2008 Kasım Anneleri

GÜNADIN GÜZELLER
EYLÜLCÜM GEÇMİŞ OLSUN MELİS PRENSESE MUHAKAK DİŞLERDENDİR CANIM AMA KOCANADA FENA DALMIŞSIN ACCIK SABIR
YÜRÜME KONUSUNDA BENCEDE ACELE ETMEYİNBU GÜNLERİN TADINI ÇIKARTIN DİN DE DEDİM BENİM BÜYÜKÜM 15 AYLIK YÜRÜDÜ KORKMAYIN YÜRÜR ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
ANDİNACIM BEN ESTELİ HİÇ GÖRMEDİM ACABA DİYOM İŞTE KUŞMU UÇTU DA KIRILDI GELMİYOO :umursamaz:

gunaydın
cok kotu bır gecenın sonunda gun yıne dogdu tabıı kı her zaman kı gıbı
bız de dun gece fena kapıstık esım olacak odunla
ben de evden kovdum ama uyuz gıtmedı
annesı oldugu ıcın evde salona da gıdıp yatamadı
yerde yorganın uzerınde yattı uyuz
ıyı oldu seytan azapta gerek
konusmuyorum sımdı telefonlarını da acmıyorum
ılk kez kayganaya da surat astım bu sabah ohhh olsun

eylul kıscen melıs'e gecmıs olsun canım
bız de fenalardaydık dun gece ama yemıyor tabıı evı terkedıp gıtmek onlara
bana deseydı bı sn durmazdım ama onlar gıtmıyorlar

denızanası gecmıs olsun canım

Kızlar günaydın.

Melis Eceye geçmiş olsun.Umarım diştendir, enfekte olmamıştır.1 Ay oldu Anıl halen öksürüyo.

Organizatörümüzün gönderdiği hediyeleri ilgili topikde görebilirsiniz.Burdan da teşekkür ederim Eylülcüğüme..

Miniğim size ne oldu , ay kaynanan da evdeymiş keşke kavga etmeseydiniz : ((

canım mesele kayganaydı zaten
o duymadı sesımızı salondaydı bızde kendı odamızdaydık
sonra yattı olaylardan habersız
ama esım cok sınırlendıgı ıcın kuzuma bagırdı
ben de ona bagırıp evden kovdum
uyuz utancından gıdıp salonda bıle yatamadı yere yorgan serdı yattı sabaha kadar
kaygana sormadı bıle neden bagırdı cocuga dıye

canım mesele kayganaydı zaten
o duymadı sesımızı salondaydı bızde kendı odamızdaydık
sonra yattı olaylardan habersız
ama esım cok sınırlendıgı ıcın kuzuma bagırdı
ben de ona bagırıp evden kovdum
uyuz utancından gıdıp salonda bıle yatamadı yere yorgan serdı yattı sabaha kadar
kaygana sormadı bıle neden bagırdı cocuga dıye

Senin eşin destekliyodu seni canım, mesele biraz ciddiydi galiba.Yoksa eşin anlayışlı bildiğim kadarıyla.Cadı kaynana nasıl karıştırdı ortalığı:olmaz:

gelelim bana dün deniz ateşlenmişti, bir saate düştü ama biz gece boyu kontrol ettik tabi, allahtan yükselmedi, birde döküntüler vardı sırtta ve göbüşte minik minik sabah yüzündede çıkmıştı, gün boyu ateşi çıkmamış başka şikayetide yoktu, ama akşam rahat edemedik acile götürdük, alerji olabilir dedi, yada bu mevsimde virüslere bağlı olarak döküntüler olur dedi, ayrıca remediosun dediği gibi kızamık aşısı nedeniylede olabilir dedi(bu arada teşekkür ederim remedioscum) , sadece bir şurup verdi, takip edicez, çok moralim bozulmuştu özellikle su çiçeğinden korkuyordum aşısı 28 aralıkta, aşısız bebek ağır geçiriyor çünkü,

ayrıca lelal ve andina kayıp kardeşler dün sizi sordum hem benim mesajımı görmüyorsunuz hemde görünmezmiyim diye soruyorsunuz asıl ben görünmezim sanırımlülülülülülü

geçmiş olsun deniz annem..eylülüğnde oluyo arada döküntüleri doktora götürüyom..sıcaktandır çok giydirme diyo..

selam fistiklar..kizginim,gerginim nebilim herseyim iste..

Bugün b ara doktoru aradik Deniz¨yürümüyor endiseleniyoruz diye..

dedikelrini aynen yaziyorum;

Benim iki cocugum var biri 9 digeri ise 15 aylikken yürüdü.9 aylik yürüyen cocugumda okuma ve

yazma geriligini tespit ettik.emeklemeden bianda yürüdügü icin beyni o aktiviteyi atladi,digerinde ise

hicbi sorun cikmadi.

siz türkler herseyi bian evel olsun istiyorsunuz,norvecte bir bebegin yürüme ortalamasi 15 aydir dedi.

acayip sinir oldum,ha birde genelleme yapmiyorum kimi bebeklerde cikar bu problemler dedi.

ben ondan iyi bisiler duymak icin aradim adam resmen bi dövmedigi kaldi.

denizanacim gecmis olsun canim,bu ara denizinde boynunda alerji var ve neye oldugunu bilemiyorum.

ik ihafta sonra kontrolu var test yaptiricam ve kesin biseye pozitif cikicak cok korkuyorum bu yüzden.

gecmise bakamadim kizlar cok pardon herkeze.

çileğim kızlarında dediği gibi bu günlerin keyfini çıkar.
eylüldede dün gece yattığı yerde uykusunda sürekli bijamasının yakasını çekiştirdiğini farkettim..kalktım baktım..boynunun altı kıpkırmızı kabarmışş, çok korktum..vücuduna baktım bişi yoktu..kaşıntısını alsın diye merhem sürdüm..rahatladı yavrum uyudu kaldı..sabah baktım bişisi kalmamış..neden oldu bende anlayamadımm..ama alerji olsa devam ederdi diye düşünüyorum..
sorma denizanacım ,çok moralim bozuk ,bu saatte atmadım saat 8.30 du akşam ,ama gitmedi ..
melis hasta ,ateşlendi bugün öğleden sonra ,şurup ta verdim fitilde ,hala ateşli ,onada canım sıkkın ,her yediğini kustu yavrum yaa..
eylülüm çok geçmiş olsun canımcımmm.

gunaydın
cok kotu bır gecenın sonunda gun yıne dogdu tabıı kı her zaman kı gıbı
bız de dun gece fena kapıstık esım olacak odunla
ben de evden kovdum ama uyuz gıtmedı
annesı oldugu ıcın evde salona da gıdıp yatamadı
yerde yorganın uzerınde yattı uyuz
ıyı oldu seytan azapta gerek
konusmuyorum sımdı telefonlarını da acmıyorum
ılk kez kayganaya da surat astım bu sabah ohhh olsun

günaydın miniğim..kocanıda kötü etmişin..yerlerde sürünmüş resmen :))

yasmınım mesele bu kez cıddı
annesıne ev tutma kararı aldık
abılerı ve gorumcegın bırı bızdeydı dun aksam
hc kımse ne ev tutmaya ne de evınde bakmaya yanasmadı
ben de calısan tek bayan olarak durumu anlattım ve ev tutulması gerektıgını soyledım
abıler olaya sıcak baktı ama kımse cebımden para cıkmasın dıyor
sonradan abısının bırı annesı ve babasını getırdı bıze bıraktı benım sabah erkenden cıkıp ıse gelecegımı bıldıklerı halde cunku esım tamam getırın demıs
halbukı ben zaten cuma gunu alacaktım

sınırlendım ve bana emrı vakı yapmasından hoslanmadıgımı soyledım
olay boyle basladı benım anlayıssız olmamla suclanarak devam ettı ve sınırlı halındeyken artık uyku sersemlıgınden mızmızlanan ogluma bagırmasıyla bıttı
ıste o zaman gozum dondu ben de bagırdım vurdum kapıyı kendı odama gectım oglumla
o da annesını kucuk odaya yatırdı geldı yanıma ama almadım
kovdum gıtmedı salona gıdıp yatmaya utandı annesınden de
yere serdı yorganı uzerıne pıke aldı yattı yerde ben de oglumla yattım ama hıc uyumadım

cok kırdı ve kızdırdı benı konusmuyorum ve konusmamaya da kararlıyım
esseklıgını bılmeden de duzelmez bu ıs

geçmiş olsun kalimerocum ama haklısın sen bende emri vakilerden hiç hoşlanmam kocanda hak etmiş sırf sana emri vaki yapmaktan dolayı değil günahsız yavruma bağırdığı için yatsın yerlerde gelsin aklı başına
bende hedayelerimin resmini çektim yükleyim çok saol azocum don özellikle tam benim zevkime göre

offf kalimerom ya , nedir bu kaynana davaları , neden herkes düşüncesiz bi bizim kocalar böyle anlamıyorum ben :(( tatlım senin kaynanan başka şehirde yaşamıyor muydu? istanbula mı taşınacaklar ben orayı anlamadım..
hem senin arkandan konuşacaklar hemde utanmadan sen mi vereceksin ev kiralarını , ay sinir oldum sinirrrr :oklava:

Back
X