2008 Kasım Anneleri

selam annişler nasılsınız bakalım bende a city ye gittim avmye
gezdik kızımla kendime bişeler aldım yine ama inanılmaz indirim var herşeyde
günaydınnnn
gecemiz güzel geçti ama şu çiş olayı hala olmadı alamadık bi numune gidip sölecim dr. napayım durmuyo balıkta poşet yaaaa
asorticim geçmiş olsun nereye vurdun gülüm kafayı ?
ayy canım bi sen bi azo geçmiş olsun dedi sağolun vallahi
anam kaynananın evine inmiştim yere eğildim döküntüleri oyuncaklarımızı toplaya toplaya
gidiyordum ki pencerenin altında kafamı kaldırınca açık pencereye daaan die vurdum
kafam delindi sandım beakafamçokkarıştı

günaydın kızlar..
asorticim kafayı vurmuş geçmiş olsun..

.
sağol canımm
bi geçmiş olsun diyen yok:((((oysa ne kadar şefkate ihtiyacım varrr:((
ayy canıııım çook geçmiş olsuuunn
yılbaşını evde geçirecek var mı kızlar...biz evdeyiz ama tunayı yedirince akşam çıkacağız..uykusu gelene kadar gezelim dedim ki 2010 a uyuyarak girsinnn
valla bizde eve kaldık maaleseff annemde yer ayırtmışlar canlı müziğe gidiceklermiş gün
arkadaşlarıyla alem yaakaydirigubbakcemile5 babaannede hiç durmuyor zaten
bırakıcak yerimiz kalmadı bizde evde yapmaya karar verdik yılbaşını:)))
eşiminde doğum günü o günde zatenopuyorumnanaktanben ona
evde yemekcikler yapar göbecikler atarımopuyorumnanaktan

ben çocukların sokağa , kire , soğuğa alıştırılması taraftarıyım..

hepimiz sokakda büyümedik mi , bizim zamanımızda avm mi vardı :) o yüzden bol bol gezerim oğlumla ben , soğuk sıcak dinlemem , remediosum sende daha çok çıkar çocuğu , gezsin tozsun yakışıklım

aynen canım katılıyorum vallakaydirigubbakcemile5

safişim canım benim ya inşallah en kısa zamanda alışır oki sende rahatlarsın canım ya çok zor işin
mmmfcim rüyan hayrolsun canım yaa

ben genede aynı tezi savunuyorum safişcim bu şekilde sadece 1 gün uykusuzluk çekecek
benimki 9da kalkıyo
inan nasıl bir oluyo anlamıoyrum kahvaltı alt değiştirme oynama sonra ben evi toplarken oda oda peşimde dolaşıyo 1de yatırıyorum 3de3.5 da kalkıyo yemek yediriyorum oynuyoruz babası geliyo gene yemek ve abiyle oynama
abi 9.30da yatıyo bende memoyu ayağıma alıyorum 10a kadar uyutuyorum eğer bi sabah 9da kaldırıp ıoyalayabilsen ertesi güne düzene girer gibi uykusu geliyooo ama tabi davulun sesi uzaktan güzel gelir misali sana zorluk olacak ama sadecve 5 gün seni temin ederim bebekler her ortama uyum sağlamayı biliyolar
sende o yatınca oturmayın fazla gece oturup gündüz uyumak zor valla gülüm benim görümcemler öyle sabah 5de yatar öğlen 1 de kalkar 3de kahvaltıdan kalkarlar buraya gelince bizede aşılıyo ama ben zorlanıyorum açıkcası izmirin havasındanmı suyundanmı neden bu izmirli hatunlar gece kuşu de bakayım bana:))
10.30 11 arasıda biz yatıyoruz anca sabah çok erken kalkıyorum o 1 saat sessizlik bile bana ilaç inan bugün az daha fıttırıyodum bide düzen olmasa ben bakırköye yatarım herhalde 46dan:))))
uyandı biraz önce,1.5 saat uyudu yaklaşık.şimdi bi daha uyumasına izin vermicem.gece uyusun artık.dediğin gibi yarın sabahta 9 da dikiliyoruz ayağa,gerekirse de aşağıya dia sa ya incem orda geziniriz alışveriş yaparız biraz uyansın.inşallah bu uygulama tutar.bu arada sabah o saatte kaldırıp giydirirken ortalığı ayağa kaldıracak çok ağlayacak :1no2:

yaa ne dicem kızlar fındık ceviz falan vermeye başladınız mı
ben kavanoz mamalarına katıyorum ama siz ne kadar veriyorsunuz günlük

en geç pazartesi safişcim en geç pazartesiye normale dönmüş olacak ama her akşam aynı saatte uyut onu zeynanın dedği gibi ve sizde fazla takılmayın ayakta ses yapmayın ayol çocuk uyusun:jeyyar:

çagancukcum ve asortim sağolun kızlar inşallah düzelecek.el birliğiyle halledez evvel Allah dimi maytabımm :)

cnm benimkide çok düzenli uyunuyo şimdi uyuyo mesela gecede 2den önce uyumaz artık.şu gece çayları varya onlardan aldım hiç bi işe yaramadı hani alcak olursan aklında bulunsun

safişim geceleri uyumadığı zaman oynuyomu yoksa ağlıyomu?çağan uyumadığı zaman geceleri oynuyo kendi kendine ama gündüz asla kendisi oynamıyo beni istiyo illa

oyy aaçık kalmış yine..neyse kaldığım yerden okudum da...mmmf günlük düzeninizi beğendim..ben de gündüz uykusunu 1 e düşürmek istiyorum ama yemekle karışıyor.

sen bi zahmet öğün saatlerini de yazsan cnm.

biz sabah 10-,10,30 kahvaltı.. 12:30 gibi uyku..yatarken süt...1 saat

15:00 da çorba yoğurt 17:00 civarı uyku..1 saat kadar

18:30--19:00 yemek belki yoğurt

20:30-21:00 muhallebi

23-24 arası uyku

tek uyku düşünsem öğünleri nasıl değiştirebilirim ...

bizde 10:30 11:30 arası uyuyoruz bende 2 de yatıp sabah 9 9:30 gibi kalkıyorum gündüzde
1 de yatıp 3 3:30 gibi kalkıyor bizim ki de aynen mmmf in gibi oluyor ama ben eylül gece uyuduktan sonra temizlik
ütü falan yapıyorum sabaha pek iş bırakmıyorum

hergün ben giriyorum artık kimse olmuyor önceden giremiyordum maşallah çeneniz
açılıyordu gerçi yarın yılbaşı herkesin işi vardır şimdi

bende genelde 9.30 kahvaltı 12 meyve 13 yatış 3-3.5 kalkış
4 çorba yada yemek
6 yoğurt yada süt bu aralar içmeye başladı içmezdi
8.8.30 muhallebi yada yemek
9.30 yatış
bugün acaip şaştı düzen
bana dışarı çıkmak haram sanki
sabah yazarım bu gece çok kalktı diye mikroskobik nolcak

yağmurda sabah 07.30 da yada 08.00de kalkar ...
kahvaltı 08.30 ya da 09.00 daaa
kalktıktan sonra biberon maması içerek 3-4 saat sonra uyuyor 11.30 falan gibi yanii
saat 01.00de yemek çorba farketmiyorrr
aralarda meyvaaa
16.00 gibi uyuyor tekrar bi saat falan
akşamda en geç 21.00de uyur çok nadir 22.00 yi buluyorrr
gece 1 kez emmeye kalkıyor fakat benim süt doyurmuyor sanırım mama yapıyorum bendeee

İZMİTTEN 29 YAŞINDA İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN EVLİ BİR BAYAN SOUYOR ;

SİZİN DİKİŞ YERLERİNİZ SIZLAYIP GERİLİP AĞRIYORMUUUUUUUUUUU :bbo:

yılbaşı gecesi için hiçbir program yapmadık ,keyfimize göre takılmayı seviyoruz eşimde bende ,o an nerede olmak istersek oraya gidiyoruz ,bakalım yarın melisi anneme bıraktıktan sonra kalbimizin götürdüğü yere gidicez ..
süper bence yaaa
kızlar hazırlıklar planlar son durum nedir yılbaşı için
biz hazrlığımızı yaptık annemlerde yemek yiyeceğiz aşure yapacakmış hem
sonra kaynanamlara gelcez çiğ köfte yapacak kayınbabam
sonra eve gelip hemen yatacağız ve yeni yıla uyuyarak girmek istiyoruz kiii bütün sene dinç olalım :lepi:
ya da ben beceremiyorum bu işi.keşke yakın olsakta siz gelip yardımcı olsanız bana
keşke yakın olsak güzelim valla o oki kafayı bi düzene sokarım sen bile şaşarsın :oklava: :roflol::roflol::roflol:
uyandı biraz önce,1.5 saat uyudu yaklaşık.şimdi bi daha uyumasına izin vermicem.gece uyusun artık.dediğin gibi yarın sabahta 9 da dikiliyoruz ayağa,gerekirse de aşağıya dia sa ya incem orda geziniriz alışveriş yaparız biraz uyansın.inşallah bu uygulama tutar.bu arada sabah o saatte kaldırıp giydirirken ortalığı ayağa kaldıracak çok ağlayacak :1no2:
ağlayıversin küçük hasba hiç bişi olmaz artık düzene girip normal bi bebe olma zamanı gelmişde geçiyor

asortie eylül uyanır mı vay halinizeee
yağmur şimdi uyudu gece 03.00 gibi kalkar mamasını içer uyur bi daha sabah 07.00 yada 08.00 de kalkarrr
valla ben bu düzenden inanılmaz memnunummm inş. değişmezzz

valla bende uyuyarak girmeyi planlıyorumm yarın akşama
fırında tavuk
pilav
rus salatası
bide zeytinyağlı karalahana sarması düşünüyorum
bide bi kaç mezeee:))
sarmaları dün gece sardık hazır annemde yok yarın ailecek gireceğiz yeni seneyeeee

Back
X