2008 Kasım Anneleri

selam millet..anca girebiliyorummm..uyuyor sıpa...

yeni topicik hayırlı olsun..

yaşlardan konuşulmuş,ben de 31 yaşındayım..offf 30 lu yaşları da gördük....

vallahi hep söylerim yaa 2. yi hemen düşünüyorum...3 aydır da çalışmalar var ama henüz olmadı..şimdi olsa sevinçten uçarım...ben hazır ücretsiz izindeyken en azından burada 1 yaşına getirmek istiyorum...bakalım 2.liği kim alacak.

azocum bir bilgi paylaşmışsın ya okudum çok hoşuma gitti..çünkü tuna şu günlerde felaket redci oldu...bunda da bir hayır varmış demekki..

eylül gel canım biz de oturalım...şaka bir yana hiç sevmiyorum ben de tadilatı..neyse ardından mis gibi oturursun..

valla asorti ben yaştan ve izinden başka sebebeim yoksa.yoksa biraz daha ara vermek isterdimm

kızlar sizde benim gibi kondomla korunun 2 ciyi alıversiniz kucağınıza süpriz böylece ne zman doğru doğurıyım mı doğurmayım mı tartışası kafa karışıklığı biter valla zamanla düşündükçe daha kolay ve hoş geliyor gözüme genç yaşta 2 bebek yapıp zoru atlatıp bebek sayfasını kapatıcam 33 yaşıma geldiğimde biri 10 biri 9 yaşında 2 cocuk sahibi olucam evet zor olucak ama düşündükçe şuanda bünyem buna hazırlıklı alışkınım uykusuzlağa falan diyerek işimi kolay hale sokmaya çalışıyorum tabi inşallah sağlıkla doğsun bebğim
ben arada 8 yaş olmasına karşıyım hem kıskançlık soru artıl psikolejik boyutlara taşınıyor hemde bir daha okadar sene sonra o zorluk bana daha da işkence gelirdi yaa 3 ve ya 4 yaş arası iyi cocukların yada ondan sonra hiç yapmamak bence
kuzenimin kızı melis 8 yaşında şunda mertin varlığını bişe istemiyor ağlıyor mert sevilince kendini odaya kapatıyor bence öle daha zor çünkü farklı pisişik manyakça bir kıskançlığı oldu öyleside tehlikeli geliyor bana

Son düzenleme:
eltimin kızı 6 yaşında...tunanın aını bile anamıyorlar yanında...onun saçlarını yolmak istiyorum diyor...kardeşe nasıl bakar bilmiyorum..zor annesinin işi..kolaylık versin..
birazda yapıyla alakalı mı sanki..umarım çocuklarımız otür kıskançlıklar yapmaz..yani tehlike boyutunda..

burada bir arkadaş var oğlu 3,5 kızı1,5 yaşında ...onlarda tunayı görünce özellikle abi kötü davranıyor..kafasına birşeyler atıyor üstüne çıkıyor..şimdi hiç yalnız bırakmıyorum onları..

ay konu nereye geldi

krikitosum allahın işi bu..senin yazın belliydi zaten..arada gebelik sayfalarına bakmıştım da ne yöntemler ne uğraşlar ne emekler ne ler neler...işte olacağı varsa oluyor..kondom mondom hakkgetire

benim çocuklarımın arasında 6 yaş var iyikide bu kadar beklemişim diyorum süper ikili onlar maşallah
memo abisine tapıyo abiside ona bana göre ideal yaş aralığı -5-6 olmalı abi abiliğini kardeşte kardeşliğini bilkmeli
tabiki istisnalar kaideyi bozmaz

maytapçım kıskanmaması ne güzel fatih'in (adını sınırım doğru hatırlıyorum)benimkileer ilerde abi kardeş bile demezler birbirlerine direk isimle hitap ederler benimde ablamla aramda 6 yaş var eskiden o gezmeye giderken bende gitmek isterdim odası girmek isterdim falan dayak yerdim hep ondan çok problem olurdu kıskançlık yoktu ama o ne yapsa bende yapmak isterdim tabi imkansız olurdu bu durum sonra sonra yaş aralığı die bişey kalmadı aramızda isimle seslenir olduk şimdi 1 ay arayla doğum yapçaz nasipse

hmmm şimdi artıkın bu topikte mi buluşuyoruz hayırdır nie merak ettim loo
diloks kız hayırdır çalışma malışma 2.mi gelio ayyy süperr evim kira olmasa bende hemen bugün hamile kalırdım ne yalan söyliyim arda hazır bir yaşındayken tam zaman aslında neysem kısmet daha yaşım 26 bi 5 sene rahat giderim sonra bi tane daha zaten 2 tane düşünüyorum artıkın hayırlıssı ama senin adına çok sevindim ne heyecan olur şimdi

sedacım ben diğer topikte kavga çıkardım ,ortalığı birbirine kattım haberin yokmu ?
andina ,lelal ,zeyna ,mmmf sizlerle bir daha görüşmek istemiyorum ,çok kırdınız beni ,hepinizi şikayet ettim ..:umursamaz:

ben melis 2 yaşındayken düşünüyorum ,doğana kadar 3 olur ..
,
bende senin gibi yapacam eylülcüm..eylül 3 yaşına gelsin istiyomm..

selam çok işim var ya buraya uğrayamıyorum bileee:((
yaşlar konuşulmuş ben henüz 23 yaşındayım 2010 da 24 olacağım bende yağmnur 2 yaşına gelsin yapıcam hemen en fazla çekeceğim zorluk 3-4 sene olacak aslındaa eşime kalsa hmen yapaczğızdaaa ya ben yaşıma şuan için iki çocuğu yakıştıramıyorum:((( ama habersiz gelirse de neden olmasınnn

zamansız bi bebek bana göre değil..ben önceden planlayıp proğramlamalıyımm..folik asitimi faln kullanmalıyım..dişlerimii falan baktırmalıyımm..öyle aniden gelirse..annesini şoka sokar valla...kaydirigubbakcemile

ya sorma canım nazar mı ne ben bilemedim ama senin gibi aynen çok sinirliyim şuanda ama bir taraftan gülüyorum
doktorumu aradım hemen gel dedi ama gidebilecek miyim bilmiyorum izin alamayabilirim bir bakayım nasıl olacak

bi oku üfle meleğim..kötü bulutlar dağılsın şöyle...

yeni topik hayırlı olsun kafam allak bullak oldu konuyu ordan okudum falan sanırım artık bu tür topikleri onur üyeleri falan açıcak sanırım çünkü temmuz annelerinde de kazen açmış kk aldığı bir karar olsa gerek

hepinize merhaba baş ağrıları başladı bugün çok kötü ağrıyor beyazmelekçim sende bir kurşun falan döktür tatlım yaw nazarlar değidi güzel arkadaşımıza
emzik kullanmamamın rahatlığını anladım bende bu arada ay kayboldu ay yere attı git yıka düşer ağlar uyanır öff ne zor iş be iyiki kullanmımışım hiç 2.cisindede kullanmayı düşünmeyim bari

krikitosim ben emziğin çok rahatlattığını düşünenlerdenim..ben açıkçası çok rahatlığını yaşadım..ama artık yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıyorumm....

iyi gecelr kızlar
huysuz kızım 21.00 de gömdü kafasını yastığa bizde kocişimle keyif yapıyoruz aklım sizde kaldı bi bakayım dedim
ya valla bende ikinciyi yapsam diyorum aslında çünkü aklımda gerçekleştirmek istediğimşeyler var en fazla 3 sene çekerim şuan uykusuzluğa ,yorgunluğa alıştım nasılsa ee bakıcı derdim de yok napsam tekrar hamile mi kalsam yaaaa

Back
X