusmuyorum

onunla...

ha birde ben cok kizinca herkez böyle calisiyor sen simariklik yapiyosun diyor.bunada cok üzüldüm:(

zora gelemiyosun,bilmiyosun yoklugu bi istedigini alamasam belki ceker gidersin bile dedi bana..

uff cok üzdüldüm cokk,ben onca lafi haketmemistim..yazarken bile gicik oldum ona..

halbuki cok seviyorum ama...

neyse anlatiyimda rahatliyim istedim,aileme anlatsam üzülürler ..

cümle düsüklügü filan yaptim galiba idare edin toparlayamiyorum.

Çileğim çok üzüldüm canım durumuna ama bu kadar depresifleşme hemen , üzme kendini , yoğun çalışan bir kocadan bende muzdaribim ..

aynı şehirde yaşadığımızda bile yüzünü göremezdim..düşün 2 aylık hamileyken ki riskli bir dönemdi , bir Cumartesi günü sabah 10 da evde merdivenlerden düşmüştüm hemen aradım eşimi , ne olur gel doktora gidelim çok korkuyorum dedim , o da panik oldu ama eve geldiğinde gece 10 du , daha 2 gece önce anlattım kocama ne kadar üzülmüştüm , bana neler yaşattın biliyor musun diye , gerçekten gece 10 muydu dedi , kendi bile şaşırdı yaptığına , çok şükür şu anda düzeldi , bize daha çok vakit ayırıyor..

umarım senin eşin de kaybettiği zamanları , sana yaşattıklarını en kısa sürede fark eder de düzeltir yoğun temposunu tatlım..

günaydın kızlarr
çok şükür sitemiz yerli yerinde ..

çilekcim yazdıklarını okurken bir tuhaf oldum ama ilk izlenimim sen çoktan depresif hale girmişsin
sakın yapma bunu çünkü kendine yaparsın
evet çok çalışan bir eş ile hayat sürmek zordur eminim
özellikle de eve iş getiren bir eş
kendi eşimden pek bilmem ama babam bize bunu çok yaşatmıştır
eskiden bilgisayarlar falan nerdee
koca koca muhasebe defterleri gelirdi eve hemde 1-2 değil
yılbaşı haftalarını anlatmak bile istemiyorum
o yüzden bence eşinle daha ılımlı konuş
yani kendinize bir zaman ayırın
en azından masada yemek saatinizi daha uzun tutmaya çalısın
sonrasında atıyorum br kahve keyfi yapın
günü değerlendirin
sonrasında işi varsa ok ama sana- size mutlaka zaman ayırması için sen onu motive et

günaydın kızlar heleşükür düzelmiş site sinir oldum ya zaten çok giremiyorum girmek isteyincede kk'da sorun

çilekçim çok üzüldüm canım ama okadar yıpratma sakince konuş oda farkına varacaktır ama dogru zamanı seç

Çilekçim canım hemşom depresif moda girmişsin tatlım.Ama bu kadar üzme kendini.

Küserek ya da kendini yıpratarak sonuç alamazsın bence.

Eşini karşına al ne kadar bunaldığını daha çok birlikte vakit geçirmek istediğini söyle.Bu durumun seni depresifleştirdiğinden bahset.

Eşinin söylediklerine de çok takılma erkeklerin öyle bir ruh hali var çünkü.İşkolikliklerini hep bize yüklerler.İşte ben çalışmasam şöyle olur böyle olur filan diye.

İşkoliklik bira zda kişinin kendi alışkanlıklarıyla,kişiliğiyle alakalı bir durum.Benim eşim de işkolik saylır.Adamın kendi işi ya bir gün de geç git di mi yokkkkkkk hergün sabah 7,30-8 gibi işinde olur..Iyhhhh gıcık oldum şimdi

ne yaprağınIZ kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

günaydınnn
oh be açılmış site öteki tarafa pek alışamadım ben:(
çilekcim bence de küserek bi sonuca varamazsın sonuçta onun da sorumlu olduğu şeyler var ve yapmak zorunda hoş bi durum değil ama konuşarak çözüm bulacaksınız eminim...

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr!!!!!!!!
yupppiiiiiiiiiiiiiii
site düzelmiiiiiiiiiiiiiiiişşşş!!!!

nasılsınız kızlar???
hastalar var yine, hepinize geçmiş olsun kuzularııııımm..
çileğim sen benim tanıdığım kadarıyla güçlü bi kadınsın.
böle depresyona girip umutsuz ve karamsar düşüncelerle kendini koyverme lütfen..
arkadaşların dediği gibi daha uzun vakit geçirmek için eşinle konuş, sabırlı ve anlayışlı davran.
bak lelal ne güzel demiş:
yemek masasında uzun oturabilir,deniz i uyutunca karşılıklı bir kahve keyfi yapabilirsiniz(sana sölüyorumda bizdede durum pek farklı değil.bende senin eşinin durumundayım biraz.
eve iş götürmesemde uzun çalışma saatlerim ve uykusuz gecelerimden dolayı erken yatmalarım yüzünden eşimi çok ihmal ediyorum:()
bu durumu düzeltmek içinse elimden geleni yapıyorum.
eminim senin çabanı görünce oda çaba sarfedecektir..

Back
X