- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #50.781
offf ezeli seyrediyorum pzartesi seyredemedim
ezel nasıl döt etmiş ama eyşan taltağını
ezel nasıl döt etmiş ama eyşan taltağını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
andına benım oglumu anlatıyorsun
gece gunduz benı gordugu her yerde meme dıyor
hafta sonu ozellıkle cok yoruyor meme derdı
gıdecek yer sorunumuz olusuyor bu yuzden
ve ben ne zaman kesebılecegımı bıle kestıremıyorum
beyazmelek demek kı kendısı bırakmak ıstemıs canım
buyudum dıyor oglun sana annesı
ne güzel meleğim..kendiliğinden bırakmışş..eymen oğlan büyümüş annesi anlasanaaa :))
yasminim çilekte yok, estelde yok kaç zamndır..
eylülde emmeyi çok seviyo ama gezmeye gititkmi nedense istemiyo..gezmekten yemeği unutuyo, kime çekmişse...:)))
ama geceleri aynı batu gibi saat başı emiyookafamçokkarıştı
meleğim tuna da beni kendiliğinden bir anda kesti...11 ay kadar emdi..isterdim biraz daha o istedi kestik..ama rahatladım sonrasında demmekki doymuyor muş ki süte geçince uykuları da düzene girdi..
burada da hava sabahtan buyana felaket esiyor...yağdı yağacak..3-4 gün yağış gösteriyor bakalım
Gülizim özelden sana mesaj attım.Bilgilerine sunuyorum...
Gülizim özelden sana mesaj attım.Bilgilerine sunuyorum...
alemsin hilalimmm:roflol::roflol::roflol:yasmin gülizin özeline girince bizde kıskandık meleğin özeline girdik minikciğim...
ayy alemsiniz kızlar valla selam bu arada geçmişi okumadım son sayfaya baktım artık oğluşum uyuyor inşallah uyur salla salla benim bile nevrim döndü anca uyudu bütün gün uyutmasam uyumıycak velet ama mızmızlığımızıda yapmadan etmiyor hani...
izmir bugünlerde çok kasfet dolu (hep karanlık hep karanlık yeter artık yeter)alışkın değiliz güneşsiz havaya fena bozdu beni ışıksızlık yedim kafayı evde patlayabilirim heran arkadaşım çağardı ona bile gidemedim yağmurda bin taksiye in tekrar çamur falan ıyy güneş açsınnnnnnn
ayy alemsiniz kızlar valla selam bu arada geçmişi okumadım son sayfaya baktım artık oğluşum uyuyor inşallah uyur salla salla benim bile nevrim döndü anca uyudu bütün gün uyutmasam uyumıycak velet ama mızmızlığımızıda yapmadan etmiyor hani...
izmir bugünlerde çok kasfet dolu (hep karanlık hep karanlık yeter artık yeter)alışkın değiliz güneşsiz havaya fena bozdu beni ışıksızlık yedim kafayı evde patlayabilirim heran arkadaşım çağardı ona bile gidemedim yağmurda bin taksiye in tekrar çamur falan ıyy güneş açsınnnnnnn