2008 Kasım Anneleri

bazen bende böle oluyorum..
tamamen depresifliğinin sebebi hormonlar bence..
bikaçgüne kendine gelirsin inş.,
şöle haftasonu birlikte bişeyler yapmayı deneseniz..
(çocuksuz tabi)

günaydın kızlar ay diğer topiklere göz atmaktan gelemedim buraya bir türlü güzel bir tatil geçirdim dün hava mükemmeldi yazdan bir gün adeta köyde portakal toplanması gerekiyordu eşimle kaynım gidecekti bende gittim Eymenle ananemlere biz bahçelerde gezdik oğlumla ama Eymen nasıl mutlu nasıl mutlu anlatamam çok seviyor yaa koştu oynadı oralarda akşama kadar onunla bende mutlu oldum tabi temiz hava aldım bol oksijen vs...

bugün başım feci ağrıyor ama hoş bir haftadır geçtiği yokta şu gribin etkilerin kurtulabilsek bir oda geçecek eminim
gerçmişi okuyamadım baya olmuş yine umarım herkesler iyidir

günaydın kızlar ay diğer topiklere göz atmaktan gelemedim buraya bir türlü güzel bir tatil geçirdim dün hava mükemmeldi yazdan bir gün adeta köyde portakal toplanması gerekiyordu eşimle kaynım gidecekti bende gittim Eymenle ananemlere biz bahçelerde gezdik oğlumla ama Eymen nasıl mutlu nasıl mutlu anlatamam çok seviyor yaa koştu oynadı oralarda akşama kadar onunla bende mutlu oldum tabi temiz hava aldım bol oksijen vs...

bugün başım feci ağrıyor ama hoş bir haftadır geçtiği yokta şu gribin etkilerin kurtulabilsek bir oda geçecek eminim

Yazdıklarını özenerek okudum Meleğim.Yerinde olmayı çok isterdim.Portakal bahçesi, içinde koşan minicik tatlı yavruş ve yazdan birgün.Harika canım.Geçmiş olsun bu arada.

beyazmelekcim gelmişsin diğer topiklerde gördüm, sende yine bişii rica edicem elinde eğitimde ödül ceza ile ilgili sunum varmı? yada döküman varsa oda olur, ben sunum haline getiririm
emrivaki yaptılar okuldan sinir oldum, asıl yapması gereken kişi rapor alınca bana kaldı:((

ne güzel yapmışsınız bende özendim valla, hatta yazın falan yolumuzu sizin oralardan geçirsekmi diye bile düşündüm:)

Yazdıklarını özenerek okudum Meleğim.Yerinde olmayı çok isterdim.Portakal bahçesi, içinde koşan minicik tatlı yavruş ve yazdan birgün.Harika canım.Geçmiş olsun bu arada.

sağol canım gerçekten harika oldu hepimiz için bu şehri memleketimi bu yüzden çok seviyorum

beyazmelekcim gelmişsin diğer topiklerde gördüm, sende yine bişii rica edicem elinde eğitimde ödül ceza ile ilgili sunum varmı? yada döküman varsa oda olur, ben sunum haline getiririm
emrivaki yaptılar okuldan sinir oldum, asıl yapması gereken kişi rapor alınca bana kaldı:((

canım bi baKmam lazım hatırlamıyorum öyle bir sunum yapmadım çünkü ama yine de bir bakayım varsa gönderirim elbette ne demek

ne güzel yapmışsınız bende özendim valla, hatta yazın falan yolumuzu sizin oralardan geçirsekmi diye bile düşündüm:)

çok memnun olurum hayatım opuyorumnanaktan

gunaydın haturnlar
zeynacım cok yakısmıs gule gule kullan saclarını

dılekcımm sanada gecmıs olsun gecmısı okuyamadıgım ıcın neler oldugunu bılemıyorum ama umarım en kısa zamanda tatlıya baglanır bu ıslerınn

çilekcım cok cok gecmıs olsunnn dıkkat et kendıne bebemmm

dun bende aksam uzerı okudum sehıt haberlerını sok oldum sırnak bıtlıs muşta olur sanıyordum burnumuzun dıbıne kadar gelıp saldırı yapmıslar haınlerrrr allahtan rahmet aılelerınede sabır dılıyorumm

serap kızımıza bene uzuldum aılesıne sabırlar versın rabbımm ne acııı rabbım evlatlarımızı korusunn

beyazmelek senın adına cok sevındımm ne guzel portakal toplamıssınız kokusuda buram buram gelmıstır burnunuza oralarınkı ayrı bır lezzetlı oluyordurr

cagancuk sızede gecmıs olsun yawru kusumuz dusmus

bu arada dun bızde kavga edenler lıstesıne gırdıkkk aramız lımonı sımdııı

gunaydın haturnlar

dılekcımm sanada gecmıs olsun gecmısı okuyamadıgım ıcın neler oldugunu bılemıyorum ama umarım en kısa zamanda tatlıya baglanır bu ıslerınn

dun bende aksam uzerı okudum sehıt haberlerını sok oldum sırnak bıtlıs muşta olur sanıyordum burnumuzun dıbıne kadar gelıp saldırı yapmıslar haınlerrrr allahtan rahmet aılelerınede sabır dılıyorumm

serap kızımıza bene uzuldum aılesıne sabırlar versın rabbımm ne acııı rabbım evlatlarımızı korusunn

beyazmelek senın adına cok sevındımm ne guzel portakal toplamıssınız kokusuda buram buram gelmıstır burnunuza oralarınkı ayrı bır lezzetlı oluyordurr

Ne oldu kııı?Biz bu aralar kavga falan etmiyoruz.Çünkü görüşemiyoruuuuuuuuzkötükedihüso

ayyy sınır oluyorum annesıgıl varken saat 12 ye kadar oturuyooo dun beraberdik ve yanlızdık saat 9 da uyumaya basladııı soyleyıncede ne zaman uyuyorum dıyor benı delı ettııı

tamam beyazmelekcim bende fırsat bulunca bakıcam,
ıcırcım sizede geçmiş olsun canım,

ya bir dünya işim var ne iş yaptırıyor nede uyuyor deli oldum valla:(

ıcırcım takma canımcım ya..üzüldüğüne değmez..

meleğim hoşgeldin canımcım..ne güzel bi gün gçirmişsiniz..kıskandık valla..

deniz annem sanada kolay gelsin canımcımm

:kedi:
alakası yok bı konusmuyor muhabbet etmıyor kıcını devırıp yatıyor sonr aben kapalıcarsıya bakıyordumm kadrosu fena degıl dedı bende hıkayesını anlatmaya basladım suratını eksıttı aman anlatma dedı dondu yattıııı delı ettı benı :oklava:

gunaydın haturnlar

ayyy sınır oluyorum annesıgıl varken saat 12 ye kadar oturuyooo dun beraberdik ve yanlızdık saat 9 da uyumaya basladııı soyleyıncede ne zaman uyuyorum dıyor benı delı ettııı

oluyor bazen öyle şeyler ıcırcım aslında farkında değiller yaptıklarının ama kırıcı olabiliyor bazen

portakal kokuları şahane tabi hayatım ben bayılıyorum zaten ananemin evi o konuda tartışmasız şahane ilkbaharda rengarenk çiçekler ve kokuları kışın portakal limon mandalin vs...
bir de dün ananem zeytinyağlı sabun yapıyordu biraz da onun kokusu vardı
eymenin zeytinağacı da oradaydı ona da baktık o da eymen kadar büyümüş bu ay 2 cantim falan kaydirigubbakcemile3

kızlar..geçenden eylülün tahlillerini yaptırdım ..hepsi güzel çıktı..önceden doktor..vitamın şurubu vermişti..kullansammı acaba ..siz ne dersiniz..

kızlar..geçenden eylülün tahlillerini yaptırdım ..hepsi güzel çıktı..önceden doktor..vitamın şurubu vermişti..kullansammı acaba ..siz ne dersiniz..

Ver bence canım.Direnci düşmesin kuzunun.Aşırı olmadıkça zararı olmaz..

Icırım şaka bi yana hepsi de aynı.Benimki sussa bari.Maç haberlerini dinlemektense susmasını tercih ederim.Gece uyurken geldi.Bıdır bıdır bişiler diyo.Uyku muyku mafiş:((

beyazmelekcımm ankaranın puslu kırlı havasına bakarak ne guzell cok sanslısın
babamda el yapımı sabunlardan kullanır cok guzel kokusu olur fabrıka yapımı almaz kadınların yaptıgı sabunları pazardan bulup satın alır

cok kırdı benı gecede kalkmıs tv ızlemıs aman umrumda degıl kuzumla yattım bendee

sağol gülizcim, şimdi gece bahçesini izliyor uyumak üzere, inşallah uyurda işlerimi yaparım,

bizimde tahlillerimiz iyi çıktı ama vitamine devam dedi gerçi ben vermiyorum hep ihmal ediyorum ama vermek lazım

Ne oldu kııı?Biz bu aralar kavga falan etmiyoruz.Çünkü görüşemiyoruuuuuuuuzkötükedihüso

Ver bence canım.Direnci düşmesin kuzunun.Aşırı olmadıkça zararı olmaz..

Icırım şaka bi yana hepsi de aynı.Benimki sussa bari.Maç haberlerini dinlemektense susmasını tercih ederim.Gece uyurken geldi.Bıdır bıdır bişiler diyo.Uyku muyku mafiş:((

yasminin bayılıyorum senin şu yorumlarını..uyku muyku mafiş..ha..:roflol:

Back
X