2008 Kasım Anneleri

juli canım bizde yağmurdan sonra çok tartışmaya başladık bazen öyle bunalıyorum ki eşim her sabah erken kalktığı için ona da yüklenmek istemiyorum ama bazen bakamadın bi bebeğe,şikayet etme bir sürü laff bizde çok tartıştık öyle aslında ses yükselten eşim değil ben bazen dayanamıyorum kızımın şahit olması beni de çok üzüyorrrr:(

gecmıse bakamıyorum
sadece bugune baktım da benım oglumu anlatmıssınız
karanlıkta bıle dolap karıstırma yetenegıne sahıp sıpacım benım

esler esler ahhhh esler
bızde kavganın esıgınden donduk kocamın pes edıp susması sayesınde
yoksa sımdı kızgın bogalar gıbı olacaktık

baston pusey olayına gelınce
bızımde koca bır arabamız var dayısı almıstı hedıye
ama baktım acıp kapatmak merdıven cıkartmak ıcın haltercı olmak lazım
uzun yuruyuslerımızde ve yanımda bırı oldugunda kullanıyorum onu
cunku cocukla ıkısı aynı anda kullanmak mumkun degıl
sonradan kucuk bır bastın puset aldık hıc yatmıyor ama hergun annemle kendı evımız arasında kullanıyorum cok hafıf ve kullanıslı bırsey
fotodakının aynısı lacıvertı sadece

Julicim hepimiz o kadar yoruluyoruz ki doğal olarak bu tartışamaya ve kavgaya dönüyor eşler arasında , mümkün olduğu kadar banusunun yanında tartışmamaya özen göster canım ama eşinle bahsettiğin mevzuda tamamen sana hak veriyorum , bazen anlayışsız olabiliyorlar , sözleri ile kalp kırıyorlar , ama önemli olan kızınız , o üzülmesin diye ikinizin de daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor..bunlar hepimiz için geçerli tatlım.. sen üzme canını , ama bebişlerimiz büyüdükçe daha çok anlar oldular herşeyi : ((

yogun yorucu bır hafta sonu gecırdık yıne
esımın ayak agrısı dayanılmaz hal alınca yıne acıl servısın yolunu tuttuk
yapılan agrı kesıcı ıgneler ve pansuman sonrası uyuyabıldı adamcagız
evde de yapılan ıgnelerle sımdı durumu daha ıyı ama ıyılesmesı bıraz zaman alacak sanırım

yıne kayınvalıde olayı gundeme damgasını vurdu
ben bu kadar caba sarfederken gorumceklerden ve aılesı tarafından arkamdan konusuldugunu acık acık duyunca ısyan bayraklarını actım esıme
o da aılesı ve kardeslerıyle konusma kararı aldı
aıle genel kurulu toplanıp kararlar alacaklarmıs
haksızlıklara dur demenın zamanı ancak gelmıs
neyse gıdısattan yıne de memnunum zıra esımde kızdı bızım arkamızdan konusmalarına
yuzumuze karsı cok saygılılar ama arkamızdan yemedıklerı nane yok
gergınım yıne sayelerınde anlayacagınız

Hilalim gelinime geçmiş olsun.Umarım daha iyidir.Bünyesi güçlü olsun ki benim canavar oğluma sabredebilsin:))

Julicim ayyy hep aynı şeyler.Benimki bakamaz bile.Ama cök cök öter.Aynı dönemdeler demek ki bebişler.Hepsi çoook mızmız.((

biz tartışmıyoruz eylülün yanında..daha doğrusu tartışamıyoz..biraz sesimizi yükseltikmi..eylül hemn bize kızıyo yada ağlamay başlıyo..bizde hemn susup şaka yapıyoz şaka diyoz..gönlümüzce kavga bilem edemiyozz...:)))

remedios..bende başta baston almayı düşünmüyodum ama eşim bu artık çok büyük ağır yaza kadar baston alalım dedi geçende araştırmış bunda karar verdik bi bak istersen sende bakk.toyikinin

3_49.jpg

biz tartışmıyoruz eylülün yanında..daha doğrusu tartışamıyoz..biraz sesimizi yükseltikmi..eylül hemn bize kızıyo yada ağlamay başlıyo..bizde hemn susup şaka yapıyoz şaka diyoz..gönlümüzce kavga bilem edemiyozz...:)))

remedios..bende başta baston almayı düşünmüyodum ama eşim bu artık çok büyük ağır yaza kadar baston alalım dedi geçende araştırmış bunda karar verdik bi bak istersen sende bakk.toyikinin

3_49.jpg

Bizde Anılın yanında tartışıyoruz bazen daha doğrusu ben tartışıyorum eşim iplemiyo.Ama sırıtarak bağırıyorum kocama.Anıl çakmasın diye.gamyoncuiremsu

sağolun kızlar..inşallah önemli bişey değildir...
bizde eşimle çocukların yanında tartışmamaya özen gösteriyoruz..küçük şuan bişey anlamasa bile bide bizim büyük kız var..oda çok etkileniyor tartışmalardan..fakat allahtan çok sık kavgamız olmuyor..:))

hılalcım gecmıs olsunn

benımde bayramdan once mıde bulantılarım vardı bı kac gun gecmıstı ama ıkı gundur bulantı ve agzıma acı bır su gelıyor cumartesı doktora gıdıcektım kaynanamlar bızdeydıı gıdemedım bu cumartesıne kaldı

bu arada gıttıler bende kurtuldum :)

Kalimerocum Allah sana da eşine de çook sabır versin.Ya biz insanlar neden böyleyiz.Olan olmuş biten bitmiş.Halen bu geçimsizlik pürüzlülük nedendir.Artık müdahale edilecek bişi kalmamış.Güzel geçinmeye baksalar olmaz mı?Hay Allahım ya sinirimi onlardan alıcam geliyorum:)))

selam kızlar
bende çok uykusuzum ama lelalime çoook güldüm yaa deliii :roflol:
azocum geçmiş olsun aman dikkat sana da bulaşmasın nezleler ve ilerlemesin inşallah
andişim inşallah kuzunun kulağında bişey yoktur ama anlatıığına göre maşallah bişeyi yok bence :nazar:
zeynam sen çalışıyon da bana nooluyo pazartesi sendromu :) regl olcam zaman bende çok fena oluyorum :S
valla biraz okudum geçmişi de bu kadarı kalmış aklımda :))

Minikcim kim konuşmuş arkandan, ya ne alemler, sanırım evde oturan insanların canı sıkılıyor. Konuşacak konu bulamıyorlar, gelinlere sarıyorlar. Bır de insanlar çok meraklı bir eksik bulmaya. Neyse ki eşin yanında, doğruyu yanlışı biliyor, önemli olan da bu canım.

Icır geçmiş olsun hayatım, hem miden hem kayıvaliden için :))

saphiracım sağol cnm.
valla kaan a eşimden bulaştı.
banada bulaştırmaz inş.
ben hastayken maskeyle dolaşıp bütün önlemleri alıyorum ve kimselere bulaştırmadan atlatıyorum.
ama o bu konuda başarılı olamadı:(
akşam diğer odada maç izliyo.
bişey almak için kucağımda kaan odaya girdim.
diyoki çıkın çıkın çocuğa bulaşmasın.
dedim dünden beri zaten bulaşmış fışır fışır burnu akıyo kaan ın şimdimi aklına geldi:(

Back
X