2008 Kasım Anneleri

melisin arka azılardan 4 tanesi birden çıkıyo ,altlı üstlü iki tarftanda ,büyük ihtimal ondan ,yoksa ne ishal ne grip belirtisi ne de başka bir hastalık belirtisi yok..diştendir dimi yaa ,çok canım sıkıldı şimdi..

azocum yıkıyo ortalığı ölçtürmüyo ,ama elleri buz gibi yanakları normal ama alnı sıcak ,kaç derece bilmiyorum ki en son 38 di ,şimdi daha düşüktür heralde şimdi alnına bez koydum ,allahtan onu farketmedi
herifide kovdum işte melis için ,hoş gitmedi ya o başka ..

canım bizimkide aynı oluyo biliyomusun elleri ayakları buz gibi ama alnı sıcak.paranox fitille düşürdüm ben dün gece

evet ya çok zor ölçtürüyolar ateşlerini:)
uyuya kalırsan denizanasının dediği gibi gece ara ara kontrol et canım.
tel. kur gerekirse..

ay sorma denizannem maşallah bizim oğlan kaç gündür huysuzluğundan sonra bugün çok usluymuş yavrum.babaannesini hiç üzmemiş ve en güzeli hiç ayakta sallamadan uyutmuş hep.
ben akşamları yanına yatıp uyutuyorum sonra yerine koyuyorum.
ama babaanne uyutamadığı için ayağında sallıyodu.
kaç gündür konuşuyoduk.
artık alışsın kendi kendine uyumaya diye..
sanırım kolay alışıcak:)
oğlumun huysuzluğunun sebebide üst sol arkadaki azı dişi patlamış.
yavrum ne canı acıyodu kimbilir.ne gece ne gündüz durmuyodu.
şükür bunuda atlattı:)

eee o erken yatıp huzurla uyuyunca bende biraz bakayım yatmadan dedim buraya..
yaprak dökümünü biraz izledim..
işte öle..
yatıcam şimidi.
malum sabah erken kalkıyorum.
öptüm sizi kızlar..
çilek,eylül,denizanası ve cagancuk..
bi siz varsınız:)

sanada iyi geceler canım

melisin arka azılardan 4 tanesi birden çıkıyo ,altlı üstlü iki tarftanda ,büyük ihtimal ondan ,yoksa ne ishal ne grip belirtisi ne de başka bir hastalık belirtisi yok..diştendir dimi yaa ,çok canım sıkıldı şimdi..

sıkma canını tatlım salgın var galiba bütün çocuklar ateşli.ama dişten olabilir sizinki 4 tane birden kolaymı?bütün gece kontrol et derim ben biz dün düşürdük ateşini yatırdık gece 3de bi uyandı 38.5 olmuş duş aldırdık fitil verdik şurup içirdik zor düştü.sonrada bi ayıldı sabah 6 ya kadar oyun oynadı

iyi uykular azocum bende yatarım birazdan, bizde çıkardık azıları, denizde çok zorlanmıştı ama ateşi falan olmamıştı,

eylülcüm tekrar geçmiş olsun canım, şimdi endişelenmede sabaha devam ederse götür dr a hemen,

çağancığımada geçmiş olsun annesi,

cagancım bende paranox verdim öğleden sonra ,akşamda dolven verdim ,şimdi yatarken bişey vermedim mama yemişti kusmasın diye veremedim ,fitil atıncada ağlıyo yine kusar diye onu da veremedim ,sirkeli bez yaptım anlına şimdi ..uyuyo..

çağanada geçmiş olsun.
eylülcüm endişelenme bencede..
ara ara kalk ölç ateşini,ilaçta verdiysen bişey olmaz.
sabaha yine ateş olursa götürürsün dr.
bi kaba su koyup al yanına.
arada bezi ıslatıp eklem yerlerine koyarsın.
ama alnına koymak iyi değilmiş canım.
tekrar allah acil şifalar versin.
ben kaçtım..

iyi uykular azocum bende yatarım birazdan, bizde çıkardık azıları, denizde çok zorlanmıştı ama ateşi falan olmamıştı,

eylülcüm tekrar geçmiş olsun canım, şimdi endişelenmede sabaha devam ederse götür dr a hemen,

çağancığımada geçmiş olsun annesi,

sağol cnm ya bu ara bi toplayamadı kendini kulak enfeksiyonu geçirdi 1 ay sürdü nerdeyse hala pembelik varmış cuma kkb a götürcem dr bile farketti bu ara çok hasta olduğunu bi şurup verdi bağışıklık sisitemi güçlensin diye

cagancım bende paranox verdim öğleden sonra ,akşamda dolven verdim ,şimdi yatarken bişey vermedim mama yemişti kusmasın diye veremedim ,fitil atıncada ağlıyo yine kusar diye onu da veremedim ,sirkeli bez yaptım anlına şimdi ..uyuyo..

cnm sirkenin içine limon sıkınca daha etkili olyo

hepinize iyi geceler kızlar çağan çok kıpırdamaya başladı umarım ateşlenmez yine eylülcüm melis iyi bi gece geçirir inşallah.sabaha iyi haberlerini bekliyorum. iyi geceler hepinize öptüm sizi ve bebişlerinizi

selam kızlarrr
önce geçmişe bakayım dedim ama anam amma yazmışsınız oku oku bitmedi
aklımda ne kaldı hiç
alıntı yapmıştım onlar da puff uçtu gitti..

neyse öncelikle denizannem ve melis aklımda kalan bebişler ve diğer atladığım hasta bebişler çok geçmiş olsun
havalar bir anda soğuyunca mevsim geçişi nezle ve gripleri artmaya başladı
bir yandan da dişler zorluyor
kuzular hasta hep yine
bizimki de iki gündür burun ve göz akıntısı şeklinde
çok şükür ateşi falan yok ama brnu tıkalı ve sürekli akıyor
bugün doktorunu aradım belirtileri anlattım
adama diorum ki bu saatte getiremem malum domuz gribi çok salgın hastaneye gelmeye çekiniyorum ama böle böle belirtiler var yok yok getirme senin kız ya diş çıkartıyor yine ya da nezle olmuş 2 gün takip edelim ateş de olmazsa konuşuruz yine dio :))
seviom bu adamı ya :))

onun dışında hoşgeldin dien arkidişler
geldim ama bir daha giremedim tabi
artık iş yerinden kk ya girmem çok ama çok zor oluyor
işler fena yığıldı ve birikti
benim grupların hareket tarihleri yaklaştı onların son hazırlıkları
yılbaşı telaşı
üstelik şirkete yeni bir genel koordinataör geldi
fenalardayım anlayacağınız

andiş gördü halimi resmen acınacak haldeyim anlayacağınız :((

denizannem yok kuzum sen görünmez değilsin
ama ben karabatak gibi bir girip bir daha teee akşam girdiğim için geçmişe bile bakamıyorum artık
o yüzden görmedim tatlım

çilekcim ve bebişi yürümeyen kızlar
ya ne bu aceleniz
bırakın istedikleri zaman istediklerini yapsın çocuklar
resmen kurulu saat gibi ne zaman yürüdü ne zaman konuşacak sürekli bir beklenti halinde görüyorum kendimizi
en güzeli akışına bırakıp günlerinin keyfini çıkarmak
ayrıca ürüdükleri zaman herşey daha da zorlaşıyor inanın

bir de çocukların gelişi ile ilgili bir yerde bir yazı okumuştum
nerdeydi hatırlamıyorum ama
çocuklar gelişimlerinin belirli dönemlerin büyüme ve gelişimle ilgili bir takım atakları olurmuş
mesele bugün yürümeyi öğrenecek ve adım atıyor
o anda aman dur düşme diye tepki verildiği zaman o atak geri kaçarmış ve bir sonraki yürüme atağının gelmesi beklenirmiş gibi
ne derece geçerliliği var bilmiyorum ama işte böle bişey

neyse çenem düştü sanırsam :)))

Ohh lelalim geçmişi okumama gerek kalmadı bacım özetleyivermişsin:)) Sağolasın.Bende çok sık giremiyorum ara sıra girip çıkıyorum senin gibi.Ama seni ara sırada olsa görmek güzelmiş yaw .Yokluğun bayağı hissediliyo canım benim.

Bu arada yürüme ile ilgili sana katılıyorum gerçekten.Benimki sekiz ayı bitmeden yürümeye başladı.Hakiketen yürümesi daha zorluyo.Ayrıca bir arkadaşımın bebeği onsekiz aylık ve hala yürümüyor zehir gibi maşallah.Bence çok acele edilmesine gerek yok.Anın tadını çıkarmak gerek dediğin gibi.

Off saat gece iki kimsecikler kalmamış benden başka bende eve geçem bari.Hepinize tatlı rüyalar.

günaydın kızlar
çağancık melis ve denize geçmiş olsun
nasıl oldu melis acaba gece ateşlendimi
bizimkide çok huysuzdu gece diştenmi anlamadımki sabahta abisiyle beraber kalktı 6da ..üst alt 4er tane dişi var şimdi azılarmı var sırada köpek dişlerimi ağzına baktırmıyo ama biberon meme parmak ne bulursa azılarının olduğu tarafa sokuyo ısırıyo sanırım azılardan birini patlatıcak ..
dün akşam babaannedeydik çekyatını açmış orda oynuyo memo ama nasıl kudurmak destek alıp kalkıyo bırakıyo ellerini başlıyo zıplamaya bikaç defadan sonra dengesini sağlayamıyo oturuyo totosunun üzerine vben evde hiç görmedim öyle memoyu sanırım yumuşak yere düşsemde bişey olmaz diye düşünüyo delü
babaannede acaip coşturuyo sağolsun memoyu keyfi yerine geliyo haddinden fazla :)
14 aylık oldu bugün ama ne adım ne el bırakma valla size bakıp takıyorum kafaya ama genelde relaxım zamanı gelince yürüycek kayınvalidem diyo Allah yürü ya kulum demedi daha diye:)))
bunu hiç düşünmemiştim biz o lafı başka bi amaç için kullanırdık genelde:)

günaydınnnnnnn..

denizannem geçmişe çok bakamamıştım kusura bakma , canımsın benim , zaten dün gece rüyamda da gördüm seni..

zeynam , estel dün onlinedı topicte ama bişey yazmadan gitmiş..

yaw amma yazmışınız dün gece : ((

melisim hastalanmış geçmiş olsun eylülüm , cagana da çok geçmiş olsun..

eylülüm seni ararrım bugün tatlım koca mevzusunu konuşalım bi

çileğim lütfen takma kafana yürümeme konusunu , doktoruna niye bozuldun anlamadım bence çok kafa dengi bi adam , onun söylediklerinden sonra rahatlaman gerekirdi , bu bir süreç ve erken yürüyen bebekler diğerlerinden daha üstün değil :)) maalessef türk halkı olarak bebeklerimiz bazı şeyleri erken yaptığında , çok kilolu olduğunda , çok uzun olduğunda vs. gereksiz bir mutluluk duyup hava atma ihtiyacı hissediyoruz... sonuçta bunlar yarış atı değil bizim yavrularımız ve çok şükür hepsi gelişimlerini çok güzel tamamlıyorlar , 9 aylıkken yürümüş 15 aylıkken yürümüş bunların hepsi çok normal.. lütfen sıkma canını , bu anların keyfini çıkarmaya bak lelalin dediği gibi :))

yazın kaynanam geldiğinde batu 8 aylıktı ve sadece emekliyordu , ay amcası 7 aylıkken yürümeye başlamıştı bu çocuk geri kalmış dedi , bende amcası 7 aylıkken yürümüş maşallah ama şimdi baya bi geri kalmış yaşıtlarından dedim bozuldu sustu :))) o yüzden bu tarz düşüncelere , söylenenlere kulak asma :)))

Son düzenleme:
Back
X