2008 Kasım Anneleri

ooh yarasın miniğime hiç bişeycik olmaz merak etme sen opuyorumnanaktan

oh oh afiyet olsun miniğim.
bişeycikler olmaz korkma..
çok ve her şeyi yemekten bişey olsaydı önce bana olurdu:cokacimcoook

umarım dedıgınız gıbı olur
zıra kendıme dur dıyemıyorum
az once de acılı ezmelı sandvıcle cay ındırdım mıdeye
sımdı cıkayım bakalım annem neler yapmıs

yılbaşı partisi yapıyoruz kızlar , keyfim pek yerinde

içelim güzelleşelimmmmmmmmm laelaelaelaelae

aa süper olmuş nerede yapıyonuz kız partiyi
annem menüyü hazırlamış kendince arayıp arayıp benden onay alıyor yazık yaa benim eve misafir geliyor servisi annem hazırlıyor ben işten çıkıp gideceğim zaten ancak yetişirim

umarım dedıgınız gıbı olur
zıra kendıme dur dıyemıyorum
az once de acılı ezmelı sandvıcle cay ındırdım mıdeye
sımdı cıkayım bakalım annem neler yapmıs

hadi görüşürüz güzelim

yılbaşı gecesi için hiçbir program yapmadık ,keyfimize göre takılmayı seviyoruz eşimde bende ,o an nerede olmak istersek oraya gidiyoruz ,bakalım yarın melisi anneme bıraktıktan sonra kalbimizin götürdüğü yere gidicez ..

Saphiracım çocukları saat 3 den sonra uzun süreli uyutmamak lazım.Benimkide 7 de uyumak istiyo.Uyutmamaya gayret et, ben uyutmam.Biraz sersemliyo ama gece uyur. Canım dayan ya, Hilalle msn de konuşuyoruz o da öyle.Akşamları aç tv yi, oyuncaklarıyla beraber oynayın yada pencereden dışarıyı göster, biraz balkona çıkar, bir komşuya git ama bişekilde uyutma 7 civarı.Birkaçgün başarırsan düzeni oturur.İnşallah gece uykusuna alışır..Ben bu zor hallerini gördükçe annemden özür diliyorum:)))

canım yaa çok yorulmuşşsun belli..umarım bir düzene girer..

peki gündüz ne kadar uyuyor duru..tuna 2 kez uyur..5 te uyudu az önce..6, -6,5 arası uyanır..sabah ta uyandıktan 2 saat sonra fln..

uykusu geliyor deli gibi ama uyumamak için direniyor.

dün 2. uykusunu uyumadı..sabah ta geç uyanmıştı...ona rağmen gece yine aynı saatte uyudu..

tam oturmadı..sanırım biraz daha zaman var.

anladım ben onu :D şöyle söyliim cnm bugün 13.30 da uyanı 5 dk önce yine uyudu.bakalım ne zaman uyanacak.en fazla 1.5 saat uyumasına izin vericem.çünkü doktoru gündüz 1 kez en fazla 1.5 saat uyku uyuması lazım dedi

yaa kızlar az önce kafama bir taş geldi kırılacak sandım kaydirigubbakcemile3

eylülcüm biz de eşimle öyleyiz sevgiliykende şimdi de pek çok zaman dışarı çıktığımızda ne yapacağımız nereye gideceğimiz belli değildir yüreğimizin götürdüğü yere gideriz

anladım ben onu :D şöyle söyliim cnm bugün 13.30 da uyanı 5 dk önce yine uyudu.bakalım ne zaman uyanacak.en fazla 1.5 saat uyumasına izin vericem.çünkü doktoru gündüz 1 kez en fazla 1.5 saat uyku uyuması lazım dedi

sabah 13,30 a kadar nasıl uyuyor canım ..gece çok uyandığı için mi öyle..yoksa uyudukça uyur..aralarda seni mi emiyor

sabah 13,30 a kadar nasıl uyuyor canım ..gece çok uyandığı için mi öyle..yoksa uyudukça uyur..aralarda seni mi emiyor
tabiki deliksiz bir uyku değil canım.dün gece 4.40 gibi uyudu,benim yüksek çabalarımla,sonra 5.30 da kalktı.tekrar uğraştım ve uyuttum.sonra 10.30 da uyandı,aldım yatağından tv açtım,yüzünü yıkadım.bir daha uyumasın da sonra uyusun diye ama nafile.küt dayanamadı uyudu gene.ve ben ne emzirdim ne de salladım.kendi kendine uyudu kaldı.tekrar yatırdım yatağına.13.30 da kalktı.biraz önce de 17.30 da uyudu tekrar ve yine ben uyutmadım kendi kendine uyudu kaldı

safişcimipin ucu kaçmış
benden sana tavsiye sabah en geç 9da dik duruyu ayağa sonra 12-1 arası uyut ve 3-4 de dik gene ayağa sonra da akşam 10 da gece uykusuna yatır
bu şekilde 1.5da kalkar 5de yatarsa tabikiş gece uyumaz tatlım buyavru
çok bilmişlik olarak algılama lütfen

bende arkadaşıma gittim ayağımda salladım bıraktım yarımsaat kadar uyudu lokum sonra 4.5 gibi bi başladı ağlamaya sebepsiz gerçi saçma bir sebebi vardı cep telefonumu ağzına sokup boğazına değdirme isteği :)
delüyaa
kendinmi attım sokağa duramadım yaa nasıl ağlamak ama hiç avunmuyo ne bulsa kaldırıp atıyo ille cep telefonu zaten zararlı bide ağzıana sokacakmış haydut yaa çok kızdım ama kocam alıcaktı beni ordan zaten 40 yılın başı çıkmışım evden
tam evden çıktım caddenin karşısında bi kadın yatıyo yerde yaşlı millet toplanmış çocuğuda başında ama inanın çevredeki insanlar daha ilgiliydi kadınla allah evladın hayırlısını versin içimparçalandı sonra ambulans geldi götürdü kadını garip gibi

safişciğim seni ekmiş sözkonusu arkadaş neyse o kaybetmiş
senin gibi marifetli evsahibi ekilir mi gelmediğine yansın

dimi ama safişime gitmeyen utansın naniknanik

:roflol: :roflol: :roflol: aaa kim attı o taşııı

bilmiyorum hayatm karşıdan camdan geldi şöyle izmir yönünden anlamadım ki :1ninca:

tabiki deliksiz bir uyku değil canım.dün gece 4.40 gibi uyudu,benim yüksek çabalarımla,sonra 5.30 da kalktı.tekrar uğraştım ve uyuttum.sonra 10.30 da uyandı,aldım yatağından tv açtım,yüzünü yıkadım.bir daha uyumasın da sonra uyusun diye ama nafile.küt dayanamadı uyudu gene.ve ben ne emzirdim ne de salladım.kendi kendine uyudu kaldı.tekrar yatırdım yatağına.13.30 da kalktı.biraz önce de 17.30 da uyudu tekrar ve yine ben uyutmadım kendi kendine uyudu kaldı

senin cadı alışmış arada olduğu yerde küçük şekerlemeler yapıpı yapıp oynamaya kaldığı yerden devam ediyor biraz zorlanacaksın canım ama uğraş bencede

safişcimipin ucu kaçmış
benden sana tavsiye sabah en geç 9da dik duruyu ayağa sonra 12-1 arası uyut ve 3-4 de dik gene ayağa sonra da akşam 10 da gece uykusuna yatır
bu şekilde 1.5da kalkar 5de yatarsa tabikiş gece uyumaz tatlım buyavru
çok bilmişlik olarak algılama lütfen

bende arkadaşıma gittim ayağımda salladım bıraktım yarımsaat kadar uyudu lokum sonra 4.5 gibi bi başladı ağlamaya sebepsiz gerçi saçma bir sebebi vardı cep telefonumu ağzına sokup boğazına değdirme isteği :)
delüyaa
kendinmi attım sokağa duramadım yaa nasıl ağlamak ama hiç avunmuyo ne bulsa kaldırıp atıyo ille cep telefonu zaten zararlı bide ağzıana sokacakmış haydut yaa çok kızdım ama kocam alıcaktı beni ordan zaten 40 yılın başı çıkmışım evden
tam evden çıktım caddenin karşısında bi kadın yatıyo yerde yaşlı millet toplanmış çocuğuda başında ama inanın çevredeki insanlar daha ilgiliydi kadınla allah evladın hayırlısını versin içimparçalandı sonra ambulans geldi götürdü kadını garip gibi

ay allah korusun yaa kimsenin başına vermesin cidden
allah evladın da hayırlısını versin :Saruboceq:
sen nasıl oldun canım daha iyi misin düne göre canının sıkıntısı geçti mi

Back
X