2008 Kasım Anneleri

zeyna 18'lik çıtır resmini faceden yayınladın milletin gözü gönlü açıldı..bizim gözümüzün canı yokmu???buraya niye koymadın hııııııı:)))))))))))))))))
aradan zaman geçti fakat unutmadım....

hava durumları verilmiş..
ben buradan göremiyorum dışarıyı pek ama camdan baktım yağmur yağıyor haramiderede de..
kış çocuğuyum ama kışı sevmem pek.

akşam dişçiye gittik bizde eşimle yeni protezlerim için ölçü vermeye.
dönüşte Pierre Loti de bi kahve ısmarladı eşim.soğuktu donduk ama güzel ve romentikti.
birerde cigara tüttürdük..
ohhhh..
kaan doğduğundan beri gitmemiştik iyi oldu.
son zamanlarda bir araya geldiğimizde genelde birbirimizi yiyoruz.
bayadır güzel bi akşam geçirmemiştik..
seviyorum ben bu adamı yaaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canım kasma kendini bu yüzden.Sen 2 canlısın.Nasıl gidiyo, bulatı falan var mı?

evet canım son sürat devam ediyor bulantılar birde bugün ne hissettim biliyonuz mu?pıt pıt seyrelme oldu karnımda mert te 20 haftalıkken hissetmiştim pıtpıtları ama bunda sezeryanlıyım ya dikişlerin orası hassas dr. daha erken hissedersin demişti ama bukadar erken olcağını hiç düşünmemeiştim neşelendim biran kendime geldim

ayyyy krikitoscum yaaa okurken geçen sene aklıma geldi:)
ne güzel duygular yaaaa..

yok yok kızlar 2.leri beraber yapalım yine..
bence 2012 uygun ne dersiniz?
2.yi isteyenler..:)))

azoşum hoşgeldin şekercim ne ii gelmiştir yalnız kalmak gerçekten bizde birbirimizi yiyoruz ömerle bi dk bak çocuğa sen bak öle böle didişiyoruz arada yalnız kalmak lazım bizim şuana kadar bi evlilik yıldönümünde annemler ardaya baktı öle yalnız kaldık o kadar daha da beraber bi yere gidemedik bizimde ihtiyacımız geldi sanırsam :D

ayyy yapalım demeyin looo cnm çekiiiii bende istiyom ama biraz çalışiiimde hem ben hemde durumları biraz toparlıyalım şuan olsa şuan yaparım hem arda da bir yaşında daha ii olur ama işte çalışmam lazım şuan çöküşteyiz

ayyyy krikitoscum yaaa okurken geçen sene aklıma geldi:)
ne güzel duygular yaaaa..

yok yok kızlar 2.leri beraber yapalım yine..
bence 2012 uygun ne dersiniz?
2.yi isteyenler..:)))

Krikitosum öyle deyince bende bi hoş oldum.Biz 30 ve üstü olarak 2010 kasımdan sonraya alsak.Yani proje temel atma olarak diyorum.

Krikitoscum bulantılı hamilelik ne zordu.Şimdi hatırlıyorum ilk aylarda ağlardım bulantıdan. İstifar etmezdim ama bulantıdan isyan ederdim.Allah yardımcın olsun güzelim...

evet sedacım bizde çocuk yüzünden hep tartışıyoruz:(
hiç anlayış göstermiyolar..
iyi oluyo böle arada..

canım bizde ev aldık haberin varsa..
biraz toparlanmamız lazım.
o yüzden diyorum 2 sene beklemeliyim..
hayırlısı..

Back
X