2008 Kasım Anneleri

çilekcim çok haklısın canım ama toparla kendini denize yansımasın, bende eşinin durumundayım , mesela önceki gece deniz uyumadı, 11 e kadar uğraştım, sonunda eşim uyuttu, ben o saatten sonra iki tane 25 soruluk sınav hazırlayıp yazdım, banyo yaptım falan gece 1i geçti ve tabii eşimle falan ilgilenemiyorum, ha zaten birde evin toparlanması vs işin içine girince hiç vaktim olmuyor ki eşim her konuda yardımcı olduğu halde yetiştiremiyorum ve hep eşimden anlayış bekliyorum:((

Günaydın kızlar... Kaç gündür hem işlerden hem siteden bir türlü görüşemedik. Geçmişi de okuyamadım kafamı bile kaşıyamıyorum bu aralar. Umarım herkes iyidir. Şimdi babamız aradı domuz gribi aşısı yaptırmış Bengisu'ya. Halbuki ben daha tam karar vermemiştim yaptırma konusunda, adam kaptığı gibi götürmüş kızı. Allah hakkımızda hayırlısını etsin artık.

Bu arada biliyorsunuz henüz bir bakıcımız yok, haftada 3 gün annem 2 gün de babası bakıyor Bengisu'ya. Zaten düşkündü iyice düşkünmleşti şimdi babaya. Gece yatarken bile uyutması için babasını istiyor. Bu durum bazen işime gelse de içim içim yiyor valla. Kudruyorum kıskançlıktan..

Elmalım aynı durumdayız , bizimki de 8 ay babadan ayrı kalınca şimdi tam bir baba delisi oldu , emerken bile babasını yanına istiyor , dün dayanamadım yattım , babası da kucağında sallıyordu batuyu uyutmak için , baba baba baba baba baba diye diye uyudu , hem kıskanıyorum hem çok mutlu oluyorum birbirlerine bu kadar düşkün oldukları için : ))

Bu arada biz öbür taraftayız kızlar , burası yine takılıyor diye ordayız..

kIzlarr selam hepinize ben işten çıkartıldım.Evdeki bilgisayarım çöktüğü için bir müddet giremeyeceğim .Hepinize tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Kısa bir aradan sonra görüşmek üzere

selam kızlar

bende evdeydim bugün yine ceren le ilgilendim biraz.Bugünde aynı.

Çilekcim ben sınıf öğretmeniyim ama ben de eve iş götürüyorum ve bu canımı fena halde sıkıyor.Kızımla yeterince ilgilenemediğime de üzülüyorum.Dersten çıkışta 2 saat kurs veriyorum.Hepsi çocuklarımıza daha iyi bir hayat için canım.
Evet çok zor bir durum eşinde biraz sivri dilli konuşmuş ama sen bu konuya en iyi çözümü bulacak kişisin.Erkekler çocuk gibidir böyle şeylerden de pek anlamazlar.Sen planla kendinize ayıracağınız zamanı.İnşallah biraz düzelir canım.

Bende depresifim benim genel bi mutsuzluk halim var burda yaşamak istemiyorum.Başka yerede şimdilik gidemiyoruz.Bunaldım burda

Elmalı hayırlı olsun aşınız canım.
Baba düşkünü bu yaramazların hepsi

selam kızlar

bende evdeydim bugün yine ceren le ilgilendim biraz.Bugünde aynı.

Çilekcim ben sınıf öğretmeniyim ama ben de eve iş götürüyorum ve bu canımı fena halde sıkıyor.Kızımla yeterince ilgilenemediğime de üzülüyorum.Dersten çıkışta 2 saat kurs veriyorum.Hepsi çocuklarımıza daha iyi bir hayat için canım.
Evet çok zor bir durum eşinde biraz sivri dilli konuşmuş ama sen bu konuya en iyi çözümü bulacak kişisin.Erkekler çocuk gibidir böyle şeylerden de pek anlamazlar.Sen planla kendinize ayıracağınız zamanı.İnşallah biraz düzelir canım.

Bende depresifim benim genel bi mutsuzluk halim var burda yaşamak istemiyorum.Başka yerede şimdilik gidemiyoruz.Bunaldım burda

Elmalı hayırlı olsun aşınız canım.
Baba düşkünü bu yaramazların hepsi

Herkese iyi geceler..

Naber darkçım?sen de mi şehir bunalımına girdin..Sana candan erçetinden şehir şarkısını önericem o zaman..bi dinle daha çok bunal:)))))))cerencik napıyo?

Yav sizin yavrular nasıl bilmiyorum ama benimki günden güne bir canavara dönüşmeye başladı.

Ne benim totom yer görüyor ne kocamın ne de batuhanın..Hayır bişey değil zayıflıycam diye korkuyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...

Allahım bi çocuk hiç mi durmaz yerinde yaa..Kıpır kıpır kıpır pufff...

Elektrikle çalışan herşeyle ve ses çıkartan bütün cihazlarla kafayı yemiş durumda makina .Elektrik süpürgesi,saç kurutma makinası,blender hatta ve hatta el rendesi.Rendede havuç rendeliyorum geçen gün çıkan sesten dolayı onu bir makina sanıyor.Buuuuvvvvvvvvvvv diye arkamda dolaşıyor rendeyi vereyim diye.

Elektrik süpürgesi kilerde duruyor merdiven altında kilerin kapısına geçip açmaya çalışıyo açamayınca ağlıyo neler neler..Bu sıralar kiler önü popüler mekanımız..

Burdan çıkan sonuç efenim günden güne rahatlamak diye bişi yok hatta öküzün büyüğü de ahırda duruyor sanırmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar iyi geceler. Yarın kızlarla buluşma var öncesinde bir değişiklik oldu mu olmad mı bakmaya geldim.
Dark daha kaç yıl o şehirde olacaksınız kuzum sen hiç orada mutlu değilsin ya. Gerçi önemli olan eşin ve çocuğunla birlikte olman.
Ben de bugün Banusu'ya ve kendime domuz gribi aşısı yaptıracaktım fakat sağlık ocağında aşı yokmuş. Pazartesiye kaldı.

Evet Çitoscum ünden güne daha meraklı oluyorlar. Bir de bu ağlamayı kullanma olayı nasıl öğreniliypr bilmiyorum ama tuhaf bir şekilde yalancı ağlamalar başladı. Dediği yapılmayınca istediği verilmeyince Türk filmlerindeki oyuncuları kıskandıracak şekilde yere atıyor başını koluna yaslayı ağlıyor arada da kafayı kaldırıp bana baklıyor veriyor muyum diye vermiyorsam daha şiddetli ağlıyor. Neyse ki çabuk kandırıyorum başka şeylerle :))

Evet Çitoscum ünden güne daha meraklı oluyorlar. Bir de bu ağlamayı kullanma olayı nasıl öğreniliypr bilmiyorum ama tuhaf bir şekilde yalancı ağlamalar başladı. Dediği yapılmayınca istediği verilmeyince Türk filmlerindeki oyuncuları kıskandıracak şekilde yere atıyor başını koluna yaslayı ağlıyor arada da kafayı kaldırıp bana baklıyor veriyor muyum diye vermiyorsam daha şiddetli ağlıyor. Neyse ki çabuk kandırıyorum başka şeylerle :))

Aynen ya o yalancı ağlamaları beni öldürüyor zaten..

Bugün kucağımda duruyor bir taraftan da cam bardak ellemeye çalışıyor bardağı çekiyorum,o ulaşmaya çlaışıyor.Hyaır batuhan diye azcık çıkıştım duysanız çıkışma bile denmez aslında ama hemen bir büzdü dudakları bi görsenn..Tabii ben yerle yeksan hemen sarıldım filan ama neye yaradı kızma karizma gitti oğlanın gözünde:))):CüvCüv::CüvCüv:

Back
X