- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #49.581
güliz oyuncağınız geldimi sevdimi gelinim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
yine kimsecikler yok
bir fırsatbulup giriyorum ama kimseyi yakalayamıyorum
umarım herkes iyidir
biz bu aralar hiç uyumuyoruz
sizlerdede o sıkıntı var mı
uykusuzluktan artık delireceğim
çok yoruldum
bütün gece ayaktayız ne oldu bilmiyorum tamam bebekliğinden beri pek uyumazdı ama böylede hiç yapmamıştı hasta değil karnı tok niye uyumuyor bilmiyorum
umarım bir an önce düzelir yoksa yakında hastanelik olacam
beyaz melek oğlunun kulağımı ağrıyo.çağanında öyle ve nerdeyse bi aydır tekrarlıyo düzelemedi bi türlü çarşamba kontrolü var geçmemişse kulak burun boğazcıya gidicez artık
cnm benimkide aynı uyutmak için savaş veriyorum evde ama kazanan o oluyo yine uyumuyo sabah 8 de kalktı şimdi uyuyo ama ben yatamıyorum bu saatlerdede
Eymenin 13. ayı kutlu olsunnnnnnnnnn
Ayrıca acil şifalar.
Cağancuk sen gönderdin mi hediyeni?Oyuncak felan demişsin ya.
Bende haftaiçi göndercem.
Kızlar bugün doktora gittim.Kadın doğumcuya 2. çocuğu yapabilirsin dedi :))) Şimdilik düşünmüyoruz dedim.Eşiminde işine geldi yapalım doktor bile öle diyo dedi :))
enfeksiyon dedi.Zaten tahmin ediyordum.
Okulda hastanede felan wcleri kullanma dedi.
off kızlar kulağımın ağrısı giderek artıyor sanırım akşama acil yolları görünüyor bize :çok üzgünüm:
az önce evdeydim oğlum gayet iyiydi bir ağrısı yok gibi duruyor aman o iyi olsun da ağrısı olmasında ben iyileşirim nasılsa bizimkiler naptı acaba bi arayayım bari ehehehe
güliz oyuncağınız geldimi sevdimi gelinim?
off kızlar kulağımın ağrısı giderek artıyor sanırım akşama acil yolları görünüyor bize :çok üzgünüm:
az önce evdeydim oğlum gayet iyiydi bir ağrısı yok gibi duruyor aman o iyi olsun da ağrısı olmasında ben iyileşirim nasılsa bizimkiler naptı acaba bi arayayım bari ehehehe
Ecemim sağol canım ceren aynı hala öksürüğü var.ara ara burnu akıyor,hapşırıyo,bazende ateşi çıkıyor.Azılarda iyice kabarmış.
Senin kuşların nasıl iyiler mi?
Ben de çok ara vermek istemiyorum yazın başlarım çalışmalara
denizannem çoook yorgunum , simdi eylül aradı yeni girmiş kapıdan , çok yoruldum çoook
aynen varya kafam bozuk yumurta gibi, ağır ve ağrıyoo....... bir daha denizle yerde oynayamayacağı bir yere gitmeyeceğim,
şimdi biraz dinlendim tabi bunda demli güzel bir bardak çayımın etkiside var:)