2008 Kasım Anneleri

H.mİne bence zeynep ceylİnİ gÖtÜrme canım durur neden durmaısn zİra hasta olur bebİŞle dıŞarı Çıkamayacaksın canım nasılsaaa:(

ya annemde durur durmasınada cuma sabahı çıkıp pazar akşamı anca döneriz çok uzun bende duramam gibime geliyo onu götürürsemde gönlümce eglenemiyecegim apaçık belli şöyle biraz daha büyük olsa ne olurdu ki

Beyazmeleğim Anıl daha iyi.ığneleri bitti, doktor antibiyotiğe gerek yok şimdilik dedi.Ağız kuruluğu falan var.Gece pek uyumadı.Bu arada yürümesini ilerletmeye çalışıyoruz.Gelişimini gördükçe heyecanlanıyoruz.Akşam eve giderken hevesle gidiyorum.Anıl da kitaplarına bakıp aaba diyo araba yani. Dün kuzeni vardı bizde.2 yaşında Zeynep ismide.Ağladı zeynep bi süre.Oğlum zeynep ne yapıyo diyorum. Üüüüü diyo yüzünü buruşturarak.Taklitlere başladık:)))

Çitosum geçmiş olsun canım, grip mi olacaksın yoksa.Vitamine yüklen canım ya.Dinlen biraz.Bugün benden izin sana:))

Beyazmeleğim Anıl daha iyi.İğneleri bitti, doktor antibiyotiğe gerek yok şimdilik dedi.Ağız kuruluğu falan var.Gece pek uyumadı.Bu arada yürümesini ilerletmeye çalışıyoruz.Gelişimini gördükçe heyecanlanıyoruz.Akşam eve giderken hevesle gidiyorum.Anıl da kitaplarına bakıp aaba diyo araba yani. Dün kuzeni vardı bizde.2 yaşında Zeynep ismide.Ağladı zeynep bi süre.Oğlum zeynep ne yapıyo diyorum. Üüüüü diyo yüzünü buruşturarak.Taklitlere başladık:)))

Çitosum geçmiş olsun canım, grip mi olacaksın yoksa.Vitamine yüklen canım ya.Dinlen biraz.Bugün benden izin sana:))

ah taklitçi papağanlarım benim bunlar yaaa demek üüü diyor ha canım yaa kaydirigubbakcemile3
benimki de arabaya eenn diyor, büyük küçük gerçek araba hiç farketmiyor ama tır,kamyon,otobüs oldu mu değişiyor onlara uuummm gibi bir ses çıkarıyor kaydirigubbakcemile3

minecim çok sevindim böyle bir fırsatınız olduğu için.
bende andişim gibi düşünüyorum.
sıkı giydirir dikkat edersin bişeycik olmaz.
oda temiz hava almış olur.hep evde tıkılı kalıyolar yavrucaklar zaten:(

çitosum çok geçmiş olsun.
burada okadar şevkatli kol varki seni yanlız bırakırmıyız hiiiiiiiçççç?

yasmincim anılın daha iyi olmasına sevindim cnm.
yerim ben onun üüüü diyen ağzını:)

meleğim kaan da çok geç yatmaya başladı artık yaa..
bende senin gibi 9 30 -10 gibi onu uyutup biraz dinleniyodum.
şimdi 11-11 30 hatta bazen 12 yi buluyo uyuması.
gerçi dr.lar bu bile kendilerine olan öz güvenlerinin gelişmesinin bi işaretiymiş uykuyu ve yemeği reddetmeleri.
artık BEN NE ZAMAN ıSTERSEM OZAMAN YERıM,UYURUM diyolar sanırım..
napalım böle böle uğraşıcaz.
sapiş gibi bizimde taktikler geliştirmemiz lazım:)

aynen senin gibi hiç bir yere yetişememekten şikayetçiyim.
bide benim evde yardımcım kayınvalidem var.
offff offf
(kız sana benzedim haaa çenem bi çalılınca amma yazıyom:)))))

H.mine bence gitme canım.Bu hakkını işleri çok yoğun olan bi arkadaşına hediye et.Yazık dinlensin kadın:))))

valla yasmin hiç kimseye devretmem hakkımızı eşime 200 dolara sat bize tatil hakkını demişler kabul etmemiş etseydin hakkımı helal etmezdim valla sana dedim kırk yılda bi şans bize güldü .ben çok bunaldım buna çok ihtiyacım var otel odasından çıkmamak pahasınada olsa gidicem allah nasip ederse en azından 2 gün ekmek elden su gölden iş güç yok gel keyfim gel inşallah hastalık falan olmazda gidebiliriz çok istiyorum

Son düzenleme:
ben geldım
cok yogunum nedense ısler ustuste gelıyor

mınecım cok svındım canım senın adına
bence oglusunu da gotur yanı ben olsam gotururdum
aılecek kısa ama guzel bır tatıl yapmıs olursunuz

beyazmelegım maasallah senın kocıse
yalnız kunefe dedın benım canımı cektırdın
eve gıderken alıp yemem lazım sımdı

cıtosum gecmıs olsun canım
sana sevkat gostermekten baska bır sey yapamayız kı zaten
yoksa senı tanıdıgım cıı bır doktora mı gotursek ne yapsak
aynı senın gıbı onun da batuhan dıye bır oglu var

yasmın sensız hakıkaten sessızlesıyor burası
bır an evvel bıtır ıslerını sahalara gerı don

bi geçmiş olsun diyen yok:((((oysa ne kadar şefkate ihtiyacım varrr:((
janım benim gel bakayım sen benim şefkatli kollarıma :jeyyar: :lepi:
bu arada kızlar içinizde vınn-vodafone yada jet gibi kablosuz modem kullanan var mı? Ve de memnun musunuz hangisini tavsiye edersiniz :uhm:
vınn canım benim tavsiye edebileceğim bu
H.mine bence gitme canım.Bu hakkını işleri çok yoğun olan bi arkadaşına hediye et.Yazık dinlensin kadın:))))
senin gibimi yasmincim yoksa benim gibi 2 çocuklu bir kadına mı yakışır o tatil :icecream:

minecim çok güzel bir hediye ..ben olsam ne yapardım bilmiyorum..

benim durumum da çok zor...tunadan daha 3-4 saat 1 kere ayrı kaldım..onun dışında hiç ayrı kalmadım çünkü bırakacak birisi olmadı yanımda hiç..arada bi 1 saatliğine çıkmıştım babaya bırakp o kadar...

bunu nasıl atlatırım bilmiyorum..kayınvalidemler gelecek baharda ..inş. o zaman alıştıracağım..

çitoosum canım geçmiş olsun...benim de burnum akıyor ya umarım duştan çıktım ondandır.

kalimerocum sana da g. olsun..aft çok kötü olur ya...aman çabuk atlat..

Canım ben tontişi düşünüyorum.Hasta olur diye:)))

yaa tabi tabi hayatım biliyorum ben seni kaydirigubbakcemile3

minecim çok sevindim böyle bir fırsatınız olduğu için.
bende andişim gibi düşünüyorum.
sıkı giydirir dikkat edersin bişeycik olmaz.
oda temiz hava almış olur.hep evde tıkılı kalıyolar yavrucaklar zaten:(

çitosum çok geçmiş olsun.
burada okadar şevkatli kol varki seni yanlız bırakırmıyız hiiiiiiiçççç?

yasmincim anılın daha iyi olmasına sevindim cnm.
yerim ben onun üüüü diyen ağzını:)

meleğim kaan da çok geç yatmaya başladı artık yaa..
bende senin gibi 9 30 -10 gibi onu uyutup biraz dinleniyodum.
şimdi 11-11 30 hatta bazen 12 yi buluyo uyuması.
gerçi dr.lar bu bile kendilerine olan öz güvenlerinin gelişmesinin bi işaretiymiş uykuyu ve yemeği reddetmeleri.
artık BEN NE ZAMAN İSTERSEM OZAMAN YERİM,UYURUM diyolar sanırım..
napalım böle böle uğraşıcaz.
sapiş gibi bizimde taktikler geliştirmemiz lazım:)

aynen senin gibi hiç bir yere yetişememekten şikayetçiyim.
bide benim evde yardımcım kayınvalidem var.
offff offf
(kız sana benzedim haaa çenem bi çalılınca amma yazıyom:)))))

kaydirigubbakcemile3 ee şekerim üzüm üzüme baka baka kararır kaydirigubbakcemile3
yani onların özgüvenlerinin gelişmesi güzelde işte dediğin gibi o zamanda kendime ayıracak vaktim hiç kalmıyor
valla ben bir sürü taktik denedim ama şimdilik sökmedi bak anlatayım iki gecedir ninni söylüyorum benim ona bebekken söylediğim bir ninni vardı epeydir söylemiyordum onu söylemek geldi aklıma yanyana yatıyoruz onu söylüyorum put gibi duruyor dinliyor beni gözlerimin içine bakıyor sevgi dolu benim gözlerim yaşarıyor ağlamaklı oluyorum duygulanıyorum en 10kez söyletiyor susunca kızıyor insan bir uyuklar falan dimi yok öyle dinliyor beni sonrada emziğini ağzından çıkarıp aaa-aaa diyor bana sonrada ikikirdeyerek kaçıyor yanımdan
ayakta sallamyı denedim yok zaten bebekliğinden beri sallanmayı hiç sevmedi yan yana yatıyoruz yok neredeyse beni uyutacak işte öyle kendi isteyince uyuyor artık küçük adamlarımız bunlar bizim

janım benim gel bakayım sen benim şefkatli kollarıma :jeyyar: :lepi:

vınn canım benim tavsiye edebileceğim bu

senin gibimi yasmincim yoksa benim gibi 2 çocuklu bir kadına mı yakışır o tatil :icecream:

Bilmem , hani nasıl uygun görülürse:)))

Kalimerom dönecem yavruş buralara.Ah şu acil işi bitirsem.Çok daraldım valla...

valla yasmin hiç kimseye devretmem hakkımızı eşime 200 dolara sat bize tatil hakkını demişler kabul etmemiş etseydin hakkımı helal etmezdim valla sana dedim kırk yılda bi şans bize güldü .ben çok bunaldım buna çok ihtiyacım var otel odasından çıkmamak pahasınada olsa gidicem allah nasip ederse en azından 2 gün ekmek elden su gölden iş güç yok gel keyfim gel inşallah hastalık falan olmazda gidebiliriz çok istiyorum

Canım şaka bi yana güle güle git.Ben istesem Alplere çıkarım.Sen gidebilirsin tamam:))) Kızını da götür, yoksa tadı kaçar tatilin.Hasta olan evde de oluyo.Ciğerlerine temiz hava çeksin.Bol bol foto v-bekliyos.İlk kayak yapan kasım bebeği:)))

miniğim geçmiş olsun yaa
arıca ben göndereyim sana künefe hayatım sen iste yeterki opuyorumnanaktan

zeynacığım sağol cevabın için şimdi tt nette eve ev telefonu bağlatmadan abonelik oluşturuyormuş galiba yeni yıldan sonra girecekmiş devreye sanırım onu ir bekleyelim dedi eşim onu da biraz araştıralım birini alıcaz artık

diloksum evet senin durumun daha da zor çok alıştınız birbirinize ama mecbur olacak bu işler çalışmak istiyorsan yavaş yavaş alıştırmaya başla

ben de eve kaçıyorum yemeğe kızlar dönüşte görüşürüz

miniğim aft bendede eskiden çok çıkardı.
vitaminsizlikten,aşeklenince , bide kırmızı eti çok tüketince olurmuş.
dut şurubu çok iyi geliyo.
bide klasik mürekkep gibi olan o ilaçlardan..
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir..

yasmin kız sende bize benzedin haaa..
çalış çalış nolacak halimiz?
neyse kısmet olursa ben kökten çözücem bu işi..
şiiit çaktırmayın sonra anlatırım detayları.
iş yerindeyim şuan malum..
belli olmaz..

meleğim ben bikaç kez bebekken kaan a sölediğim ninnileri sölemeye çalıştım yanına yatıp.
nasıl ayağını vurup hıııı diyo..
istemiyomuş.
gülüyorum bende sonra tekrar başlıyom yine aynısı..oyun yapıyoz öle.eşşek sıpası kocaman olmuşta ninni beğenmiyomuş:))
yanına yatıp biraz debeleniyoz yatakta(1 saat:( )
sonra atıyom beşiğine orada döneee döneee uyuyo..

dilokscum sanada geçmiş olsun.umarım hastalanmazsın..

azocum benim oğlumun da uykuları 11,30 la 12,30 arası..eşimde diyor bi uy da biraz dinlenelim ...tıkk yok..
meleğim senin anlattağın gibi sallıyorum sallıyorum put gibi bana bakıyor hiç ayırmıyor gözlerini..sonra bir anda atıyor emziği eline bir oyuncak alıyor küçüklerinden elleri havada odada cirit atıyor..sanki 1 saat önceki gözlerinden uyku akan o değil..

azocum tşk ederim..inş. canım..

sabah show tv de bir anna babanın 16 yıl sonra ilk bebeklerine kavuşunu gösterdi..canlı yayında çokk ağladım..yine çok duygusallaştım bu aralar

zeyna aldın mı tabakları

yılbaşını evde geçirecek var mı kızlar...biz evdeyiz ama tunayı yedirince akşam çıkacağız..uykusu gelene kadar gezelim dedim ki 2010 a uyuyarak girsinnn

saol canım bende çok sevindim ama bi yanım yarım kaldı evham bastı ya üşütür hasta olursa diye bakalım kısmet artık bi o gün yaklaşsında sen götürecekmisin canım gidersen

tabiki götürücem tatlım , ben batusuz hiçbi yere gitmem , hiçbi zaman da hasta olmasından üşütmesinden korkmadım , çok üstüne düşersen çocuk hastalanır buna inanır bunu söylerim her zaman.. benim oğlan 5 aylıktan beri yollarda onsuz bir tatil yada yolculuk düşünemiyorum bile , uçağa da trene de gemiye de bindi , arabayla 12 saat yolculuk da yaptı , yani ben rahatım o konuda evhamlanmamak lazım diye düşünüyorum

Back
X