- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #54.941
bende saphıse hayranım valla tebrık edıyom senıı yawrımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Remedios şimdiden geçmiş olsun çok ilerledi artık bu konuda tıp.Bir sorun çıkmaz.
Geçmiş olsun Remedioscum.Çok basit bi ameliyat, iyi geçeceğine eminim:))
remo ve cagan gecmıs olsunn
Bugün kendime izin veriyorum bir saat erken çıkıyorum
İyi akşamlar..
slam lar kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda![]()
selam millet ,
butterfly hoşgeldin canım ,merak etme yakında yürür seninde bebişin ,yeni yürümeye başlayan bebişlerimiz var üzülme ..
eşim dün kayınvalidemle görümcemi getirmiş bana bakmaya hastayım ya ,kim kime bakıyo anlamadım ,yatak hazırla ,yemek yap ,sil süpür ,sabah çay kahvaltı .ohhh ne ala ..
ee ne var ne yok ..geçmişe bakmadım ..
selam millet ,
butterfly hoşgeldin canım ,merak etme yakında yürür seninde bebişin ,yeni yürümeye başlayan bebişlerimiz var üzülme ..
eşim dün kayınvalidemle görümcemi getirmiş bana bakmaya hastayım ya ,kim kime bakıyo anlamadım ,yatak hazırla ,yemek yap ,sil süpür ,sabah çay kahvaltı .ohhh ne ala ..
ee ne var ne yok ..geçmişe bakmadım ..
kasım 14 2008 doğumlu bi oğlum var benmde .hala yürümedi ama . benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı aranızda![]()