2008 Kasım Anneleri

ben geldım
gezdım dolastım kafamı toplamak ıcın ama dert ben nereye gıtsem yanımda geldı
kuafore gıttım cok sıra varıd beklemedım
gıttım hedıyelerımızı aldım bırazda oglusumla oynastım
daha ıyıyım ama kocama cok kızgınım
telefonlarına cevap vermıyorum sureklı arıyor cıldırsın bıraz

yorumlarınızı ustunden soyle bır okudum
gorumcem bekar ve calısan bır bayan
ev tutma teklıfımızı kendısıne de bulunduk ama o calısan bır bayan oldugu ıcın aksamları gelıp anne babasına yemek yapmak temızlık yapmak falan yorucu olurmus
boyle bır acıklama getırdı
artık hepsını allaha havale edıyorum

kalimerocum bir cümlen çpk dokundu be
yani senle ilgili değil
yanlış anlama
kimse bakmak istemiyo dedinya içim sızladı inan
biran allahım çocuklarım beni istemezse dedim nasıl yandı içim anlatamam
düşüncesi bile korkunç geldi
allah elden ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etmesin evlatlarımıza bile:((

evet canım aynı sey benımde ıcımı sızlatıyor
ben asla bakmam demıyorum dememde ama ev tutalım ıhtıyaclarını karsılayalım o da bekar kızıyla otursun dıyorum cunku ben de evde degılım calısıyorum
ama kımse yanasmadıgı ıcın yıne bendeler ve ben susup oturuyorum
babam bıle dayanamadı getırın ben bakarım bızım evde dıyor artık

ınsanın oz evladının bakmamak ıcın getırıp dıgerıne bırakması gercekten cok acı

ben geldım
gezdım dolastım kafamı toplamak ıcın ama dert ben nereye gıtsem yanımda geldı
kuafore gıttım cok sıra varıd beklemedım
gıttım hedıyelerımızı aldım bırazda oglusumla oynastım
daha ıyıyım ama kocama cok kızgınım
telefonlarına cevap vermıyorum sureklı arıyor cıldırsın bıraz

yorumlarınızı ustunden soyle bır okudum
gorumcem bekar ve calısan bır bayan
ev tutma teklıfımızı kendısıne de bulunduk ama o calısan bır bayan oldugu ıcın aksamları gelıp anne babasına yemek yapmak temızlık yapmak falan yorucu olurmus
boyle bır acıklama getırdı
artık hepsını allaha havale edıyorum

evet canım aynı sey benımde ıcımı sızlatıyor
ben asla bakmam demıyorum dememde ama ev tutalım ıhtıyaclarını karsılayalım o da bekar kızıyla otursun dıyorum cunku ben de evde degılım calısıyorum
ama kımse yanasmadıgı ıcın yıne bendeler ve ben susup oturuyorum
babam bıle dayanamadı getırın ben bakarım bızım evde dıyor artık

ınsanın oz evladının bakmamak ıcın getırıp dıgerıne bırakması gercekten cok acı
doğru söylüyorsun canım oturup enine boyuna düşünmek gerekiyo
benim annem babamı kaybettikten sonra 7 ayyaşadı ama evinden hiç çıkmadı yalnız da yaşadı ben ne kadar gel desemde gelmedi son 1 ayında da abimler yanına taşındı yalnız kalmasın diye onlar geldi aklıma o yüzden duygusallaştım biraz
bi evlat annesini nasıl istemez anlamıyorum ben çalışıyorum ne demek onlara yemek yapamam ne demek nasıl bir zihniyet hemde bu kız evlat daha duygusal düşünmesi lazım anlamıyorum ben bu insanları maalesef hayattayken yeterince ilgilenmediğimiz ilgilenemediğimiz ebeveynlerimiz ölünce kıyemte biniyolar ve içinde ince bir sızı bırakıp gidiyolar:((

Son düzenleme:
Balı ve fıstığı verme o zaman en azından 2 yaşına kadar bekle.Keçi sütü veriyorsan ve yapmıyorsa allerjisi vardır muhtemelen.Peki peynir ,yoğurt filan yediğinde oluyor mu?

yok canım peynir, yoğurt yediğinde döküntü olmuyor. İnek sütünü içince oluyor sadece. Tabi miktarıyla da alakalı olabalir. Benim kızım günde 750 ml falan içiyor. O da ağır geliyor olabilir.

çok acı gerçektennn maytabımm
benim dedem de annemle konuşmuyordu babamla boşandığı ve dul kaldığı için zihniyete bakın yaaa...
ve dedem kendinden öyle emindi ki param beni bakar diyordu hep ve hastahaneye düştü ölümlerden döndü onu sırt çevirdiği kişi baktı sadece ve bide teyzem 6 evladı daha var hiçbiri gelmedi doğru dürüst...
şimdi dua ediyor öyle pişman ki öteki evlatlarına hakkını helal etmiyor şimdi dee

Sinir oluyorum bu kocalara. Çocuğun kan grubu yani, neden ikna edilmesi gerekiyor anlamadım.
Güliz'im, yakınlarında sağlık ocağı falan varsa kap çocuğu götür lütfen. Andina'Nın dediği gibi Allah korusun, en hayati şeylerden biri kan grubu bilgisi.
YOK CANIM KIZININ CANININ YANDIĞINA DAYANAMIYODA ONDAN YOKSA ÖNEMLİ BİŞİSİ OLSA ALLAH ETMESİN..ODA İTİRAZ ETMEZ CANIMCIMMM..

caımcım biz demir eksikliği çin kan alınmışken bari kan grubu da bakılsın dedik normalde kan grubu için koldan almıyorlar parmaktan bir damla yetiyor eymenin sünnetinde parmaktan aldılar pıhtılaşmaya bakmak için gıkını bile çıkarmadı o o kadar sorun olmaz sanmıyorum

i
TAMAM CANIM BENDE HEMN Bİ BAKTIRAYIMM..KIZLARINDA DEDİĞİ GİBİ ESASINDA İHMLE GELECEK BİŞİ DEĞİLDİ ...İŞTEEE..

selam kızlarrr
akşam sinema fikrinden vazgeçtik ve eşimle çok sevdiğimiz bir yer var oraya gideceğiz eşim kızımızı bırakıp nasıl gideceğiz gibi duygu sömürmeleriyle beni vazgeçirmeye çalışsa da kesin gidiyoruzzzz:)
anneannesiyle kalacak bu akşam yarın akşam da kızıma babası bakacak bi çaya katılacağız annem kayınvalidem ben ayyy evde oturmak boğuyordu beni bu günlerdeeeee

OOO HADİ İYİ EĞLENCELER ŞİMDİDENNkaydirigubbakcemile2

yok canım peynir, yoğurt yediğinde döküntü olmuyor. İnek sütünü içince oluyor sadece. Tabi miktarıyla da alakalı olabalir. Benim kızım günde 750 ml falan içiyor. O da ağır geliyor olabilir.

Maşallah elmalıcım baya fazla süt tüketiyor yavrucuk.Günlük 500 ml süt yeterli aslında.

Yoğurt peynir yapmıyorsa tam anlamıyla bir allerjiden söz edemeyiz.Bence endişenecek bir durum yok.

Benim oğlum da günlük 300 ml süt ancak tüketiyor.Peynir ve muhallebiyle filan açığı kapatmaya çalışıyorum bende.2 kibrit kutusu kadar peynir 1 su bardağı süte eşit.O yüzden içim rahat peynirle muhallebiyle açığı kapatmaya çalışıyorum.

Maşallah elmalıcım baya fazla süt tüketiyor yavrucuk.Günlük 500 ml süt yeterli aslında.

Yoğurt peynir yapmıyorsa tam anlamıyla bir allerjiden söz edemeyiz.Bence endişenecek bir durum yok.

Benim oğlum da günlük 300 ml süt ancak tüketiyor.Peynir ve muhallebiyle filan açığı kapatmaya çalışıyorum bende.2 kibrit kutusu kadar peynir 1 su bardağı süte eşit.O yüzden içim rahat peynirle muhallebiyle açığı kapatmaya çalışıyorum.

Çitosum Anıl yaklaşık 500 tüketiyo ama yoğurt falan hariç.Aşırı kemik sertleşmesi yapmaz de mi?

sitemizin doktoru gelmiş.. çitos alerjik bünyeli çocuklarda burun tıkanıklığına dayalı orta kulak iltihabı yaygın görünmez mi?
benim doktorum batu üst üste orta kulak iltihabı olunca ve breonşite de dönünce alerjis testi istedi , ayrıca inek sütüne başlamadan önce de mutlaka alerjisi var mı kontrol edelim dedi ve inek sütü alerjisi çıktı..
bende bu bilgilerimi beyazmelekle paylaştım ve eymenin bir aydır geçmeyen hastalığı için bir de alerji testi yaptır dedim.. bilemiyorum ben doktoruma güveniyorum ve netice de teşhisi doğru çıktı , mantıklı geldiği için de burdan arkadaşlarıma öneriyorum ama tabiki sende doktorsun ve senin görüşlerin de önemli..

meleğim benim amacım seni panik yapmak değildi , sadece eymenin iyileşememesi ve doktorunun bu konudaki rahatlığıydı..

andişim sen de iyi niyetinden söylüyorsun zaten bu aralar Eymen sık sık hasta olunca onunla ilgili olabilir diye söyledin biliyorum ama benim ki kulak iltihabını hafif atlatıyor doktorda o yüzden rahat davranıyor ay aman bilmiyorum artık ne doğru ne değil umarım herşey yoluna girer iyileşir bebişim ki artık daha iyi ben ondan daha hastayım
ay kızlar 17.30 da toplantım var sunumumu düzenlemem lazım daha başına geçeedim off yaa

selam millet
hasta bebişlerimiz var galiba yine :S çok geçmiş olsun
ben uykusuzluktan geberiyorum artık,benim kızda tık yok.iyice fikse bağladı olayı gece 4 ten önce uyumuyoruz.sabahta 12 de kalkıyoruz ama bugün 11 de filan kalktık galibaçkalktığımda gözümü açamadığım için saatin de tam olarak farkında değilim maalesef.
bu arada kuzenim askere gidiyor,cumartesi teslim olacak hayırlısıyla.Tekirdağ çıkmış bugün belli oldu yeri.

selam millet
hasta bebişlerimiz var galiba yine :S çok geçmiş olsun
ben uykusuzluktan geberiyorum artık,benim kızda tık yok.iyice fikse bağladı olayı gece 4 ten önce uyumuyoruz.sabahta 12 de kalkıyoruz ama bugün 11 de filan kalktık galibaçkalktığımda gözümü açamadığım için saatin de tam olarak farkında değilim maalesef.
bu arada kuzenim askere gidiyor,cumartesi teslim olacak hayırlısıyla.Tekirdağ çıkmış bugün belli oldu yeri.

hayırlı tezkereler canım sen dedin de aklıma geldi benimde 3. numaralı kayınbiraderime kısa dönem Isparta çıktı sevindik valla iyi oldu bu kötü zamanlarda insan doğuya gitmeye korkar oldu vallahi

bu arada kafam cok dagınık ısım hatırlayamıyorum
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun

cıtosum maılını beklıyorum canım

Ayy canım ben sana adresi mi gönderecektim göndermedim mi?Sanki gönderdim diye hatırlıyorum.Yoksa resim mi gönderecektim..İş bilgisayarında resim yok.Evde de kafam bir milyon .Bir türlü fırsat bulamadım canım..puff vakit bulamıyorum yaaaaaaa...

Back
X