- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #52.441
biz de geliyoruz canım o zamanzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de geliyoruz canım o zamanzemuszemus
lavişim gerçekten zümrüt mü diye sordum görmedin sanırım..
Merhaba kızlaaaaar. Herkese iyi seneleeer. Bebişlerimizle geçirdiğimiz 2. yılımız umarım hepimize sağlık ve mutlulutk getirir.
Yılbaşı planları yapılmış oohhh ne güzel. Biz de annemlerde olacağız. Müthiş filmler aldım Banusu'yu paketledikten sonra onları seyretmeyi planlıyoruz. Annemde olunca yemek işinden de kurtulmuş oldum. Eskiden yılbaşı sokaklar demekti, bol müzik, hafif çakırkeyif şimdi kızımla her şey değişti. Bazen soruyorlar hiçbir şey eskisi gibi değil kendini kapana kısılmış gibi hissetmiyor musun diye. Diyorum ki zaten eskisi gibi olmayı, Banusu'nun olmadığı bir yaşam sürmeyi istemiyorum ki. İnanamıyorlar bana. Sonra klasik lafı söylüyorum: Anne olunca anlarsınız diye. :)) Değerleriniz değişiyor, yaşamdaki önem listenizin ilk sırasına kızınız ya da oğlunuz yerleşiyor. Ve bunu bir şeylerden yoksun kalmak olarak gören zihniyeti niyeyse ben anlayamıyorum :) Neyse onlar da beni anlayamıyor zaten :) Tabii siz hariç.
Hepinizi çooookk seviyorum. Umarım yeni yılda da dostluğumuz böyle sıcak ve içten bir şekilde devam eder. Öpüyorummmm hepinizi
andina yanlış hatırlamıyorsam senin eşin karadenizliydi benim kocamda karadenizli üstelik giresunlu yani lavişin mamleketi
ikisini de yılbaşı sonrası paket yapıp giresuna yolluyoruz
kalıcak yerleri hallederim
benimkinin orada akrabaları var
bir set yapacak taş toplamadan döndürmeyelim :))