2008 Kasım Anneleri

safişcimipin ucu kaçmış
benden sana tavsiye sabah en geç 9da dik duruyu ayağa sonra 12-1 arası uyut ve 3-4 de dik gene ayağa sonra da akşam 10 da gece uykusuna yatır
bu şekilde 1.5da kalkar 5de yatarsa tabikiş gece uyumaz tatlım buyavru
çok bilmişlik olarak algılama lütfen

bende arkadaşıma gittim ayağımda salladım bıraktım yarımsaat kadar uyudu lokum sonra 4.5 gibi bi başladı ağlamaya sebepsiz gerçi saçma bir sebebi vardı cep telefonumu ağzına sokup boğazına değdirme isteği :)
delüyaa
kendinmi attım sokağa duramadım yaa nasıl ağlamak ama hiç avunmuyo ne bulsa kaldırıp atıyo ille cep telefonu zaten zararlı bide ağzıana sokacakmış haydut yaa çok kızdım ama kocam alıcaktı beni ordan zaten 40 yılın başı çıkmışım evden
tam evden çıktım caddenin karşısında bi kadın yatıyo yerde yaşlı millet toplanmış çocuğuda başında ama inanın çevredeki insanlar daha ilgiliydi kadınla allah evladın hayırlısını versin içimparçalandı sonra ambulans geldi götürdü kadını garip gibi

canım ben onu da denedim.uykusundan kaldırınca çok ağlıyor,çok kızıyor.zaten daha öncede yazdım,uyutmamayı denedim.bi zamandan sonra çocuk ayakta uyuyor,başı düşüyor,atıyor kendini yere,halıda uyuyor.artık bi yerden sonra engel olamıyorsun.
ya da ben beceremiyorum bu işi.keşke yakın olsakta siz gelip yardımcı olsanız bana

hehh işte aynen beyazmeleğimiz dediği gibi.15-20 dk lık şekerlemeler ona yetiyor ve ondan sonra sabaha kadar uyumuyor.misal dün akşam 50 dk uğraştım uyudu 12.20 de ama 15 dk sonra uyandı,sonra 5 e doğru uyudu işte

keşke canım safişcim yaa valla inşallah düzelir kızın uyku düzeni

beyaz melekcim iyiyim canımsorun çözüldü çok şükür

iyi canım çok sevindim

hehh işte aynen beyazmeleğimiz dediği gibi.15-20 dk lık şekerlemeler ona yetiyor ve ondan sonra sabaha kadar uyumuyor.misal dün akşam 50 dk uğraştım uyudu 12.20 de ama 15 dk sonra uyandı,sonra 5 e doğru uyudu işte

ah hayatım işin zor biraz sabır düzelecek eminim ama biraz zaman alacak sanırım

canım yaa çok yorulmuşşsun belli..umarım bir düzene girer..

peki gündüz ne kadar uyuyor duru..tuna 2 kez uyur..5 te uyudu az önce..6, -6,5 arası uyanır..sabah ta uyandıktan 2 saat sonra fln..

uykusu geliyor deli gibi ama uyumamak için direniyor.

dün 2. uykusunu uyumadı..sabah ta geç uyanmıştı...ona rağmen gece yine aynı saatte uyudu..

tam oturmadı..sanırım biraz daha zaman var.
dilokscum kaan da aynı tuna gibi 2 kez uyuyo.
ama bazen sabah 9 30 -10 gibi kalkıyo ve o gün 1 kez uyuyo..
kızlar hazırlıklar planlar son durum nedir yılbaşı için
biz arkadaşlara davetliyiz canım.
o çalışmıyo yemekleri yapıcak bizde evde bikaç meze hazırlayıp götürücez.
bizde böle yani..
siz???

sapişim allah kızına güzel uykular versin cnm.sanada sabır..
ama ben biliyorum sen başaracaksınkaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar sizede kızlaarrr...opuyorumnanaktan

bize de arkadaşlar gelecek azocuğum annem yardım edecek yemeklere

safişciğim senin oki tamamen gece ile gündüzü yer değiştirmiş
inşallah ufak ufak alıştırırsın
evde misafir olunca ya da başka bir yere gidince uyuyor mu gündüz
okiyi uyutmayan bir durumu ortamı bulup yavaş yavaş uyku düzenine geçirmek gerekiyor
tabi bize söylemesi kolay dışarıdan seni çok yoracak bu süreç inşallah canım kısa zamanda halledersiniz

dışarı çıkıncada uyumuyor remedioscum ama arabayla bir yere gidersek hemen uyuyor arabada.hava soğuk olmasa aslında her sabah alır dışarı çıkarırdım ama işte kışa denk geldi hanfendi uyku bozukluğu.yaz olsaydı o taktiği uygulardım

canım azar azar dışarı çıkar gündüz sokaklarda bir kaç tur yakınlarda kapalı bir avm varsa oraya gidin en azından 1'er saat bile kaydırabilseniz uyku saatini gene farkeder
evde ne yaparsan yap düşüp uyuyacak kuzucuk anladığım kadarı ile
o zaman onu ne uyutmuyorsa onu uygula

ben genede aynı tezi savunuyorum safişcim bu şekilde sadece 1 gün uykusuzluk çekecek
benimki 9da kalkıyo
inan nasıl bir oluyo anlamıoyrum kahvaltı alt değiştirme oynama sonra ben evi toplarken oda oda peşimde dolaşıyo 1de yatırıyorum 3de3.5 da kalkıyo yemek yediriyorum oynuyoruz babası geliyo gene yemek ve abiyle oynama
abi 9.30da yatıyo bende memoyu ayağıma alıyorum 10a kadar uyutuyorum eğer bi sabah 9da kaldırıp ıoyalayabilsen ertesi güne düzene girer gibi uykusu geliyooo ama tabi davulun sesi uzaktan güzel gelir misali sana zorluk olacak ama sadecve 5 gün seni temin ederim bebekler her ortama uyum sağlamayı biliyolar
sende o yatınca oturmayın fazla gece oturup gündüz uyumak zor valla gülüm benim görümcemler öyle sabah 5de yatar öğlen 1 de kalkar 3de kahvaltıdan kalkarlar buraya gelince bizede aşılıyo ama ben zorlanıyorum açıkcası izmirin havasındanmı suyundanmı neden bu izmirli hatunlar gece kuşu de bakayım bana:))
10.30 11 arasıda biz yatıyoruz anca sabah çok erken kalkıyorum o 1 saat sessizlik bile bana ilaç inan bugün az daha fıttırıyodum bide düzen olmasa ben bakırköye yatarım herhalde 46dan:))))

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese.çağana engel olamadım uyudu.umarım çabuk kalkar yoksa sabaha kadar otururuz:( geçmişi okudum biraz ama aklımda pek bişey kalmadı herkes iyidir umarım.safişi hatırlıyorum bi tek allah sabır versin canım uykusuzluk çok zor

Back
X