2008 Kasım Anneleri

ben baya dinlendim, deniz paşada uyudu, birazdan yatarım heralde yarın mesaideyim malumm:( ama tahmin ediyorum deniz bu gece pek rahat ettirmez, çok yorulduğu günler hep geceyi kötü geçiriyoruz

benim kafa tarifi eşimin ananesinin incilerinden çok severim ve tam anlatır bu durumu

canım biz de durum aynı kulak enfeksiyonu oldu 10 gün antibiyotik kullandı geçti dediler iki gün sonra boğaz enfeksiyonu oldu bu sefer 3 günlük mini bir antibiyotik tedavimiz oldu onu da geçirdik 1-2 haftadır rahattık şimdi yine kulak enfeksiyonu olmuş ne kadar korusamda kurtaramıyorum bazen sen götür bakalım KBB'ye ne diyecek ona göre bende götürürüm olmazsa bana yatarak besleme dedi Eymen mamasını hep yatarak içiyordu hatta dün gece baya zorlandım yavrumun gözü kapalı ağzı açık mama istiyor oturtuyorum yatağına öyle veriyorum oda şaşırdı sen de yatarak mama süt veriyorsan onunla ilgili olabilir dikkat et derim Yasmin'in oğluna da aynı şeyi demiş çünkü doktor

cnm çağn gece falan yemiyo mama gündüzde oturarak yediriyorum ama anlamadım bi türlü.bizde 10 gün antibiyotik kullandık hafif kızarıklık kalmış demişti doktoru geçen gece ateşlendi zor düşürdük ateşini kulağındanmış yine şimdi 5 gündür antibiyotik içiyoruz yine çarşambada kontrol var nolcak bakalım.arkadaşın oğlu öyleydi geniz eti varmış çocukta ondan geçmiyomuş.umarım bizde yoktur öyle bişey

Kızlar selam meleğim özelime yazdıkların için teşekkür ederim bitanem.

rica ederim canım hislerimi paylaştım sadece opuyorumnanaktan

cnm çağn gece falan yemiyo mama gündüzde oturarak yediriyorum ama anlamadım bi türlü.bizde 10 gün antibiyotik kullandık hafif kızarıklık kalmış demişti doktoru geçen gece ateşlendi zor düşürdük ateşini kulağındanmış yine şimdi 5 gündür antibiyotik içiyoruz yine çarşambada kontrol var nolcak bakalım.arkadaşın oğlu öyleydi geniz eti varmış çocukta ondan geçmiyomuş.umarım bizde yoktur öyle bişey

aman allah korusun kötü şeyler getirme aklına bakalım inşallah bişey yoktur ama göstermekte fayda var bizim doktor eşim öğleden sonra gittiğinde demişki her bebek büyüyene kadar ortalama 6-7 kez kulak iltihabı olur demiş normal demiş 7yi geçti mi sorun demekki bizim doktora göre kaydirigubbakcemile3 kaldı 5 hakkımız ozaman :roflol: aman allah korusun yaa olmasın da hak makta saymayalım

bugün kimse uğramaz buralara zaten yorgunsunuz bir bölümünüz diğer bölümünüz de tatil ohh denizanemle bir ben mi çalışıyoruz şimdi :çok üzgünüm:

günaydın
aslında bizim için akşam oldu çünkü yağmur sabah 05.30 babasıyla uyandı:( ilk kez yaptı bunu daha önce kalksa bile 07.00 gibi uyurdu,ama bugün uyumadı az önce babannesiyle bahçede gezerkne sırtında uyumuş kalmış eviriyorum çeviriyorum dünyadan haberi yokumarım 2 saat falan uyur da dinlenirim....
beyazmelek ve denizannem size de kolay gelsin kızlarrrr

bu arada bugün acayip sinirliyim valla hiç belli etmiyorum değil mi :roflol:

öff kocişle atıştık yine valla bu adam beni delirtecek eminim yani artık sinir hastası olacağım
akşam o kadar laf saydım sabah yine sinir edecek bişeyler buluyor bütün için üstün çaba harcıyor susayım diyorum bakalım susabilecek miyimama elime geçrisem bir kaşık suda boğasım var yani o kadar

herkese günaydın daha doğrusu tünaydın:)çağanı öğle uykusuna yatırdım evde yapılıcak iş dolu ama canım istemiyo hiç buraya bi bakayım dedim.beyaz melek inşallh sizin dr dediği gibidir canım görücez bakalım çarşambaya.

bu arada bugün acayip sinirliyim valla hiç belli etmiyorum değil mi :roflol:

öff kocişle atıştık yine valla bu adam beni delirtecek eminim yani artık sinir hastası olacağım
akşam o kadar laf saydım sabah yine sinir edecek bişeyler buluyor bütün için üstün çaba harcıyor susayım diyorum bakalım susabilecek miyimama elime geçrisem bir kaşık suda boğasım var yani o kadar

boşver canım susmaya çalış sen sustukca o sinir olur belki.karşıdan söylemesi kolay tabi sus diye bende susamayanlardanım ne yazıkki bi tarafımdan patlarım susarsam:roflol:

ay allahım şu gün bir bitsin lütfen yaa başka hiçbişey istemiyorum deliricem sanki tam iyileşmişim gibi ağrılarım geri geliyor hastalığımın ilk başladığı günkü gibiyim ben biliyorum neden olduğu sinirlenince oluyor bu bende direk vücudumda ağrılar başlıyor hatırlarsınız belki ogün de annemle tartışmıştım sinirliydim önce ağrılar başladı sonra gribe çevirdi artık iyileşmek üzereydim neredeyse hiç ağrım kalmamıştı bugün yine eşime sinirlendim yaa yine başa döndüm özellikle sırtım feci ağrıyor ee napıcam ben relkx bir öür mü sürmem lazım var mı öyle biri öyle bir yer mafoldumben
eve gittim eymen uyuyordu uyandı keyfi yerinde gibiydi ama öksürük var öksürdüke balgam geliyor balgamı çıkaramıyrrboğazı tıkanıyor burnu tıkanıyor bu sefer nefes alamadığı için ağlıor yemek bile yiyemedim inanın canım istemedi vaktim deolmadı biraz kustu sonra azcıık bişey yemişti onu da çıkardı zaten yaa niye iyileşemiyoruz biz çocuğumu da koruyamıyorum anlaşılan bugün herşeye negatif bakıyorum işi bırakıp gidesim var yaa çocuğumu da alıp uzaklaşasım var buralardan mafoldumben

beyaz meleğim üzülme canım salgın galiba herkes hasta.senin bebişini koruyamamanla ilgili bişey değil bu.çağanda hasta ve sürekli hasta oluyo tam geçti diyoruz başka bişey çıkıyo çocuklar böyle büyüyecek yapabileceğimiz bişey yok elimizden geleni yapıyoruz zaten

günaydnn
bende uykusuzum çünkü kızım artık 06,30 demeden dilkiliyo ayağa:(
dün akşama kadarc ağladı çok mızmız tanıyamaz oldum kuzumu... geçse hayırlısıyla şu günler

günaydın kızlar
bende fenalardayım
resmen hafta sonu üzerimden tır geçmiş gibi hatta plakayı da aldım
34 Duru 2008 :))))
kollarım eklemlerim her bir yerim ağrımakta
eşim dio hamsın da ondan bu haldesin
bak annene hergun kızı indir kaldır
bir gün söleniyor mu
gerçekten de doğru

neyse bildiğiniz üzere ctesi kızlarla beraberdir
kimseyle oturup doğru düzgün bişey konuşamasamda güzeldi
en kısa zamanda tekrarlayalım ama bu seferki bebeişsiz olsun
bebişlerle de bundan sonra bence evlerde veya oyun salonlarında yapalım
böle çok ama çok zor olmaya başladı :)))

ay gülizim pozitifliğinden bana d ayolla biraz , çok uykusuzum çoook :((
HEMEN Bİ TUTAM MUTLULUK. Bİ TUTAM SEVGİ, VE KOCAMN POZİTİF ENERJİ GÖNDERİYORUM ANDİNAM...GÖZLERİNİ KAPA VE HİSSETTT..kaydirigubbakcemile4

günaydnn
bende uykusuzum çünkü kızım artık 06,30 demeden dilkiliyo ayağa:(
dün akşama kadarc ağladı çok mızmız tanıyamaz oldum kuzumu... geçse hayırlısıyla şu günler
lavinyam..hep mızmızlar canımcım ..bi şu dişler çıksada rahat etse kuzucuklarr..

Back
X