2008 Kasım Anneleri

kaka mı yapıyon kızım bi daha diyom,ga ga diyo ama hızlı değil a ların üstünde uzatma işareti var ,bir de bi da demin,bir daha yani minik papağanım benim yaa,fakettiğiniz üzere bez değşimine gidiyoruz gelicüümm

aferim safişim benüüm senden bu beklenir zati hayranım sana
yasmincim nisan mayıs gibi başlıcam tatlım buluşalım valla bencede

çitos gacısınada diyelim o da gelsüün çok merak ediorm bu hatunu ben kendisi duymasın şimdük gendünü bişe sanarbayanssulusmile

ütümü yapıverecek bir gacı arıyorum maaş+ssk+yol+yemekiçmek zıkkımlanmak+don bana ait kim gelürraklinialirimsmile

asortikim kendi işyerinizdemi başlayacaksın yoksa başka bir yerdemi bellimi

safişim aferin seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim aklinialirimsmile

çitos gacısınada diyelim o da gelsüün çok merak ediorm bu hatunu ben kendisi duymasın şimdük gendünü bişe sanarbayanssulusmile

Ben de merak ediyorum hocamı.Ne nazlı hatunmuş gel diyoruz.Bu hafta sonu gelemem işim var falan.Onunla ayarlayalım bişiler.Hilal ve Icıra da deriz.Sanırım Elifdem girmiyo pek.Kendisi de iştirak etmek isterse bekleriz.Zeyna sen de gelirsin belki.İzmitten Giresuna gidiyosun da Ankaraya gelemiyo musun di mi kıı?

Ben de merak ediyorum hocamı.Ne nazlı hatunmuş gel diyoruz.Bu hafta sonu gelemem işim var falan.Onunla ayarlayalım bişiler.Hilal ve Icıra da deriz.Sanırım Elifdem girmiyo pek.Kendisi de iştirak etmek isterse bekleriz.Zeyna sen de gelirsin belki.İzmitten Giresuna gidiyosun da Ankaraya gelemiyo musun di mi kıı?

Eheee ehe teşekkür ederim canlarım.Ben de sizi merak ediyorum hem de çook amma velakin kar,kış,çocuk,çoluk,koca,iş,güç,falan filan gibi nedenlerden ötürü ha diyince çıkıp gelemiyorum ama çok istiyorum sizlerle tanışmayı.En kısa sürede ayarlıyalım bişler.Hatta geçen gün kocam buluşma filan ayarlarsanız götürürüm seni dedi.Hadi bu haftasonu gidelim dedim bakarız dedi ama benimkinin sağı solu belli olmaz.O yüzden bişi diyemiyorum.Gelmeden önce haber vericem ben size..Bi oturalım şöyle laflayalım çok isityorum..

beyazım meleğim başka bi yer olması büyük ihtimal ama olmazsa kendi iş yerimizde başlıcam eşim
inşaat işi ilede uğraştığı için bana bırakacak şimdi hep gözü arkada kalıyormuş ne olursa olsun

bizimkinin parka gitmesi yalan oldu,popoyu temizlerken şarkı söylüyordum ana bi baktım uyudu maymun,yazık yaa,yatırdım yatağına.uyanınca havanın durumuna göre götürür babası artık napalım

ütümü yapıverecek bir gacı arıyorum maaş+ssk+yol+yemekiçmek zıkkımlanmak+don bana ait kim gelürraklinialirimsmile
BEN GELİRİM BÖLE İŞE CAN KURBAN ARADA KAHVE DE YAPAR ZIKKIMLANIRKEN KEYİF YAPARIK

GIII BENİM HERİFE HEP DEYOM HEP DEYOM GÖTÜR BENİ ANKARAYA DAYIM GİLLERİ ÇOK ÖZLEDİM ADAM GÖTÜRMÜYO
ACABA SIRF DAYIMLARA DEĞİLDE SİZİDE GÖRMEK İSTEDİĞİM İÇİNE Mİ DOĞUYO NE

AY BİLMİYOM BEN BU ADAMIN KANINA NASI GİRSEM HEM GİRESUNA HEM ANKARAYA GİTSEM aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile4

bizimkinin parka gitmesi yalan oldu,popoyu temizlerken şarkı söylüyordum ana bi baktım uyudu maymun,yazık yaa,yatırdım yatağına.uyanınca havanın durumuna göre götürür babası artık napalım

Saphiş daha ne istiyosun?Yat uyu be gülüm.İstemiyosan uyumayı çay demle, iç camın önünde.Bizim yerimize deboshayallersmile:kahve:

Back
X