2008 Kasım Anneleri

selamlar ben geldim yine hihoyyyt

eşim cumaya gidecekti evde kimse yoktu diye erken çıktım bugün öğle arasına eve gittim Eymen2de uyuyor bende vurdum kafayı yattım oohhh mis gibi uyumuşum 1 saat sonra eymende kalktı babamız da gelmiş zaten yemeğimizi yedik geldik :lepi:

maytabım hastamız var yaşlı onu ziyarete geldik mecbur bi bakiim dedim düşünün ordan ble nete giriom yuhh bana demi :) yabancı değil neyseki
eylülllllllllllll beni ara anam yoktun merak ettim 5-6 gibi eve dönücem evdende arayabilirin
azocum cumartesi öğlen buluşuyoruz 1-2 gibi tatlım

ohh buluşun bakalım bizde buradan size özenelim yaa ama olmas kii
beyazımmeleğimin hediyesini gönderdim geldim bi de kendime bişeler aldım
karnım açıktı bişeler yiyim bare

selamlar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar,
bende oğlanlar uyurken hediyemizin resmini koyayım dedim..
şimdi sıra bebiş enlerindemi maşallah size..oğluşlarımı en tatlı ikizler enine koymöuşunuz teşekkürler..ama bende enler arasında bazı yerlere ekledim a.s keremimin çapkınlıkta üstüne yok geçen gezemede yine arkadaşın evine gelen komşu kızını giderken bırakmadı ağladı arkasından kız kucağına aldı sakinleştirdide öyle gitti.. zaten önceden arkadaşın kızın öpmüşlüğü var resmini koymuştum kasım miniklerinin resimleri arasında olacak sanırım..kerem bey hiçkimseyi yabancılamaz çok güleryüzlü...

En güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek) ve de Çitos'un oğlu Batuş - Arda (Seda)

En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )

En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve ılke Deniz ( Denizanası), çağan (cagancuk)

En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : Derinin oğlu Buğrişko

En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )-Andina (Batuş) - ömer kaan (bence iri değil uzunlar) Kaan (Nazlımelek)

En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos ) ve Emiralp (Minikkalimero)-Buğra (Derin) - Mert Efe (Yağmur77)

En TEMBEL kasım erkek bebeği: MEHMET AKıF-ANIL-KAAN(nazlımelek)

En karizmatik Kasım erkek bebeği: Batu (Andina) ve Mehmet Akif (mmmf)-Deniz (Çilek)

En bonus kasım erkek bebeği: Yiğit Efe (ZEyna), ömer kaan (azo) kaan (nazlımelek)

En cooll kasım erkek bebeği : batu (andina)

En güler yüzlü kasım erkek bebeği: batu(çitos) ilke deniz (denizanası) kerem(nazlımelek)

En çapkın kasım bebeği: Kerem (nazlımelek)

En fırlama tipli Kasım erkek bebeği: Emiralp(minikkalimero) - Tuna (diloks) - oğuz Emre (dilekgoksuzoğlu) - Deniz (Çilek)

En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira ve Zeynep Ceylin- Yağmur (Lavinya)

En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta ) banusu

En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )

En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Eylül (Asortie)-Duru(Mysever), duru(lelal) piraye

En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)-Kesinlikle

En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )-Piraye

En güzel kasım kız bebeği : HEPSı

En güzel gözlü kasım kız bebeği: Zeynep Ceylin (h.mine) ve Banusu (Julianne)

En tontiş yanaklı kasım kız bebeği: Eylül (Icır)

en Erkekimsi kasım kız bebeği: Eylül (gülizgül)

En güler yüzlü kasım kız bebeği: piraye, banusu,yağmur

En tembel kasım kız bebeği: Eylül(ıcır)En tatlı cadı kasım kız bebeği: Duru Okyanus (Saphira)Eylül (gülizgül) annesinin jimnastik hareketlerini tekrarlaması nedeniyle öyle düşündüm, duru (lelal) koltuklara tırmanan ilk kız bebeklerden sanırım.

vee en tatlı ikizler: Tabikii Kaan&Kerem (Nazlımelek)

Son düzenleme:
Asortim buluşma ayarlamaya çalışıyorum.Benim eve gelin diyorum.Çocuklar evde rahat oynasınlar. Icır , Hilal gelirler herhalde.Sen de olursun.Diğer annelerden Elifdem yoğun sanırım.Beklerim valla.Ayarlayalım otururuz bi hafta sonu:))

Back
X