- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #54.621
Ayy saphiram burdaymış.Canım dün sana saat 4.30'da mesaj attım gördün mü? Uyku tutmadı belki sende uyumuyorsundur diye denedim şansımı sonrada buraya yazdım bişeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekçim hadi hayırlısı olsun inşallah olur işin bende aynı senin gibi o süreçteyim iş arıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı cnm allah gönlümüze göre verir inşallah
Biliyorum canım hayırlısı inşallah.Benim kocişide işten çıkardılar.Artık iki çıplak hangi hamama yakışacaksak.Gerçi kendi işi de var ama iki gelir çok iyi geliyordu şimdi birçok planı ertelemk zorundayız canım ya
Dilekçim ne derler hayırlısı olsun.İnşallah biraz birikim yapmışsınızdır.Üzüldüm canım ya. Tazminat falan aldımı eşin?
dilekçim bende 4 te yattım dün gece ama kkda değildim o saattekimse yok diye.düzelttik durumları,teşekkür ederim ilgine ve desteğine.
Canım benim valla ben yatmıştım sonra tekrar açtım bilgisayarı belki görmüşsündür yazdıklarımı çok merak ettim seni ama düzelmesine sevindim valla kendiminki kadar valla
İşte bakalım daha önce iki görüşme yapmıştım bu bankayla ilkinde çalışacağım müdür de başka yere geçince bana sende gel dedi şart ve imkanları daha iyiydi kabul ettim.İkinci görüşmede maaşı çok düşük bulduğum için kabul etmedim.Biraz yükseltiler ama karşılamamıştı.
Şimdi kısmet yine başka bir isimle karşıma çıktı.Sağolsun ama andina buraya girmiyor ama çok yardımı oldu onada teşekkürlerimi ilettim zaten
selam güzeller çıtırlar vede kıtırlar toplantımı yaptım, evime gittim, oğluşumla oynadım,yemeğimi yedim geldim canım acayip tatlı bişeyler istiyor ne yesemki acep cokacimcoook
dlekciğim inşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulabilirsiniz, kocanın da çıkmış olmasına üzüldüm geldimi üst üste gelir zaten
saçlardaki beyazlardan bahsedilmiş saç beyazlama olayı çok büyük oranda genetik o yüzden napsanız engelleyemezsiniz
benimde saçımın önlerinde 4-5 tel var görüyorum uzadıkça
diloksum canım çok kötü olmuş dün gece geçmiş olsun ama arkadaşların dediği gibi tesadüftür endişelenme bir daha da devam ederse de hiç uğraşma ver savcılığa
kalimerom gezmelere gitmiş ne güzel ben artık unuttum öyle gündüz ev gezmelerini falan, denk gelirde gidersem de çok tuhaf geliyor zaten