2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
eylülcüm görmemişim bende çok geçmiş olsun cnm.
inş.en kısa zamanda iyileşirsin.
geçmişe biraz baktım.
bende yapayım şu yeşil mercimeği bari.
hiç aklıma gelmemişti.
erişteli falan..
gerçi kaan sıvı ve katı karışık olan yemekleri tam yiyemiyo.
ama alıştırmam lazım artık.
ya katı yada sıvı olunca beceriyo:(

ben geldım
ya gezmeler ıyı guzeldı sonunda bırıken ıslerı yapmak zor gelıyor yahu

sayfam acık kalmıstı bır guncelledım uff amma konusmussunuz maasallah

dılekcım ılk zamanlarda bız de ılacını zor ıcıyorduk ama sımdı ıtıraz hakkının olmadıgını bılıyor canım

esımın kuzenı 3,5 aylık hamıle ve ıkılı tarama testı sonucu down sendromu demısler
cok uzuldum allah kımseye vermesın

ooo çok zor bir durum.Allah sabır versin.

herkese günaydın.günlerdir bakıp bakıp çıkıyorum. çağan çok mızmız.yazamıyorum hiç.herkes iyidir umarım.benim morelim bozuk bir<az.annanem ameliyat olcak kalp kapakçıkları değişcek ikiside çalışmıyomuş artık.bide felçli bilmiyorum bünyesi dayanabilecekmi bu ameliyata.derste çalışamıyorum 2 gündür.bizden böyle herkesler iyidir umarım

Kaç yaşında canım anneannen.?Çok ileri yaşlarda bi de felçli ise çok mantıklı değil ameliyat aslında..

AY AY
KIZIMI HIÇKIRIK TUTTU
çok komik oluyor
keşke görebilseniz
her hıçkırışında o da şaşırıyor gülüyor...

Benimki de çok güler hıçkırıken.Bi de hıçkırık kesildikten sonra kendi kendini taklit eder sıpa..

selam kızlar..
eylülcüm görmemişim bende çok geçmiş olsun cnm.
inş.en kısa zamanda iyileşirsin.
geçmişe biraz baktım.
bende yapayım şu yeşil mercimeği bari.
hiç aklıma gelmemişti.
erişteli falan..
gerçi kaan sıvı ve katı karışık olan yemekleri tam yiyemiyo.
ama alıştırmam lazım artık.
ya katı yada sıvı olunca beceriyo:(

Ben yapıyorum ama oğlum yemiyor.Umarm kaan sever..

Remedios şimdiden geçmiş olsun çok ilerledi artık bu konuda tıp.Bir sorun çıkmaz.

herkese merhaba
benim de işler acayip yoğun
bugün öğleden sonra ofiste yokum
yarın öğleden sonra da annemin katarakt ameliyatı var hayırlısı inşallah

çağancuk size de geçmiş olsun inşallah anneannenin ameliyatı iyi geçer

Geçmiş olsun Remedioscum.Çok basit bi ameliyat, iyi geçeceğine eminim:))

çitosum tam yaşını bilmiyorum valla.ama çok yaşlı değil.izmire ünvrsiteye götürdü teyzem.ordaki dr önerdi ameliyatı.kapakçıklarından biri hiç çalışmıyomuş diğeride çok az çalışıyomuş.böyle giderse kan pompalanmadıkça ciğerlerine dolucak daha riskli demiş.hayırlısı artık

çitosum tam yaşını bilmiyorum valla.ama çok yaşlı değil.izmire ünvrsiteye götürdü teyzem.ordaki dr önerdi ameliyatı.kapakçıklarından biri hiç çalışmıyomuş diğeride çok az çalışıyomuş.böyle giderse kan pompalanmadıkça ciğerlerine dolucak daha riskli demiş.hayırlısı artık

Geçmiş olsun canım şimdiden.

kızlar ya ne dicem şu su ısıtıcıların içini nasıl temizliyorsunuz marketlerde calcor die bi şe satılıyo kullanan var mı

kızlar ya ne dicem şu su ısıtıcıların içini nasıl temizliyorsunuz marketlerde calcor die bi şe satılıyo kullanan var mı

Su ısıtıcılarının iiçine biraz su koyup kaynatıyorum sonra limon tuzu atıyorum 2 yemek kaşığı.Bekletiyorum öylece.Baya güzel temizliyor.Hatta birazcık kayanatabilirsin de öyle.
Ben kimyasal kireç çözücü kullanmıyorum..

Limon suyu ile temizleyebilirsin.Ben bir gece bekletiyorum.Porçöz diye bişi var bazen onunla.İnanılmaz kireçleniyo.Çaydanlıklar falan.Bir de Ankaranın suyu az kireçli diyolar..

bu tarifte çok güzele benzio yarın yapiim bakalım içecek mi ama ben süt katmıcam
alerjimiz olduğu için umarım ölede güzel olur

Terbiyeli kereviz çorbası
KAÇ KıŞıLıK: 6
HAZIRLAMA SÜRESı: 20 dk
PıŞME SÜRESı: 25 dk
Malzemeler:

2 kereviz

1 havuç

1 patates

1 soğan

6 su bardağı su

1 çorba kaşığı limon suyu

3 çorba kaşığı zeytinyağı

1.5 çorba kaşığı un

1 su bardağı süt

Bir tutam muskat

Tuz, taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:
* Kereviz, havuç, soğan ve patatesi soyun. Soğanı kıyıp kereviz havuç ve patatesi iri iri doğrayın. Tencereye su ve limon suyunu alıp kaynatın. Sebzeleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Sebzelerin suyunu süzün ve blenderden geçirip püre haline getirin. Sebze suyunu püreye ekleyip karıştırın.

* Başka bir tencerede zeytinyağını ısıtıp unu ilave edin. Un pembeleşmeye başladığında sütü azar azar ve sürekli karıştırarak ilave edin. Sebzeli karışım, tuz ve muskatı ekleyin. Arada bir karıştırarak 5 dakika daha pişirin.

* Servis k&#226;selerine paylaştırıp üzerine karabiber serpiştirin. Sıcak olarak servis yapın.

ama porçöz falan dökmek çok iyi değil die biliyorum yaa
limontuzunu bi deneyim bakalım ama calcor nasıl acep bu tür aletler içinmiş
olmazsa gidince bi tane alıp deniim

Back
X