2008 Kasım Anneleri

fotolar hiç öyle demiyo ama..boylu poslu dalyan gibi bi hatun görüyoz..:lepi:

Amanınnnnn dile benden ne dilersen gülizim , ay bugün herhalde kendimi daha iyi hissedemezdim : ))

Tatlım benim boyum 1.72-1.74 , kilom 74 yani normalde 62-64 kilo olmam lazım , hadi en azından 65 bile olsam normal insan kategorisinde olabileceğim : )))
bakma sen resimlere boydan kurtarıyorum :p

selam kızlar...
beni merak eden olmamıştır sanırım ama ben yinede kendimi bi hatırlatayım dedim...
cuma gününden beri çoookkk hastayım:(((hastayım derken öyle ağrır bir tarafım yok..herşeyimin ilginç olması gibi hastalığımda ilginç:))
aşırı derecede yorgunluk var..elim kolum kalkmıyor..midem bulanıyor, başım dönüyor ve söylemesi ayıptır ishal olmuşum..bugün doktora gittim. kan tahlili verdim..yarın sonucunu alıcam bakalım nasıl çıkacak..içim titriyor ve arasıra sanki boğuyormuş birileri beni gibi sıkıntılanıyorum..hala regl olamadım fakat kocamın söylediğine göre hamile olma ihtimalim sıfırmış..hadi hayırlısı diyorum..ay ne biçim yazmışım..bi başından bi sonundan..idare edin artık...öptüm hepinizi..

Amanınnnnn dile benden ne dilersen gülizim , ay bugün herhalde kendimi daha iyi hissedemezdim : ))

Tatlım benim boyum 1.72-1.74 , kilom 74 yani normalde 62-64 kilo olmam lazım , hadi en azından 65 bile olsam normal insan kategorisinde olabileceğim : )))

Andinam şimdi Atakuleye gidiyorum, atacam kendimi.Boy 1,60 kilo 76.Hakkınızı helal edinmafoldumben

valla ben ne görüyosam onu söyledim canım..hiç fazlz bişi göremedim senin dediğin gibi..hatta ilk gördüğümde bu kızın kilosu neresindeki demiştimm.. :))

selam kızlar...
beni merak eden olmamıştır sanırım ama ben yinede kendimi bi hatırlatayım dedim...
cuma gününden beri çoookkk hastayım:(((hastayım derken öyle ağrır bir tarafım yok..herşeyimin ilginç olması gibi hastalığımda ilginç:))
aşırı derecede yorgunluk var..elim kolum kalkmıyor..midem bulanıyor, başım dönüyor ve söylemesi ayıptır ishal olmuşum..bugün doktora gittim. kan tahlili verdim..yarın sonucunu alıcam bakalım nasıl çıkacak..içim titriyor ve arasıra sanki boğuyormuş birileri beni gibi sıkıntılanıyorum..hala regl olamadım fakat kocamın söylediğine göre hamile olma ihtimalim sıfırmış..hadi hayırlısı diyorum..ay ne biçim yazmışım..bi başından bi sonundan..idare edin artık...öptüm hepinizi..
hilalcim çok geçmiş olsun canımcımm..ama belirtilerin sanki hamilelikmiş gibi görünüyo canımcım ya :)))
gülizciğim çok güzelmiş sticklerların güle güle kullan
çok tşk ederim remediosummmopuyorumnanaktan

ben geldım
eve gıttım anneanne ve dedesıyle sebeleklık yapan oglusum yuzume bakmadı
dedesıne kacıyor benı gorunce
gel oglum dıyorum nafıle dedesı bana uzatıyor ama gulerek oyun yaparcasına dedesıne dogru kacıyor sıpam
sonra odaya gectım gogsumu actım
kapıya kadar geldı saklambac oynamak ıstıyormus beyımız
gogsumu acık gorunce meemeee dıyerek yapıstı bana
cok ozlemısım kuzumu bu eve gıtmeler bıtınce ne yapıcam bılemıyorum

anladım pirayecim ,sağlık olsun zaten ev kalabalıktı işçiler filan ,gelseydin onlara çay neyin yapardın :))) ben melisle ilgilenmekten bişey yapamadım ,dur bakalım bir akşam ayarlayalım da andina filan beraber gelelim ,şu tadilat bitsin bi yerleşeyimde ..

evet andina sen sus bakim ,1.70 boy a 78 kiloyum senden fazlayım yani ..bende mi atlıyım bi yerden ,dur alt komşuya ineyim ordan atlıyım ,burası yüksek :)))

güliz sticerlarını bende çok beğendim canım...güle güle kullan iyi günlerde..

tşkler hilalcimm..

ben geldım
eve gıttım anneanne ve dedesıyle sebeleklık yapan oglusum yuzume bakmadı
dedesıne kacıyor benı gorunce
gel oglum dıyorum nafıle dedesı bana uzatıyor ama gulerek oyun yaparcasına dedesıne dogru kacıyor sıpam
sonra odaya gectım gogsumu actım
kapıya kadar geldı saklambac oynamak ıstıyormus beyımız
gogsumu acık gorunce meemeee dıyerek yapıstı bana
cok ozlemısım kuzumu bu eve gıtmeler bıtınce ne yapıcam bılemıyorum
memeyi görünce nasılda koşuyorlar demi..benimkide babasından gelmiyo bana..ama göğsümü açınca koşturup geliyo..:)))kaydirigubbakcemile4

Dünürüm önceki yazını okumamışım.Geçmiş olsun.Acaba idrar yolları enf.falan mı oldun?

yasmin neyim var bilmiyorum vallaha..idrar yolu enfeksiyonu olmuştum daha önce..onun belirtileri gibi bi belirti yok..
ben diyorumki hani benim sıpa uykusuzya, vücut artık yorgunluğa dayanamayıp iflas bayrağını yavaş yavaş göndere çekmeye başladı...

Ay yasminim nerde senin o kiloların , ben neden göremiyorum ?? resimlerde o kadar incesin ki şaştım kaldım..

Hilalim sen de öyle aman aman kilolu değilsin canım yaa dert etme , bide geçmiş olsun tatlım ama hamile olmayasın , haydaa kasım annelerinden temmuz annelerine terfi eden edene : )))

Back
X