2008 Kasım Anneleri

mineciğim ben de çok sevindim senin adına eşine böyle bir hediye çıkmasına

kızlar bilir ben de yağızla birlikte bir yerlere çıkmaya çok alışık değilim ama onlarda insan gezmek dışarı çıkmak istiyorlar yağız yürümeye başladıktan epey bir sonra ilk defa pazar günü bir avm'ye gittik yağızı bıraktık yere nasıl koşuyor koşarkende nasıl gülüp çığlıklar atıyor anlatamam yürüyen merdivenlerden indik ağlayarak koşuyor tekrar bineceğim diye o zaman çok üzüldüm şimdiye kadar çok gezdirmedim diye yağızı

ben çocukların sokağa , kire , soğuğa alıştırılması taraftarıyım..

hepimiz sokakda büyümedik mi , bizim zamanımızda avm mi vardı :) o yüzden bol bol gezerim oğlumla ben , soğuk sıcak dinlemem , remediosum sende daha çok çıkar çocuğu , gezsin tozsun yakışıklım

beyazmelegım kunefe yoktu sıparıs verdım gelecek bırazdan

gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederım
bol bol kıvı tuketıyorum afta en ıyısı kıvıymıs

oglusum uyudu bende erken cıktım evden
bugun hava guzel

bende kuzumu sureklı dısarı cıkarıyorum
zatn sabah aksam hergun soguk sıcak demeden gıdıp gelıyoruz
ama haftada en az ıkı kez onu rahat bırakıp yuruyecebılecegı sekılde gezıyoruz
hatta ev gezmelerıne de goturmeye calısıyorum

ay evet dilekcim aldım ve çok süper bişi oldu
gittim karaca mağazasına beğendiğim o kare takımı almak için
fakat vitrine 84 parça benim istediğimin benzerini ve parlak porseleni yılbaşı için 2 günlük yani 300 tl. yapmışlar.
benim alacağım 252 tl idi ve 6 kişilikti çorbalığı falan yoktu
neyse atladım tabi hemen 12 kişiliği hemde tam takım 300 tl ye attım arabaya geldim öğlen tatilinde
Allahım en kısa zamanda evimizi bitirip onlarıda kullanmak nasip etsin inş.

gule gule kullan cıcı yemek takımını
lezzetlı yemekler yapacagın asıkar

bız yılbasında evde olmayı planlıyoruz
hatta mumkunse ben uyumayı planlıyorum

arkadasımın cok sık restaurantta kına gecesı var
guzel eglencelı bır kına gecesı olacagı ve bana cok ıyı gelecegı kesın
bu hafta kıyafet ısımı halletmem lazım ama henuz kafamda bır model belırlemedım bıle
esımse herseyden cok kafamı dagıtacagımı dusundugunden rezervasyonu yaptırttı bıle

ya kızlar bende oğlumu dışarı çıkartmak istiyorum sık sık ama fırsat yok.
hafta sonuda bişeyler çıkıyo hep yada hava çok soğuk oluyo.
bizim oturduğumuz yerde öle parklar falan yok.hep arabayla gitmemiz lazım bi yerlere..
oda her zaman olmuyo.
yani ayda yılda bir çıkarabiliyorum kaan ı:(
onun için site içinde ve parkı olan bi ev istedim hep.allah ta gönlümüze göre verdi.
inş. 2 yıl sonra taşınacağımız evimiz öle..
oğlum ozamana kadar biraz daha büyüyecek.
parklarda koşacak inş.:)

zeynam yeni yemek takımların hayırlı olsun şekerim.
iyi günlerinizde kullanın inş.

selam
bugün gelemedim ,arkadaşım vardı ,sabah kahvaltıya geldi ,ancak gelebildim ,geçmişi okumadım
zeyna ve maytap kardeşler ,face de herkese hediye yolluyosunuz bana bi çöp bile yok haa ,ok öle olsun ..

andişim batu iyileştimi?

bak sizin orada park varsa gelirim oğlumu kapıp hafta sonları:)
birlikte koşsunlar 2 arkadaş..
bizde peşlerinden tabi:)))

tatlım daha iyi çok şükür , hala burnu akıyor ama keyfi yerinde canavar gibi :)

deli misin her zaman beklerim , bizim üst sokakda ard arda 3 tane park var , getir kaanı oynatırız bol bol , güvercin peşinde koşarız , köpeklere dalaşırız , salıncaklara bineriz , kaydıraktan kayarız..herzaman beklerim bitanem

andına sız bakıcıyı takıp edıyordunuz ne oldu sonuc alabıldınız mı

canım sanırım bir defaya mahsus bir olaydı gerisi gelmedi çok şükür ama ben eşim bodruma dönünce konuşucam kızla mutlaka , çatladım yani o gün nerde olduğunu bilememek gerçekten çok kötü

selam kızlar
Duru Okyanusu akşam 7 den sonra uyutmazsak daha doğrusu uyumasına izin vermezsek akşamları daha erken uyur diye düşünüyoruz eşimle.daha önce denedik gerçi uyutmama yöntemini kısmen işe yaradı ama çokcuk ayakta uyuyo uykusu gelince,hiç bir şekilde engelleyemiyoruz.bakalım tekrar denicem.tabi 2 akşamdır yaptıklarımı da uygulamaya devam edicem ama şunu farkettim kendimde,1 sene öncesine geri dönmüş gibi oldum ve çok yorgunum.ne kadar daha devam edebilicem bilmiyorum.etrafımda ' al Duru Okyanusu 1 hafta sende kelasın,düzene koy,bana geri ver' diyebileceğim kimsede yok maalesef,olsada nasıl bırakıcamki zaten.bugüne kadar daha hiç kimseye bırakmadım.yarım saat için bile bırakmadım

selamlar öğle arasına gittim dönüşte Eymen'i de getirdim ananesinin çarşıda işi vardı onu halledene kadar burada kaldı ama buraları mahvetti yine her yeri dağıttı gitti kuzucum

minğim afiyet olsun geldi mi künefen

andinacım bakıcı olayını ben soracaktım minik sormuş iyi hadi tekrarlanmaması güzel

çocuğu dışarı çıkarmama konusuna gelince ben de oğlumu 20 günlükten beri sürekli gezdiriyorum gittiğim yerlere çok uygunsuz bir yer değilse mutlaka götürdüm hiçte çekinmedim benim çocukluğum köyde tozun toprağın içinde geçti çokta mutlu bir çocukluk geçirdim annemler şehir merkezinde oturuyordu fakat annem çalıştığı için ben ananemle kalıyordum onlar köydeler hafta sonları eve gelirdim ben burdada arkadaşlarım vardı dışarı çıkardım ama yine de çok sıkılırdım köyü özlerdim o yüzden hala aynı şeyi savunurum çocuk biraz toprağın kokusunu hissetmeli sürekli evin içinde tıkılıp kalmamalı,hayatı öğrenmesi açısından da gerekli bence, dışarıda hayat nasıl devam ediyor görmeli
tabi bu saldım çayıra mevlam kayıra anlayışı da değil elbette her zaman kontrollü olacaksın

selam kızlar
Duru Okyanusu akşam 7 den sonra uyutmazsak daha doğrusu uyumasına izin vermezsek akşamları daha erken uyur diye düşünüyoruz eşimle.daha önce denedik gerçi uyutmama yöntemini kısmen işe yaradı ama çokcuk ayakta uyuyo uykusu gelince,hiç bir şekilde engelleyemiyoruz.bakalım tekrar denicem.tabi 2 akşamdır yaptıklarımı da uygulamaya devam edicem ama şunu farkettim kendimde,1 sene öncesine geri dönmüş gibi oldum ve çok yorgunum.ne kadar daha devam edebilicem bilmiyorum.etrafımda ' al Duru Okyanusu 1 hafta sende kelasın,düzene koy,bana geri ver' diyebileceğim kimsede yok maalesef,olsada nasıl bırakıcamki zaten.bugüne kadar daha hiç kimseye bırakmadım.yarım saat için bile bırakmadım

Saphiracım çocukları saat 3 den sonra uzun süreli uyutmamak lazım.Benimkide 7 de uyumak istiyo.Uyutmamaya gayret et, ben uyutmam.Biraz sersemliyo ama gece uyur. Canım dayan ya, Hilalle msn de konuşuyoruz o da öyle.Akşamları aç tv yi, oyuncaklarıyla beraber oynayın yada pencereden dışarıyı göster, biraz balkona çıkar, bir komşuya git ama bişekilde uyutma 7 civarı.Birkaçgün başarırsan düzeni oturur.İnşallah gece uykusuna alışır..Ben bu zor hallerini gördükçe annemden özür diliyorum:)))

tatlım daha iyi çok şükür , hala burnu akıyor ama keyfi yerinde canavar gibi :)

deli misin her zaman beklerim , bizim üst sokakda ard arda 3 tane park var , getir kaanı oynatırız bol bol , güvercin peşinde koşarız , köpeklere dalaşırız , salıncaklara bineriz , kaydıraktan kayarız..herzaman beklerim bitanem

nasıl heveslendim şimdiiiii...
havalar ısınsın gelicez valla ilk fırsatta:)kaydirigubbakcemile4

geldı ve mıde asıtı halıne gelmıstır bıle sanırsam
eger bu yedıklerım bır gun kılo olarak bıryerlerden cıkacaksa
ben koca bır cıg gıbı yuvarlanıp gıdıcem
o kadar cok sey canım ıstıyor ve ben yıyorum

ooh yarasın miniğime hiç bişeycik olmaz merak etme sen opuyorumnanaktan

geldı ve mıde asıtı halıne gelmıstır bıle sanırsam
eger bu yedıklerım bır gun kılo olarak bıryerlerden cıkacaksa
ben koca bır cıg gıbı yuvarlanıp gıdıcem
o kadar cok sey canım ıstıyor ve ben yıyorum

oh oh afiyet olsun miniğim.