- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #50.761
maytap kafa sizin buderus kafayı çöplük kralı yap yok ona tazminat falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
andiş sen nasıl yapıosun sağıp mı bırakıyorsun eve benimkide bana yapışık geziyor her yerde bluzüme yapışıp açmaya çalışıyo eşşek çalışmayı düşünüyorum nasıl bıraktırıcam bilmiyorum beyazmeleğin bi bakıma da güzel kendiliğinden bırakmış böyle kötü bi ayrılığı yaşamak durumunda kalmamış heryerden duyuyorum salça sürenler limon sürenler vs vs ablam anlatıyodu onlar ağlıo ben ağlıodum bırakırken die kötü bi durum
gülizcim yer olmam mı sana hemde en kralından :d
beyazmelekçim artık emmiyormu ilginç geldi bana da durduk yere neden ki acaba doktor neden olduğuna dair bişey söylemedi mi tama 13 emmiş olması yeterliymişte neden durduk yere böle bişey yapmış
ya maytapcım şu imzanı kaldırsan diyorum ,koca sayfayı kaplıyo tek başına be yavrum ,düz şekilde yazsan ,biz anlarız yine senin etiket bastığını..
ne güzel meleğim..kendiliğinden bırakmışş..eymen oğlan büyümüş annesi anlasanaaa :))valla doktora göre gayet normalmiş herhangi bir neden olmasına gerek yok yani
amin
amin
amin
amin
amin
amin
amin
amin :roflol: :roflol:
dimi doktorda gerek yok dedi ama bana hala sanki bişeyler eksik gibi geliyor tuhaf oluyorum
evet canım benim de en büyük korkum oydu ki oğluma kıyamam hiç nasıl bıraktırıcam diye düşünürdüm ama allahtan öyle bir sorunumz olmadı memeyi gördüğü zaman gülmeye başlıyor eliyle işaret ederek bişeyler anlatıyor bana sanırım ben küçükken bundan emiyordum diyor :roflol: ama artık büyüdüm emmeyeceğim diye kafa tutuyor kaydirigubbakcemile3
sanırım yasminin dediği gibi kendini hazır hissetti artık gerek yok diye düşündü
Kızlar Çilek nerelerde?
tatlım ben bankada sağıyorum , günde 4 kere sağıyordum sonra üçe düştü sonra ikiye şimdi ise sadece bir kere sağıyorum.. eve gider gitmez benim boynuma atlayıp mama diyor , hemen yatak odasına geçiyoruz , ellerimi bile zor yıkıyorumbi yarım saat emiyor.. sonra gece uyurken , sonra gece saat başı uyanıp emiyor..
hafta sonu tam bir rezalet , alışveriş merkezinde , arkadaşların evinde , restoranda canı ne zaman isterse meme ver diye bağırmaya başlıyo , tüm alışveriş merkezlerinin bebek odalarını ezbere biliyorum sayesinde( çok sıkıldım artık , bunaldım ama bırakmıyor çok seviyor..
her gece eşimle tartışıyoruz dayan biraz daha diyor ama benim dayanacak gücüm kalmadı mafoldumben