2008 Kasım Anneleri

iyi geceler gzeller ayy kafamı çarptım ve şişti kafam yaa çok acıyo
lelealim geçmiş olsun canımcım kuzudan ayrısın demek ayy ne zordur senin için
ama dinlenirsin geceleri hiç değilse kuzu emin ellerde nasılsa
kimse kalmamış bende yatiim barime

zeynacım 2. raund başarısız canım.banyo ve mamanın arkasından tam 50 dk ayağımda salladım ve neticede uyudu,sadece 15 dk sonra uyandı.bir o kadar daha emzirdim ve salladım,bu kez uyumadı anam.naptıysam uyumadı.şu anda da yanımda bıcırdıyo,anlatıyo bişiler.ama pes etmicem bu akşam başarısız olmuş olabilirm ama yarın akşam ve sonraki akşamlar aynı saatte devam edicem,uyumasa bile bir süre sonra öğrenir diye umut ediyorum.yoksa boşa mı kürek çekiyorum.eşim boşa üzüyorsun kendini diyor

evet deniz annem 23.30 dan ertesi gün 14.00 a kadar uyudu ama uyanma sayısını unuttum artık ve tekrar uyuma süreleri de bazen hemen bazen uğraştırıcı oldu.bugün akşam 19.30 da uyudu 21.00 da uyandı.sonra da 12.20 de uyudu 12.35 te uyandı ve hala uyanık

günaydın kızlar
berbat bi rüya gördüm
kocam ölmüş ve bunu bana birisi mesajla bildiriyor kimse o akıllı
kahroluyorum perişean oluyorum yaa Allah göstermesin uzun ömürler versin hastaneye gidiyorum son kez göriim kokliim diye başta göstermiyolar temizlememiz lazım diye mehmet akif falan var yanımda biri daha var ya benimannem ya annesi görüyorum sonra falan uzun uzun bişeler gördümuyandımlavaboya kalktım geldim sarıldım sıkı sıkı öptüm onu yokluğu ne acı hayırlara gitsin rüyada bile öyle
sonra bi süre uyuyamadım uyumuşum rüyanın devamını gördüm ay çok kötüydü valla güzel bişey olsa devamı gelmez
geçen gün konuşuyodukta burda bi abi var çok hasta artık bekliyolar karısı napıcak falan dedimde maaş alır devletten 10 seneyi doldurduysa falan dedi sonrada merak etme ölürsem maaşını alırsın dedi
bende dalga geçtim aa o zaman gözün arkada kalmasın babamdanda alıcam rahat rahat geçiniriz sen ölmene bak dedim ona da içim bi hoş oldu ne biçim konuşuyorum diye sanırımokonuşmanın etkisiydi kötüydü yaa
sabah anlatıyorumda hatun sen habire uzatıp duruyon ömrümü kazık çakacam he dedi delüü

günaydın günaydın

lelalim sen hala hasta mısın yaw :) ben nedenini biliyorum ama söylerim sana sonraaaa

beyazmeleğim geçen face de bana ms atmıştın sanırım dimi? neden bilmiyorum ama facebook'un messengerı benim lap topu kilitliyor ve ben hiçbirşey yapamaz oluyorum , özellikle de o sırada bilg. başında değilsem geri geldiğimde sadece aşağıda yanıp sönen bir isim görüyorum ama bilg. felç olmuş oluyor.. yani tatlım yanlış anlama cevap vermedim diye , ne yazdığını bile göremedim bu akşam vakit olursa o uygulamayı kaldırıcam zaten :)

gunaydın
zorlu bır geceden cıktım uykusuzum
ben de uyumak ıstıyorum artık yaaa

mmf allah ruyanı hayırlara cıkarsın canım
omru uzar ruyada olu gorulen kısının derler pek anlamam ama allah ayırmasın sızı

lelal cok gecmıs olsun ama bence tez vakıtte doktora gıtsen cok daha ıyı olacak canım

saphıra kolay gelsın canım
ıstıkrarla devam et bır zaman sonra basarılı olacaksındır

ben ozelıme hep bakıyorum ama hıc bır sey yok
bu ozelde neler yazıyor herkesın yawww

zeynacım 2. raund başarısız canım.banyo ve mamanın arkasından tam 50 dk ayağımda salladım ve neticede uyudu,sadece 15 dk sonra uyandı.bir o kadar daha emzirdim ve salladım,bu kez uyumadı anam.naptıysam uyumadı.şu anda da yanımda bıcırdıyo,anlatıyo bişiler.ama pes etmicem bu akşam başarısız olmuş olabilirm ama yarın akşam ve sonraki akşamlar aynı saatte devam edicem,uyumasa bile bir süre sonra öğrenir diye umut ediyorum.yoksa boşa mı kürek çekiyorum.eşim boşa üzüyorsun kendini diyor
pes etme tatlım zamanla düzene girecek
eşin için sölemesi kolya gecesi gündüzüne karışan sensin
selam kızlar
gözlerim yaım açık önümde ballı limonlu ılık suyum ve sümüklü mendilim ile bildiriyorum
ben hala çok kötüyüm
bugün resmen iyice azdı bu hastalık
aksi gibi işler de yoğundu kaçamadım bir türlü iş yerinden
yarın sabah hala böle olursam doktora gidicem
üzerimden resmen tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi
Duru yu da 2 gündür annanede bırakıyoruz ona bulaşmasın diye
dün hatta hiç gitmedim yanına
bugün gördü bir çıldırdı
ama oynayamadım bile kızımla
doğru annemin odasına geçip yattım biraz
sonra da uzaktan maske ile izlemeyle yetindim
cimcimede inadına yanıma gelip cici yapıp sevio öpmeye çalısıyor
artık dayanamadım ve kaçtım resmen evden
off ne zaman iyileşicem ben
yılbaşına böle girmek istemiyorum :(

geçmişe baktım ama üstünden
zeyna azo geçmiş olsun kızlar size de
denizannem sizin kontroller de iyi geçmiş aman
eylülcüm bizde de aşıdan sonra ateş falan olmadı gayet rahat atlattık aşıyı
mmf senin neyin var kuzum darlandım yazdımşsın sanki
kalimero sen de barışmışsın eşinle yapmayın böle sokmayın bu kadar kırgınlık aranıza ilerde daha büyük şeylere sebebiyet vermesin bu küçük kırgınlıklar ..bilirsin erkekler de biriktirirler
beyazmelek eşinin inceliği ne güzel olmuş sana güle güle iyi günlerde kullan laptopunu
başka ne vardı hatırlamyıyorum
mendilim (koca bir rulo tuvalet kağıdı ) ve ben yatağa gidiyorum zaten :(
geçmiş olsun tatlım grip fena havalar fena umarım en kısa zamanda atlatırsın
günaydın kızlar
berbat bi rüya gördüm
kocam ölmüş ve bunu bana birisi mesajla bildiriyor kimse o akıllı
kahroluyorum perişean oluyorum yaa Allah göstermesin uzun ömürler versin hastaneye gidiyorum son kez göriim kokliim diye başta göstermiyolar temizlememiz lazım diye mehmet akif falan var yanımda biri daha var ya benimannem ya annesi görüyorum sonra falan uzun uzun bişeler gördümuyandımlavaboya kalktım geldim sarıldım sıkı sıkı öptüm onu yokluğu ne acı hayırlara gitsin rüyada bile öyle
sonra bi süre uyuyamadım uyumuşum rüyanın devamını gördüm ay çok kötüydü valla güzel bişey olsa devamı gelmez
geçen gün konuşuyodukta burda bi abi var çok hasta artık bekliyolar karısı napıcak falan dedimde maaş alır devletten 10 seneyi doldurduysa falan dedi sonrada merak etme ölürsem maaşını alırsın dedi
bende dalga geçtim aa o zaman gözün arkada kalmasın babamdanda alıcam rahat rahat geçiniriz sen ölmene bak dedim ona da içim bi hoş oldu ne biçim konuşuyorum diye sanırımokonuşmanın etkisiydi kötüydü yaa
sabah anlatıyorumda hatun sen habire uzatıp duruyon ömrümü kazık çakacam he dedi delüü
hayırlara gelsin gülüm üzülme mutafa eniştenin dediği gibi ömrünü uzatmışsın hepinizi gömer öle gider :roflol:
andiş özeline baksana tatlım
bende bakıyom özelime hiç bişi yokkk :çok üzgünüm:

günaydınnnn
gecemiz güzel geçti ama şu çiş olayı hala olmadı alamadık bi numune gidip sölecim dr. napayım durmuyo balıkta poşet yaaaa
asorticim geçmiş olsun nereye vurdun gülüm kafayı ?

andiş yaa o face uygulaması son günlerde benim pcyide kitliyo 5-6 saniye sonra açılıyo ama bende oturumu kapa diyorum ama nafile faceden gelen mesajlada kitleniyo aynı şeklide discoveryyi tamamenmi kaldırıcaksın yoksa başka formülü varmı

valla zeynacım bu gidişle öyle olacak galba çünkü 2-3 ayda bir görüyom adam gidiyo bilinçaltımı nedir
sabah dedim zaten ben habire senin ömrünü uzatiim sen sakın uzatma napıcaksan benden sonra:P

dun aksam haberlerde 1 yıllık evlı bır kadının 2,5 aylık bebegıyle sobadan cıkan gaz sızması sonucu oldugu haberını ızledık
esı aksam eve geldıgınde ıkısını de nefessız yatarken bulmus
dugun fotolarını ve bebeısın fotosunu falan gosterdıler cok acıydı

esıme baktım onun da gozlerı dolmustu
ınsan ne yapabılır kı bu durumda cok zor dedım
ınsan aklını kaybeder o manzarada dedı
allah kımsenın yuvasını dagıtmasın

Back
X