2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar..
kötü bi hafta sonu geçirdim..çok hastayım çokk..hasta hasta da işe geldim bugün..
ishal ,kusma, midemi üşütmüşüm..çok kötüydüm..şimdi biraz daha iyiyim ama elimde ayağımda hiç can yok..sanki üstümden buldozer geçmiş gibiyimm..
cumartesi gecesi acile gittik..orda bi iğne yaptılar..iğnenin yeri hastalığımdan daha çok canımı acıtıyo..resmen sağım tutulmuş..iğneyi yapan gece gece niye geliyonuz diye saplamış gitsin...
benden böyle kızımla kocişim iyi allahtan..neyse onlar hasta olmasında ben iyileşir giderim..
bu arada hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun..

günaydın arkadaşlar..
kötü bi hafta sonu geçirdim..çok hastayım çokk..hasta hasta da işe geldim bugün..
ishal ,kusma, midemi üşütmüşüm..çok kötüydüm..şimdi biraz daha iyiyim ama elimde ayağımda hiç can yok..sanki üstümden buldozer geçmiş gibiyimm..
cumartesi gecesi acile gittik..orda bi iğne yaptılar..iğnenin yeri hastalığımdan daha çok canımı acıtıyo..resmen sağım tutulmuş..iğneyi yapan gece gece niye geliyonuz diye saplamış gitsin...
benden böyle kızımla kocişim iyi allahtan..neyse onlar hasta olmasında ben iyileşir giderim..
bu arada hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun..

gunaydın hatunlar
berbat bır 3 gun sonrası yıne ısımın basındyım
yorgunum
gecmıse bakamıyorum 3 gun amma konusmussunuz
umarım bır sorun yoktur

geçmiş olsun kızlar ne oldu böyle... kendinize iyi bakın...

günaydın herkese valla neoldu böyle herkese yaa dikkat edin anam ki,mi okusam berbat gün geçirdim yazmış neredeyse asortie hariç hemde gece:D
geçmiş olsun herkese

Gülizim geçmiş olsun valla bu hafta sonu ne oldu hepimize böyle ya : (
Bitsin şu hastalıklar bizi rahat bıraksın mümkünseeeeee ...

Seda sana diyorum huuuu telin niye kapalı yavrimmmm??

Tüm fıstıklara günaydın.Gülbeşeker senin oğlanlar ikiz mi? Ayırca iyi vakit geçirmişsin biz tüm hafta sonu eve kapandık.Bir tek cumartesi dışarı çıkmak sayılırsa hemen oturduğum binanın yanındaki parka çıktık o kadar.

Gülizcim,Maytabım sizlerde de çok çok geçmiş olsun.Ama hasta halinle bile komiklik yapabiliyorsun ya alemsin canım ya.İğneci demek kızdı sapladı ha.Hala gülüyorumsırnaşık şey

Yaa bu 2009 Kasım anneleri nekadar aceleci daha bir ayları geçmeden hemen zayıflama telaşna düşmüşler.Bide ara ara girip okuyorum.Hemen hemen hepsi çıldıcağım diye başlıyor sinirlerim altüst diye kapatıyor.Çok sabırsızlar çok.Ya kızlar bizde aç çekmedik ama hiç böle konuştuğumuzu hatırlamıyorum

günaydın kızlar kötü 2 günün sonunda yine hafta içi malesef bu hafta sonu arabamız tamirde olduğu için hiçbişey yapamadık zaten eşimin ablası bugün dönüyo amerikaya onunla geçirmemiz gerkiyordu sabahtan akşama kadar eşimin dedesindeydik hafta içi pek çıkılmıyor zaten haftasonunu beklerken yine evde oturdum hemde kendi evimde değil neyse yine bekleriz haftasonunu
bugün çok miğde bulantım var bu saat oldu kahvaltı bile edemedim bulantılardan hafta içleri merte yemek yedirirken çok zorlanmaya başladım keşke kendisi yemek yiyor olabilseydi yada herşeyi yeseydi mızmız oğlum bulamaç yiyor hala oda beni mahvediyor.

Yaa bu 2009 Kasım anneleri nekadar aceleci daha bir ayları geçmeden hemen zayıflama telaşna düşmüşler.Bide ara ara girip okuyorum.Hemen hemen hepsi çıldıcağım diye başlıyor sinirlerim altüst diye kapatıyor.Çok sabırsızlar çok.Ya kızlar bizde aç çekmedik ama hiç böle konuştuğumuzu hatırlamıyorum

Aynı şey benimde dikkatimi çekti.Hiç hoşuma gitmedi.Aynen ya.Bu ne acele yaa.

Gülizim, Maytabım geçmiş olsun.Sanırım Anıl annesine bulştırdı hastalığı.Hapşurmaya başladık:(

günaydın kızlar...
evet çookkk yorucu ve sinir bozucu hafta sonundan sonra bende işimin başındayım..
aysu çok hasta:(((ateşi var..burnu akıyor..öksürüyor..uyumayan sıpam bu seferde bu sebeple hiiiçççç uyumadı ve ben bitmiş haldeyim:(((ne zaman düzene girecek bu kızın uykusu yaaaa...daraldım daraldım daraldım:((((neyse bugünümüzede şükür olsun diyim...
gülizsanada çok geçmiş olsun canım...acil şifalar diliyorum:((

pofff canım cok sıkkın
sabahtan berı bırseyler okuyorum ama aklımda ne kaldı bılmıyorum
oylece bos bos bakıyorum resmen

bugun bıtecek mı hatta bu hafta nasıl gececek hıcbır fıkrım yok
oglusum hafta sonu 6. dısını cıkardı genelde keyıfsızdı
bız kocısle bozuguz bırbırımıze
ve burnum hala tıkalı

tünaydın kızlar

öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun

ne bu mutsuzluk ya hasta olanlar dışında birde mutsuzluk hakim olmuş buralara, hadi bakalım toparlanın, yeni yıl geliyor, yeni seneyi böyle karşılarsak böyle sürer gider haberiniz olsun, evet hepimiz yorgunuz, uykusuzuz ama hepimizin bu yorgunluğunun nedeni birer küçük mucize, onlar için herşeye değer biliyorsunuz, hastalıkta olacak tabi allah dermansız dert vermesin, lütfen bebişlerinizi düşünüp mutlu olun azcık, umarım bu söylediklerimden rahatsız olmazsınız, hemen silerim isterseniz

bizimde bugün aile boyu kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle geliriz

Tüm fıstıklara günaydın.Gülbeşeker senin oğlanlar ikiz mi? Ayırca iyi vakit geçirmişsin biz tüm hafta sonu eve kapandık.Bir tek cumartesi dışarı çıkmak sayılırsa hemen oturduğum binanın yanındaki parka çıktık o kadar.

Gülizcim,Maytabım sizlerde de çok çok geçmiş olsun.Ama hasta halinle bile komiklik yapabiliyorsun ya alemsin canım ya.İğneci demek kızdı sapladı ha.Hala gülüyorumsırnaşık şey

yok bacım benim oğlanlar ikiz değil aralarında günü gününe iki yaş var...cüneytim büyük karaböcüğüm küçük....

yasmın sana ve kuzuna gecmıs olsun canım

denızanası kucuk mucızem ıcın dunyaları verebılırım
sozlerınden alınmak yerıne uzerıme dusenı almaya calısıyorum ama
canımı cok sıktıkları ıcın cok fazla hayal kırıklıgına ugruyorum
yenı yıla kesınlıkle boyle gırmek ıstemıyorum ama dayanma gucum de bır yere kadar dayanıyor ıste

Back
X