2008 Kasım Anneleri

bugün su böreği yapıcam ilk kez ,kocam kaç gündür istiyodu ,iki gündür bana çok yardımcı olduğu için onu ödüllendirmeyi düşünüyorum ..bi sitede görüntülü anlatımına baktım çok kolaymış ..

selam kızlarr
beni özleyen,merak eden yoktur herhalde:(
dün akşam eşimle dışarı çıktık önce güzel bi yemek sinemaya gitmek istemedi eşim bende üstelemedim tabi sonra bi avmye geçtik alışveriş yaptık ,ordan da müzikli bi makna gittik halk müziğine doydum valalhi birde volkan konak da süpriz yaptı bir kaç aşrkı söyledi müthişti ya eve geldiğimizde saatgece 12ydi...çok yoruldum ama çok da eğlendimmm kocişimle el ele dolaşmayı özlemişim yaa yağmurla gittiğimizde bebek arabasını sürmekten kocişimin elini tutamıyordum:)))

ohh lavişim harika olmuş valla çok iyi etmişiniz

beniii hatırlayan var mıııııııııııııııııııı şakkıdı
seni unutmak mümkün mü opuyorumnanaktan

aman ne çalıştım bugün...hiç fırsat bulamadım yazmaya...
bugün cuma...ne güzel ya..yarın tatil..kızımla kocişimle 2 günnn....

hooop öle şeyler söleme olan var olmayan var ama dimi :oklava:

bu ne uleeeeyn herkes birilerinin kalbine girp çıkıyor noluyozz ben kimin kalbine girecem şimdi kalbinde boş yer olan var mııııdelikafadulden

remedios hayatım 16sında konseri var alayım bilet hayatım uçağa atla gel dinleyelim birilkte bira patates eşilğinde:))

eylülüm sen yaparsın da güzel olmaz mı kolay gelsin şimdidennn

gülizimmmm sen de her daim kalbimdesinnn miniğimmm

aman pek bi mutlu oldummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
ohh lavişim harika olmuş valla çok iyi etmişiniz

seni unutmak mümkün mü opuyorumnanaktan

hooop öle şeyler söleme olan var olmayan var ama dimi :oklava:

bu ne uleeeeyn herkes birilerinin kalbine girp çıkıyor noluyozz ben kimin kalbine girecem şimdi kalbinde boş yer olan var mııııdelikafadulden

gel canım sende benim kalbime girr...:))))
aman senin tatilin yoktu demi..pardon canımcım..ama seninde pazartesinnn varrrrrropuyorumnanaktan

beni hatırlayan var mı peküümafoldumben
seni nasıl hatırlamayız..topiğimizin asortik kadınııı:teytey:

remedios hayatım 16sında konseri var alayım bilet hayatım uçağa atla gel dinleyelim birilkte bira patates eşilğinde:))

eylülüm sen yaparsın da güzel olmaz mı kolay gelsin şimdidennn

lavinyam bende çok severim bendeee..delikafaduldendelikafadulden

liavişim oh düşman çatlatmışsınız ne güzel..
bende özendim valla.hafta sonu bizde biraz başbaşa kalsak..
bu gidişle soğuyacaz valla birbirimizden.arada aşk tazelemek lazım:)

asortiğim kokoşum sen unutulacak kadınmısın..
zeynoş sen zaten kendini unutturmayacak kadar aramızdasın kuşumkaydirigubbakcemile5

ahhh takılabilsem izin vermiyor eylül kuzusu ilgi istiyor peşinde gezmem zaten gerekiyo
neyse böle ara sıra idare edicez napalımm

Back
X