2008 Kasım Anneleri

Bizde Anılın yanında tartışıyoruz bazen daha doğrusu ben tartışıyorum eşim iplemiyo.Ama sırıtarak bağırıyorum kocama.Anıl çakmasın diye.gamyoncuiremsu

yasminim senin yöntemde iyimiş sırıtarakk..insan içindekileri dökemeyince kötü oluyo..bende sırıtarak sıralayayım bundan sonraa..:lepi:

yasmınım ve julı dogru soyluyorsunuz allahım bıze sabır versın

arkamızdan konusanlar hep yuzumuze gulenler maalesef
gorumceklerım ve yengelerı benım kayınvalıdemı eve almadıgımı ıddıa etmısler
tum sulale benı konusuyor evıne almıyormus dıye
yanı ısın ılgıncı bu konusmaları yaptıkları toplantıda kaygana bende kalıyordu
nasıl bır vıcdanla konusuyorlar anlamıyorum

bende esımde cok kızdık
aılesıyle konusmak ıstedıgını soyledı de henuz randevu vermedıler konusma ıcın yetkılılerımız beklemedeyız bız avam tabakası olarak

tekrar merhaba
denizi uyuttum biraz iş yaptım banyo kaldı sadece, biraz dinleneyim dedim,

tüm hastalara geçmiş olsun kızlar, benimkide hapşu yapıyor sabahtan beri inşallah ilerlemez hiç birinin hastalığı,

julicim keşke hiç tartışmasanız canım ama banusumun yanında hiç tartışmayın canım ya çok etkileniyor kuzular

kalimero dikkate alma güzelim, çünkü düzeleceklerini ne yazıkki hiç sanmıyorum,

andina bende çatlayacam valla, hemen bizede bildir canım, ve umuyorumki düşündüğümüz gibi değildir

andına bır an evvel bıze de haber ver olurum meraktan

denızanası bende hıc sanmıyorum canım duzeleceklerını
ama esımın kendı aılesının gercek yuzunu gormesınde cok etkılı olacak bence bu konusma

andına bır an evvel bıze de haber ver olurum meraktan

denızanası bende hıc sanmıyorum canım duzeleceklerını
ama esımın kendı aılesının gercek yuzunu gormesınde cok etkılı olacak bence bu konusma

haklısn canım o anlamda iyi olacak, eşin üzülecek sonunda ama en azından aranız bu nedenden bozulmayacak bir daha

andişten ses çıkmadı

hilalcim bakıcı geçen hafta batu ile beraber 2 saatliğine ortadan kayboldu , nerde , naptı bilmiyoruz , şimdi kocam takip ediyor dışarı çıktığında ama bugün parktaymış :(

remediosum avm ye gidemez benden habersiz , öyle bir izin vermedim ona , vermem de..

zaten burdaki en büyük sorun hiçbir şekilde bana haber vermemiş olması , ben park konusunda bile hassasım , bide sabah aradım batu hastalanıyor galiba , üstüne , yedirdiklerine , hareketlerine dikkat et..
terlemesin , nefes nefese kalamsın dedim , tamam dedi..

sonra almış çocuğu bu havada parka götürmüş , bu bile abes aslında ama ne diyim artık.. az kalmışlar Allahtan :(

saphiracım sağol cnm.
valla kaan a eşimden bulaştı.
banada bulaştırmaz inş.
ben hastayken maskeyle dolaşıp bütün önlemleri alıyorum ve kimselere bulaştırmadan atlatıyorum.
ama o bu konuda başarılı olamadı:(
akşam diğer odada maç izliyo.
bişey almak için kucağımda kaan odaya girdim.
diyoki çıkın çıkın çocuğa bulaşmasın.
dedim dünden beri zaten bulaşmış fışır fışır burnu akıyo kaan ın şimdimi aklına geldi:(

bence onun sizi odadan çıkarma isteği maç seyrediyo olmasındandır,uğur yapıyordur,bozulmasın diye çıkın demiştir.kaydirigubbakcemile3benimki öyle yaparda laelaelaelaelae
yasminim senin yöntemde iyimiş sırıtarakk..insan içindekileri dökemeyince kötü oluyo..bende sırıtarak sıralayayım bundan sonraa..:lepi:
evet evet ben de öyle yapıyorum bazen kaydirigubbakcemile3
kızlar parka gitmişler , salıncakta sallamış batuyu eve getirmiş :(((

yine bulamadık nereye gittiğini , neyse takibe devam elbet birgün patlayacak..
e söylemedimi ki sositososito
hilalcim bakıcı geçen hafta batu ile beraber 2 saatliğine ortadan kayboldu , nerde , naptı bilmiyoruz , şimdi kocam takip ediyor dışarı çıktığında ama bugün parktaymış :(

remediosum avm ye gidemez benden habersiz , öyle bir izin vermedim ona , vermem de..

zaten burdaki en büyük sorun hiçbir şekilde bana haber vermemiş olması , ben park konusunda bile hassasım , bide sabah aradım batu hastalanıyor galiba , üstüne , yedirdiklerine , hareketlerine dikkat et..
terlemesin , nefes nefese kalamsın dedim , tamam dedi..

sonra almış çocuğu bu havada parka götürmüş , bu bile abes aslında ama ne diyim artık.. az kalmışlar Allahtan :(
tatlım okadar endişelenme,hava soğukda olsa sıkı giydirmiştir heralde.bir de havaya oksijene güneşe ihtiyacı var bebekllrrimizin tatlım :1hug:

Back
X