- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #52.161
valla üzülmedim desem yalan olur arkadaşım ama napalım nasipgünaydın kızlar :sm_cool:
herkes iyidir umarım hasta olan bebişlerimz ve annelerimiz varsa öncelikle geçmiş olsun, geçmişe bakamadım bugün zaten çok alıntı yapınca Eylülüm kızıyor kaydirigubbakcemile3
yine de dayanamadım ilk sayfada saphişimin yazısını gördüm ki önce ona yazacaktım zaten iyi oldu
dün çok güzel bir tatil geçirdim hava çok kötüydü yağmurluydu ama yine de çok güzeldi Aydın'a gittik forum'a biraz alışveriş yapalım dedik oğluşuma ciciler oyuncaklar aldım yine dayanamadım zemuszemus kendime de bişeyler alacaktım ki asıl amacım oydu ama bişey beğenemedim nedense ama kocişim bana süper bir sürpriz yaptı kızlaar, yılbaşı hediyesi olarak laptop aldı dün ay çok duygulandım ve çok mutlu oldum hihoyyyt canım kocişim benim geçen hafta cep telefonu almıştı yılbaşı hediyen bu artık başka işey alamam demişti ben de itiraz etmiştim gerçi ama laptop alacağını düşünmemiştim ben ona kırmızı iç çamaşırı takım al yada gecelik al diyordum :kedi: dün akşam dönerken diyorum iç çamarışım ne olacak allah gözünü doyursun karıcım diyor kaydirigubbakcemile3 ben de hee dedim neyse fazla yüklenmeyeyim oda sevgililer gününe kalsın alkisalkisalkis
artık sizlerle akşamları evden de görüşebileceğim daha net bağlantımız yok ama yakında onu da alırız inşallah ev telefonum yok zaten onu istemiyorum yaa vınn yada vodafone istiyorum tatillerde falan da götürebileyim diye bakalım biraz araştırmak lazım sanırım
safişim sana pazar günü haber veremedim çünkü kuzenler aramadı dün akşamüstü aradılar geleceklermiş yılbaşı akşamına o yüzden gelemiyoruz canım yaa mafoldumben aslında çok istemiştim niyetlenmiştim valla ama dediğim gibi epeydir görümediğimiz içinde reddedemedim kusura bakma canım sende lütfen, yok yere seni de ayaklandırdım valla o menü reddedilemezdi ama işte hatırlı kişiler geliyor kaydirigubbakcemile3
hatta dün akşam yine buradaki arkadaşlardan biri aradı yılbaşına bizde toplanıyoruz hadi sizde gelin dedi dedim böyle böyle kuzenler gelecek amaan ekiverin onları diyor dedim onları ekebilsem zaten gideceğim yer belli izmir diyorum![]()
laptopınıda güle güle kullan,benimkini de eşim doğumgünü hediyesi almıştı kasımda yalnız benimki evlilik yıldönümüne de girdi,ikisini birden çıkarttı eşim,doğumgünümle evlenme yıldönümüm arasında 1 hafta var da :)) bundan sonra akşamlarıda yazışırız artık opuyorumnanaktan
canımm çok geçmiş olsunn kıyamam yaaa off o kan verme işi çok zor oluyorr :sinifsinif:selam güzeller
oğlum dün gece saat 1 itibari ile alev alev yanmaya başladı ve sabaha kadar mızır mızır yandı kuzum
sabah doktora götürdük 3 tüp kan vardik çişimizi hala veremedik neden yapmıyo anlamadım
offf offf 1 aydır iyi gidiyordu ne oldu gene anlamadım gözüne bakıyorum ama yok gene oluyo gene oluyor
kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum onlara bişi olmasın ben toplarım
evet bende bunda karar kıldım kibar - sade- tarz kenarlarındaki kabartmalar gonca gülll
akşamki duru hanımla raundunuz nasıldı ?
güle güle kullan şimdiden takımını
raund olayına da çok güldüm kaydirigubbakcemile3 dün akşam banyo ve uzunca suyla oynama olayından sonra 1 kase mamayı yedi ve 23.30 da uyudu,ohhh derken 00.30 , 01.30 ,ve sonraki saatleri hatırlamıyorum 5-6 kez kalktı.en son sabah 11.30 du sanırım yine kalktı,yanıma aldım gözümü açamadım,sonra bi baktım o da uyumuş 14.00 de kalktık kaydirigubbakcemile3 biraz sonra da mmmf im aradı;'Seçil Hanım?' diye ehehe ne güldüm ona da kaydirigubbakcemile3 böyle işte cnmcım.bakalım bu akşamda aynı saatte uyutabilecekmiyim ama bu kez uyanmasın yaa lüffeeenn kafamçokkarıştı