- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #50.401
Günaydın yavrular..Herkes iyidir umarım.Biz de iyi sayılırız.C.tesi günü hem oğlum ve ben doktora gittik. Oğlumun ciğerleri temizlenmiş şükür, nezle devam.Sanki bana da bulaştı gibi geniz akıntım var.Kilo-boy ölçtü.Boyu 80i aşmış, kilo da 12 olmuş.Maşallah tontişime.Bu aralar oyuncaklarla daha iyi oynuyo.Yalnız bi sıkıntı var, önceden 5-6 adın atıyodu şimdi atmıyo.Sanırım valide hanım zorlamış ve düşmüş Anıl.Bugün 13.ay bitti.İnşallah birkaç aya yürür.Ben de gitmiştim doktora dizkapağım için. Eklem zarı ani hareketten esnemiş, ciddi bişi değil yani:)
Denizannem geçmiş olsun.
Sedacım evinde istediğin değişikliği yapar inşallah evsahibin.Tekrar güle güle otur.
Gülizcim dişleriniz umarım bian önce çıkar.Hayırlı olsun, bol bol yemek yesin tontişim..
Atladığım var mı?Geçmişi okuyamadım..
Anılımızında , güzel annesininde önemli bişisi yokmuş..hadi geçmiş olsunnn..
bu arada 13. aynızda kutlu olsunnn.
yürümesine gelince yürür canım ya..kendine sıkıntı yapma....yürümeyi bırak , koşarda tutamazsın bilem annesi...
günaydın , bizde 2 gecedir uyumuyoruz , 2 tane azı çıkardı miniğim , ay feci halde uykum var..
bu arada cumartesi günü akvaryuma gittik kızlar , çok güzeldi , akşama vakit ve de halim olursa resim ekleyeceğim faceeee :)
geçmişe bakim bi , hafta sonu hiç uğrayamadım
geçmiş olsun andinam..yeni incilerinizde hayırlı olsun..
akşam bakarız fotoları..büyük şehirinde bu güzellikleri var işte..bizde ne arar akvaryum falan..hele denizannem gidiyo ya oyuncak fuarları falan..ay çok güzel ya..keşke buralarda olsa ama nerde...